(17 GAMBAR)Majlis Pertunangan Arniesha Azureen, Anak Perempuan Rosyam Noor

Hiburan

(17 GAMBAR)Majlis Pertunangan Arniesha Azureen, Anak Perempuan Rosyam Noor

Amboi meriahnya majlis pertunangan anak dara Rosyam Noor ini. Baru berusia 23 tahun, Arniesha Azureen telah selamat menjadi tunangan kepada lelaki pilihannya, Hafiz pada hari Ahad yang lalu. Majlis yang berjalan nampak amat meriah sekali.

gambar tunang anak rosyam noor

Advertisement

Semoga pertunangan mereka ini akan berakhir ke jinjang pelamin satu hari nanti. Sama-sama kita doakan. Lagi 16 keping gambar yang diambil daripada Internet dengan membaca entri ini sepenuhnya.

au

P.S: Jubah kurung moden untuk anda.

Advertisement

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

Advertisement

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

98 Comments

  1. katiah Ramat

    November 1, 2012 at 5:51 pm

    ” Alhamdulilah Amin, semoga pertunangan anak Rosham Noor , higga ke jinjang pelamin,InsAllah Amin”…..

  2. Saya

    November 1, 2012 at 5:43 pm

    Make artis die mcm kenal la..sape ek???

  3. sore sore

    November 1, 2012 at 4:27 pm

    nice!! cantik n sepadan. bagusla bertunang awal, at least bley mengelakkan perkara2 yang tak elok n buah mulut orang. takpa dik, jodoh pertemuan semua kuasa ALLAH swt, jg hubungan tu sebaiknya hingga menjadi suami isteri yang sah. =0). suka kamoo berdua!!

  4. saya takde nama

    November 1, 2012 at 1:44 pm

    mana gambar rosyam noor nye?

  5. ash zahrah

    November 1, 2012 at 1:27 pm

    tu bukan sanding. tapi masa tu nak bergambar je. suka-suka.biasalah zaman sekarang, bertunang mesti tunang pakai baju sedondon, ada pelamin simple2. cuma space tu besar, so cover la dengan kain-kain pelamin tu. yang bukan artis pun dok gambar sama-sama gak, buat pelamin bagai. tak caya cuba search.

Loading...