Written by AbangNara | December 16th, 2013

Amboi. Romantik sungguh Bung Mokhtar dan Zizie Ezette meraikan ulangtahun perkahwinan mereka yang ke-4. Di dalam salah satu gambar yang dikongsi menerusi akaun Instagramnya, Bung Mokhtar menulis “Happy 4th year anniversary sayang #bz4thanniversary”. Memang betullah orang kata orang berumur ini memang romantisnya lain macam sikit. Hehehe.

gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette

Semoga perkahwinan Bung Mokhtar dan Zizie Ezette akan berkekalan sehingga ke hujung nyawa. Sama-samalah kita doakan agar tahun 2014 kelak ada berita gembira mengenai kehadiran orang ketiga dalam kehidupan mereka. Abang Nara tak sabar nak tengok kecomelan anak mereka. Pasti cantik putih seperti Zizie Ezette.

gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette

Lagi 15 keping gambar sekitar sambutan ulangtahun ke-4 Zizie Ezette dan Bung Mokhtar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette
gambar ulangtahun bung mokhtar zizie ezette

105 responses to (17 GAMBAR)Sambutan Ulangtahun Perkahwinan Ke-4 Bung Mokhtar & Zizie Ezette

  1. mizz says:

    aku mcm terbayang bung lbh sesuai dgn mak zizie and celebration ni mcm tgh celebrate b’day zizie as anaknya… ok2 stop imagine…
    realitinya sukar utk diterima tp itulah yg zizie dapat…

  2. pokoyo says:

    buat la majlis doa selamat ke… berparti je.. sbb 2 bile rakyat ade mslah xleh nk mmbantu…

  3. Nina says:

    Gelinya tengok orang tua gatal tak sedar diri ni.Tak payahla nak declare love sangat Their ever & forever love?What da?Grammar pun tak betul.It should be ‘thank you for making IT to our anniversary dinner party’.
    Zizie,kau tu perampas tak payahla nak gedik sangat.

  4. Nera says:

    mummy khaty abis ilang tudung turbun dia. . .
    signish dah rupa jack daniel (arak). . .

  5. Anonymous says:

    Ini ke Bung Mokhtar yang tak perihatin pada mangsa banjir tu. Yang selalu buat kecoh di Parlimen tu. Ada ke YB rasa bila ditimpa musibah. Jadi Bung ni la laki si Zizie yang kacau rumahtangga Bung sampai bercerai berai tu. Tua tak hansome pun tua asalkan loaded dan boleh hidup mewah macam sekarang. Mummy khaty tu mama ziziekan? Rasanya dia dah bertudung turbankan….kenapa bukak mummy. Pakai la kerana Allah bukan untuk berfesyen je. Rasanya ada juga artis2 berumur yang dulu pakai tudungkini dah tak pakai macam Raja Emma dan wan norazlin .

  6. MAXMORA says:

    banyak duit, abang sayang ..takdok duit abang go to hell

  7. mamatcomel says:

    bang bung!!…soooo sweeeetttttt!!…nape bang bung xpakai cekap de reben bunny tu!lagi comey!!

    gghhhhaaaaaakkkkktttuuuuuuiiiiihhhhhh!

    muntah darah!!

  8. menteri cap ayam pencen says:

    kesian aku tgk muka mami zizie tu.mcm kesunyian jerr..apalah bung ni.pttnya amik la maknya dulu.selamatkan janda2..mcm sunnah nabi.ini tak..dibahamnya anak dulu.walhal si anak masih muda belia lg dan tidak terdesak apa2 pun.apa pendpt korang?

  9. aptb says:

    Ade soalan baru selain maths nara. Situasi: Sy sk sgt oren sunquick. Wat banner pon tiru tulisan kt botol tu. Sbb trlalu sk minum oren brp kah peratusan sy akn sediakan air oren dlm majlis sy?

  10. 7+8 says:

    menteri umno …… semuanya sama …

  11. kerepek_pisang says:

    Patotnya BM ni kawen ngan mak die … huhu. Mmg taste menteri ni nk yg BURGERtah je kot. Pas tu dah kawen artis ni perangai pon mcm typical artist gak . Suka sgt cipta kontroversi .

  12. Pak Ngah says:

    Bung Mokhtar & ZiZie…….Selamat menyambut hari Ulangtahun perkahwinan
    semoga sentiasa bahagia dan sjahtera
    laaa Orang punya ulangtahun perkahwinan @ anniversary sepatutnya kita pon tumpang gembira kerana mereka berjaya meraikan dengan cemerlang . sesiapa. yang tak kaya atau belum mampu untuk kaya ….tak perlu lah rasa iri….dan mencerca….. atau mengata tentang keburukan serta kekurangan orang lain…. jadilah manusia waras dan berfikiran baik….dan memmohon serta berdoa akan kebaikan kepada semua umat makhluk Allah…. Untuk apa membaca kelemahan dan kekurangan orang lain….?

  13. Anonymous says:

    Mana tudung mak???

  14. lezette says:

    panjangnya dagu zizie

  15. saye says:

    sakainye.. kalau si bung mokhtar tu ade depan mate aku dah lame kena pijak.. sakai tak bertempat.. muka dah macam stok jamban.. huh!

  16. ikan says:

    forever and ever.. selagi berduit

  17. marhaen says:

    dah tua2 bangka pun nk anniversary..tu pulak dengan geng mungkar nangkir yg di laknat tuhan….nauzubillah

  18. Ya Allah berilah hidayah agar2 mereka2 ini diberi petunjuk ke jalan yang diredhai