Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(17 GAMBAR)Majlis Pertunangan Arniesha Azureen, Anak Perempuan Rosyam Noor

Amboi meriahnya majlis pertunangan anak dara Rosyam Noor ini. Baru berusia 23 tahun, Arniesha Azureen telah selamat menjadi tunangan kepada lelaki pilihannya, Hafiz pada hari Ahad yang lalu. Majlis yang berjalan nampak amat meriah sekali.

gambar tunang anak rosyam noor

Semoga pertunangan mereka ini akan berakhir ke jinjang pelamin satu hari nanti. Sama-sama kita doakan. Lagi 16 keping gambar yang diambil daripada Internet dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

au

P.S: Jubah kurung moden untuk anda.

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

Advertisement

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

Advertisement

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

Advertisement

gambar tunang anak rosyam noor

gambar tunang anak rosyam noor

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 Comments

  1. Deedee

    November 6, 2012 at 5:41 pm

    Setiap orang ada agenda tersendiri bila nak tunang atau nikah. Kan elok dia tunjuk dia bertunang, kalau gambar dia bersosial dgn lelaki lain la ceritanya. And dorang mampu nak adakan majlis cantik mcm ni. Jangan la komen banyak.

    • ACHIKK

      November 13, 2012 at 12:15 am

      Haah… kkdg gosip xseberapa, tapi komen mcm gossip 2 gile hot.. (honestly, aku jrg nak perhatikan gosip2 ni sgt, tpi trus scroll ke bwah nak tgk komen2 korng, sebab komen2 korang lebih hangat dari biase) sape yg slalu buat cm2 sile like… hahahah…

  2. Louanne

    November 5, 2012 at 12:22 am

    Just wish to say your article is as amazing. The clarity
    for your submit is simply nice and i can assume you are an expert in this subject.
    Well together with your permission let me to seize your feed to
    stay up to date with drawing close post. Thank you one million and please continue
    the enjoyable work.

  3. Nureza Aida

    November 3, 2012 at 8:42 pm

    Semua anak RN kan pompuan… terima duit ajer ler dia… Congrats…

  4. Anonymous

    November 3, 2012 at 11:00 am

    Baru nak catch up on this. Congrats Arniesha Azureen! You and the whole ceremony looked gorgeous. Orang lain yang dah kurang benda nak buat tu sila lah reevaluate your life. Tak payah nak mengata majlis orang lain terlebih grand ke apa, kalau korang ada duit pun mesti nak buat jugak kan? And jodoh diorg insya allah bukan bergantung kepada macam mana majlis or macam mana diorang bergambar. Yang sibuk nak komen dress up dia tu, haih. Dia baru jugak berhijrah, give her a break. Terima kasih (bg pihak dia) atas komen utk pembaikan, sama2 kita perbaiki diri. Ciao

  5. tak tahu

    November 2, 2012 at 11:43 am

    perghh dah mcm majlis perkahwinan je siap2 boleh duduk bersebelahan tersentuh bahu ngn bahu

    • apa2 aje..

      November 2, 2012 at 1:02 pm

      so yang gambar FK n DD yang berpegang2 tangan n berpeluk2kan tuh takder pilak korang meroyan..own mungkin sebab yang anak rosyam ni baru tunang n FK n DD tuh dah nak kawin esok..tapi kalau ajal nak dtg kot time tengah nak akad nikah sok kena jemput sama jerk kan..tak berkenan betul ak kalu ader diskrimanasi dalam bagi pandangan nie..org tuh buat ok org ni buat tak boleh..ap nie..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top