October 31st, 2012

Amboi meriahnya majlis pertunangan anak dara Rosyam Noor ini. Baru berusia 23 tahun, Arniesha Azureen telah selamat menjadi tunangan kepada lelaki pilihannya, Hafiz pada hari Ahad yang lalu. Majlis yang berjalan nampak amat meriah sekali.

gambar tunang anak rosyam noor

Semoga pertunangan mereka ini akan berakhir ke jinjang pelamin satu hari nanti. Sama-sama kita doakan. Lagi 16 keping gambar yang diambil daripada Internet dengan membaca entri ini sepenuhnya.

au

P.S: Jubah kurung moden untuk anda.

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor


98 responses to “(17 GAMBAR)Majlis Pertunangan Arniesha Azureen, Anak Perempuan Rosyam Noor”

  1. Deedee says:

    Setiap orang ada agenda tersendiri bila nak tunang atau nikah. Kan elok dia tunjuk dia bertunang, kalau gambar dia bersosial dgn lelaki lain la ceritanya. And dorang mampu nak adakan majlis cantik mcm ni. Jangan la komen banyak.

    • ACHIKK says:

      Haah… kkdg gosip xseberapa, tapi komen mcm gossip 2 gile hot.. (honestly, aku jrg nak perhatikan gosip2 ni sgt, tpi trus scroll ke bwah nak tgk komen2 korng, sebab komen2 korang lebih hangat dari biase) sape yg slalu buat cm2 sile like… hahahah…

  2. Louanne says:

    Just wish to say your article is as amazing. The clarity
    for your submit is simply nice and i can assume you are an expert in this subject.
    Well together with your permission let me to seize your feed to
    stay up to date with drawing close post. Thank you one million and please continue
    the enjoyable work.

  3. Nureza Aida says:

    Semua anak RN kan pompuan… terima duit ajer ler dia… Congrats…

  4. Anonymous says:

    Baru nak catch up on this. Congrats Arniesha Azureen! You and the whole ceremony looked gorgeous. Orang lain yang dah kurang benda nak buat tu sila lah reevaluate your life. Tak payah nak mengata majlis orang lain terlebih grand ke apa, kalau korang ada duit pun mesti nak buat jugak kan? And jodoh diorg insya allah bukan bergantung kepada macam mana majlis or macam mana diorang bergambar. Yang sibuk nak komen dress up dia tu, haih. Dia baru jugak berhijrah, give her a break. Terima kasih (bg pihak dia) atas komen utk pembaikan, sama2 kita perbaiki diri. Ciao

  5. tak tahu says:

    perghh dah mcm majlis perkahwinan je siap2 boleh duduk bersebelahan tersentuh bahu ngn bahu

    • apa2 aje.. says:

      so yang gambar FK n DD yang berpegang2 tangan n berpeluk2kan tuh takder pilak korang meroyan..own mungkin sebab yang anak rosyam ni baru tunang n FK n DD tuh dah nak kawin esok..tapi kalau ajal nak dtg kot time tengah nak akad nikah sok kena jemput sama jerk kan..tak berkenan betul ak kalu ader diskrimanasi dalam bagi pandangan nie..org tuh buat ok org ni buat tak boleh..ap nie..

Loading...