July 6th, 2012

Kemenangan Nur Fazura di dalam kategori Anugerah Style EH! 2012 sememangnya tidak boleh dipertikaikan. Sepanjang tahun 2012, Fazura sering tampil dengan fesyen yang simple namun tetap menyerlah kecantikannya. Senang cerita, Fazura memang ada sense of fashion yang sangat tinggi.

fazura

Dan pada malam Anugerah EH! 2012, Fazura sekali lagi tampil dengan fesyen yang unik namun sangat bersesuaian dengan penampilan dirinya. Lagi 16 gambar Fazura di sekitar malam Anugerah EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Nur Fazura.

fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura


93 responses to “(17 GAMBAR)Nur Fazura Di Malam Anugerah Stail EH! 2012”

  1. sue says:

    cantik…sy suke…hmm…gaya macam nak jd kate middleton jer…ops…jgn marah ye fazura..yg penting i like ur stail…. :)

  2. saya okay je says:

    ramai yang jealous dengan fazura.

  3. datin maimon says:

    si cantik malaysia…. tapi kan, nanti2 kalau terbukak hati berhijab, fazura ni jugaklah yg tetap jadik si cantik malaysia…. tin mon loves you fazura!

  4. aku says:

    muka dia macam pelakon utama ‘victorius’ kat tv3 11.30 a.m.da sapa penah tengok x

  5. ASTALAVISTA says:

    dia ni kalau senyap2 takper..ni tak sembang pong pang2 kt media konon nak pakai tudung tapi haram tak pakai sampai kesudah…konon tak nak berpegang dgn lelaki bukan muhrim sekali nah kuar gambar berpeluk dgn TMJ tu….apa kes fakezura oiii???ko ni kalau low profile lagi orang suka..ni tak…kalau boleh kt twitter aku tgk sakan juga dok mengata kat orang..pstu siap backing anzalna baik punya…mmg dasar kaki gaduh la sial nih!!

    aku tak tau apa la yg TMJ tu buta sgt nakkan dia ni…hipokirt tahap dewataraya!!!ishhh kalau betulla dia ni jadi sultanah johor nnti …aku tak tau ar nak cakap apa…dah la sultan tu ketua agama…tgk sikit betina ni..mampu ke jadi ISTERI BAKAL KETUA AGAMA???adoiii hancur johor…

Loading...