Written by AbangNara | September 27th, 2017

Memang bak pinang dibelah dua sungguh Fattah Amin dan Nur Fazura ini. Sama cantik sama padan. Sedap mata memandang. Kedua-dua pelakon ini telah diraikan di dalam satu majlis “birthday bash” di Putrajaya International Convention Centre (PICC) yang telah dianjurkan oleh pihak pengurusan Fattah Amin. Majlis ini diberi nama Fattzura Birthday Bash. Memang sweet sangat-sangat kan?

fazura fattah amin

Abang Nara pasti peminat Fattah Amin dan Fazura mendoakan agar mereka berdua akan disatukan di dalam kehidupan sebenar, bukan sahaja di dalam drama. Secara jujurnya, Abang Nara pun suka kalau mereka berdua berkahwin. Confirm akan jadi Wedding of The Year. Apa pun, sama-samalah kita nantikan perkembangan perhubungan mereka.

fazura fattah amin

Lagi beberapa gambar sekitar Fattzura Birthday Bash dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Leeyana.

faz

faz10

faz11

faz12

faz13

faz14

faz15

faz16

faz17

faz2

faz3

faz4

faz5

faz6

faz7

faz8

faz9

48 responses to (17 GAMBAR)Sekitar Birthday Bash Fattah Amin & Nur Fazura

  1. wannabe says:

    fazura terlebih cocok botox ke.. muka dia nampak pelik

    34

    44
    • makenon says:

      nenek ko yg cucok botok kan?????

      18

      0
      • Dndfjjd says:

        Nmpk perut fazura berlipat

        10

        11
        • Anonymous says:

          Knp bdn die nmpk mcm org da kawin ek ke sbb baju tu buat die nmpk besau? Aku bukan bash die tau, aku peminat die wlaupn x la msuk fanclub bagai just suka tgk lakonn die n die cntik n wlaupun aku x suka fattah but whatever as long as they happy

          7

          2
        • Anonymous says:

          bajulah tu. kain jenis kasar sikit kat pinggang. bila duduk jadi mcm tu.

          3

          0
    • Mek says:

      Jealous ? la tu org cantik i meant Fajura

      5

      1
    • Anonymous says:

      nti kne kecam berjemaah dgn fanatik fazura…bg fans fazura makhluk plg suci x penah buat dosa…keh keh keh..

      11

      8
      • Yu says:

        Mana ada makhluk Tak pernah wat dosa??? Tapi makhluk yg perasan Tak pernah buat dosa Ada. Ataupun makhluk yg Tak ingat die jugak seorang pendosa. Sbb tu die rilek je kutuk2 org lain.

        15

        0
      • Hiji says:

        Ak xdela fanatik…tp nape korg2 ckp gitu ek..mcm ade brdendam..ke ni macai2 psgn fattah amin yg xjadi tu…fazura mmgla ade history cter buruk die dlu,,sape bole nafikan..tp skrg ..we talk about now..ko sape tuhan nk judge fazura based on mase lampau die..da die skrg x kacau org pon…ke ko jeles skrg die bnyk twrn blakon…cter dri seberang pon org invite..aritu mng ffm..bnyk org tawar buat lagu..fashion week ade muke die,then now fattah amin rpat ngan die…yg ko nk jeles nape…da rezeki die.,ko nk iri2 pulak,hahahha

        26

        0
        • pekan pahang says:

          X de org iri pun la .kenyataan time dulu fuyoo..muntah perangai.now nk cover. Baguslh sedar diri tu dh nk maghrib..propra je..natural pebenda cocok2 tu. Sape nk ngaku

          10

          12
        • Hiji says:

          Tu sbb aku kate ko iri hati ..sbb die x kacau ko pon..mmg ko la yg ade mslh..sbb ko skit hati tgk kebahgiaan die..if laa kan die mmg truk or bruk prangai..ko sakit ke..ckp jgn main sembur bhai…ko ckp slh satu bnde x btol…ko kire fitnah..fitnah dosa besar truk dri bunuh org..ko ckp based on bukti ke..ko duduk serumah ngn die..tau luar dlm…ak pelik satu bende ade irg duk ckp die kerepot bagai..ade ckp die cucuk…lau cucuk konpem la jelita 20an la kannnn..xde pulak org nk ckp kerepot…korg jelesje lebey..che tan zain dlu korg kutuk gak..da kawin…dpt ank comey semua senyapppppoo,,hahahha

          15

          0
        • Pekan sebelah pahang LOL! says:

          Yang ni sy sokong hiji. Semua budget2 bagus nak kutuk fazura dgn fattah. Macam la korang tu perfect sgt oii. Aku peminat dia dari kecik tak penah pulak aku rase muka dia berubah. kalau berubah sikit tu adalah, itupun nampak kepada faktor usia dia meningkat. pekan pahang, ko g tgk la cermin belek muka kau puas2 tu. kalau kau muda lagi better ko check dulu muka kau skrg ni, takut nnt bila umur dah 30an muka kau jadi lain sikit jadi macam pekan pahang ke perut berlipat ke org kata kau cucuk pulak hahaha. Soal dia nak mengaku tak mengaku tu kau siapa siak nak soal2 benda peribadi dia. Itu soal dia dgn tuhan. Kau kalau tak suka dia or mata kau berketumbit tgk dia ko xyah tengok. Habis cite. ko layan jela blog2 yang boleh membimbing kau drpd memfitnah orang tak tentu pasal. Lagi satu kannnn, kau sembang kann macam la kau tu kekal pagi je tak sampai2 maghrib tak sampai isyak kau bela saka keeeee. LOLLLLLL!!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          setuju hiji. standard la muka muda camtu untuk sekitar umur dewasa.
          Lagi2 kalau dijaga lagi maintain habis apetah lagi tak beranak dan tak hidup susah. Dah la umur dia pun bukan tahap tua. Agaknya yg mengata tu,saudara2 mereka yg baru umo 30an muka serupa 50an kot. Botox tu digunakan kalau dah muka tu takleh di-maintainkan guna cara penjagaan biasa. Nenek2 tua je la yg nak pakai.

          7

          0
      • lily says:

        lobenak detected!!

        0

        3
    • Winwin says:

      Ni semua haters fazura ek..ak xdela minat sgt..tp frankly speaking mmg die antara selebriti cantik la…alaa..usia tu just number,,,klu muda pon x cantik …tu korg nk kategorikan ape..nsib la ..mnusia mmg ade cntik ade x…syukurje la semua ciptaan Allah..klu korg kutuk pon ciptaan yg maha esa jugak..hmm

      21

      0
  2. mamizura says:

    sama padan…..amin..
    kahwin fazurra ouiiiiiiiiiiiiiiiiiii dah tua…..tak kan tua dalam kain!!! hehehee

    0

    10
  3. Ruby says:

    Semua cun tapi seluar Fattah tu takleh senteng lagi ke? Kasut tu tak sesuai la pakai dengan seluar pendek cenggitu. Stylist tolong pay attention.

    6

    2
  4. miamore says:

    so sweet….like chocolate

    6

    1
  5. Anonymous says:

    Kalau nak tgk muka yang terlebih cucuk botox, tgk la muka era fazira,menakutkan…dah cm michael jackson dah. Fazura ni takde la cucuk botox,nmpk natural jer muka dia..

    15

    1
    • Anonymous says:

      dia pkai botox jarum je sbb tu muka nmpk neutral berbndg org y botox kat klinik…kah kah kah….mampuih aku kne kecam dgn fanatik fazura….

      5

      6
      • Anonymous says:

        astaghfirullah…xtakut dosa fitnah orgke???? dh mmg die natural….

        8

        1
      • Justice says:

        Ko ade mslh ek dgn org cantik n berjaye..ke ko mrh artis pujaan ko x sberjaya n sepopular die or lebey truk lagi ko mrh sbb die rapat ngn fattah ey….come on la guys …dah rezeki die bukan die pkse si fatah rpat ngn die.ade jdoh ade la…ko ni fanatik2 fazura la ..ape la…abes ko kategori ape..unfanatik..hahah..xde keje kecam org..yg buruk2 xpela nk kecam ..yg baik2 pon ko nk kecam..sbb da xde ape nk kecam…sbb sume perfect..rosak2

        7

        1
  6. CIK BUNGA says:

    Lagi sesuai kalau fattah ni pilih perempuan biasa yg tutup aurat..barulah boleh ngam dengan mak & adik2 perempuan dia yang bertudung litup menutup aurat sepenuhnya tu..tak ke awkward tetiba bwk balik bini pakai baju xcukup kain..suka tgk famly fattah..sopan semuanya..moga fattah berjodoh dengan perempuan yang sopan seperti keluarganya..plus fazura dh berusia laaaaaa

    9

    9
    • harmony says:

      ko jeles sebenarnya kan. pakai tudung hati busuk mcm taik. ko bajet ko alim wahal binatang pun lagi mulia dr engkau. kucing ngan anjing tak kesah pun org tu pakai tudung ke tidak. semua dia layan ngan kasih sayang. phuiiii !!!

      12

      0
    • Wak kang says:

      Setuju… Aku pun xingin pilih pompuan yg tau nya scroll BN pastu tingglkn komen cemburu kt Artis perempuan lain. Haha

      10

      0
  7. KakJem says:

    Pajura cucuk tang hidung dia. Boleh tgk perbezaan dia masa berlakon dgn Maya Karin dulu.

    6

    4
    • Anonymous says:

      Sama je ponn…Apedaaa…Kalau dah mekap mestilah tak sebijik giler2 sama sebab boleh buat line kat hidung tu…Ini gambar, bukan video. Yang pasti bentuk hidung dia masih sama macam dulu.

      2

      2
  8. MilaKunyit says:

    Anyway buruk lah baju fajura tue. Mcm ala2 fairy tale. Sedarlah sikit dah tua bangka. And Fattah ko xde seluar yg lg senteng ke. Kelakar lah aku tgk fashion kau. Dgn kasut budak sekolah. Mcm kanak2 baru nak jengah usia remaja. Bab fashion kau mmg ketinggalan Fattah oiii

    6

    5
  9. ????? says:

    Nak tanya kenapa Fatah n Fazura sambut birthday sama..tarikh birthday dia orang sama ke?

    4

    0
  10. Anonymous says:

    Kian tua nemang ler perut berlipat. Bior le aku tenguk Faz pakai skirt labuh toya tu tu dari tenguk dia berseluor pendek

    6

    0
    • Mimi says:

      Ramai lagi artis wanita msia brpakaian seksi dari ni…alhamdulillah la die x pkai skirt pendek.patotnye doakan pasni die nk berpakaian lebih baik…bukan nk mengata…mengata ni dah jdi budaya kann..ish2

      12

      0
  11. angry women says:

    eiiiii tolong la fazura.u dah tua ok.not preteen,teenagers ke.ur not even in ur 20s anymore.xpayah la dress up ala princess fairy tale dolly Barbie.n mamat patah amin please muke pure malayu xpyh nk korean sgt gaya tu. mismatch couple.

    10

    10
    • Anonymous says:

      yg penting pakaian fazura lagi sopan walaupun tak bertudung… yg beriya kutuk nii sbb nak puji seluar nelopak lagi sopan lah.. dah jadi hajjah pon pakaian muat2… itu lagi sopan lah… podah lah… seeebokkk nak naik kan rating neelopa dgn buruk kan artis lain…

      14

      1
  12. mat ikhlas says:

    Apasal nk pakai baju gitu gaya..fatah aduh..mcm oku je tgk..

    5

    2
  13. mok cute says:

    sesuai…x nmpk muka beza umur…meroyan la hjh lopak tgk…
    biar fazura dr hjh fake tu…

    3

    1
  14. Anonymous says:

    alhamdulllah doa kesyukuran harijadi fazura&fatta was absolutely sweets u guys see how seriously fatta make such an event by his management-all the best faz-fatta u guys r so lovely be happy and take gd care of each other well.xxx

    2

    1
  15. Anonymous says:

    fazura, kalau tgk ig dia tgk dia belakon… jarang nampak yg seksi melampau… pakai skirt bawah lutut takpon atas sket jer… tapi jarang lah nmpk yg telalu seksi… aku minat dia belakon dari zaman gol & gincu, pisau cukur lagi… korang scroll la ig dia betol tak ape aku ckp… kalau tak silap aku laa….. ok bye!

    9

    0
  16. Anonymous says:

    kak long and adik su, LOL

    3

    0
  17. elle says:

    sure lopa makan hati tgk gmbr2 ni hehe

    2

    0
  18. hmmmm says:

    cantik & sweet.. doakan yg baik2 je utk mereka berdua. Aaminn

    1

    0
  19. Lili Puteh says:

    Alhamdullilah.. Sweet n Simple n Classy.. Mudah-mudahan ada jodoh mereka bersama.. Doakan yg baik2 aje untuk mereka.. Aminn.. xoxo

    0

    0
  20. Anonymous says:

    ini semua arahan michael ang nak promo drama

    1

    0

Leave a Comment

Optional