Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(17 GAMBAR)Nur Fazura Di Malam Anugerah Stail EH! 2012

Kemenangan Nur Fazura di dalam kategori Anugerah Style EH! 2012 sememangnya tidak boleh dipertikaikan. Sepanjang tahun 2012, Fazura sering tampil dengan fesyen yang simple namun tetap menyerlah kecantikannya. Senang cerita, Fazura memang ada sense of fashion yang sangat tinggi.

fazura

Advertisement

Dan pada malam Anugerah EH! 2012, Fazura sekali lagi tampil dengan fesyen yang unik namun sangat bersesuaian dengan penampilan dirinya. Lagi 16 gambar Fazura di sekitar malam Anugerah EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Nur Fazura.

fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 Comments

  1. sue

    July 16, 2012 at 12:33 pm

    cantik…sy suke…hmm…gaya macam nak jd kate middleton jer…ops…jgn marah ye fazura..yg penting i like ur stail…. :)

  2. saya okay je

    July 10, 2012 at 9:38 pm

    ramai yang jealous dengan fazura.

  3. datin maimon

    July 9, 2012 at 7:20 pm

    si cantik malaysia…. tapi kan, nanti2 kalau terbukak hati berhijab, fazura ni jugaklah yg tetap jadik si cantik malaysia…. tin mon loves you fazura!

  4. aku

    July 9, 2012 at 3:51 pm

    muka dia macam pelakon utama ‘victorius’ kat tv3 11.30 a.m.da sapa penah tengok x

  5. ASTALAVISTA

    July 9, 2012 at 3:08 pm

    dia ni kalau senyap2 takper..ni tak sembang pong pang2 kt media konon nak pakai tudung tapi haram tak pakai sampai kesudah…konon tak nak berpegang dgn lelaki bukan muhrim sekali nah kuar gambar berpeluk dgn TMJ tu….apa kes fakezura oiii???ko ni kalau low profile lagi orang suka..ni tak…kalau boleh kt twitter aku tgk sakan juga dok mengata kat orang..pstu siap backing anzalna baik punya…mmg dasar kaki gaduh la sial nih!!

    aku tak tau apa la yg TMJ tu buta sgt nakkan dia ni…hipokirt tahap dewataraya!!!ishhh kalau betulla dia ni jadi sultanah johor nnti …aku tak tau ar nak cakap apa…dah la sultan tu ketua agama…tgk sikit betina ni..mampu ke jadi ISTERI BAKAL KETUA AGAMA???adoiii hancur johor…

Loading...
To Top