March 13th, 2012

Orang kata kalau dah jodoh tak akan ke mana. Abang Nara ingin ucapkan tahniah sekali lagi kepada Datuk Malik Noor yang telah pun menamatkan zaman bujangnya semalam. Kedua-dua pengantin memang nampak berseri-seri, ceria dan romantis. Terima kasih kepada MeghaaMoment yang sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini.

gambar pernikahan malik noor

Dan daripada video yang diambil oleh Azmi Sentral Foto Video, Abang Nara dapat bayangkan keintiman yang dipamerkan oleh kedua mempelai ini selepas sah menjadi suami ister. Romantika di Kota Bharu gitu. Untuk makluman, majlis resepsi Datuk Malik Noor dan Wan Asma akan berlangsung pada jam 8.30 malam ini di Hotel Renaissance, Kota Bharu.

Cute kan video nya? Lagi 16 gambar sekitar majlis pernikahan Malik Noor dan Wan Asma dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada MeghaaMoment dan Azmi Sentral Foto Video kerana sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini kepada pembaca BeautifulNara.

gambar pernikahan malik noor

gambar pernikahan malik noor

gambar pernikahan malik noor

gambar pernikahan malik noor

gambar pernikahan malik noor

gambar pernikahan malik noor

gambar pernikahan malik noor

gambar pernikahan malik noor
gambar pernikahan malik noor

gambar pernikahan malik noor
gambar pernikahan malik noor
gambar pernikahan malik noor
gambar pernikahan malik noor
gambar pernikahan malik noor
gambar pernikahan malik noor
gambar pernikahan malik noor


84 responses to “(17 GAMBAR + VIDEO)Majlis Pernikahan Malik Noor Dan Wan Asma”

  1. mel says:

    waaahhh… so touching… very lovey-dovey… ini namanya jodoh datang dari Allah.. alhamdulillah, alfun mabruk to both of u, (“,)

  2. hehehe says:

    tahniah dato n datin…rsnye malek nor pilih isteri dia coz dia rs isteri dia blh bantu dia dlm mendalami dunia islam…kan malek nor baru berhijrah jd nak la seseorg yg blh membimbing dia ke jln kebaikan…apa2 pun mmg malek nor tak memandang rupa,umur n status(janda atau anak dara)…semoga diberkati n semoga mendapat zuriat baru…tahniah

  3. […] Orang kata kalau dah jodoh tak akan ke mana. Abang Nara ingin ucapkan tahniah sekali lagi kepada Datuk Malik Noor yang telah pun menamatkan zaman bujangnya semalam. Kedua-dua pengantin memang nampak berseri-seri, ceria dan romantis. Terima kasih kepada MeghaaMoment yang … Continue reading → […]

  4. dr guli says:

    Selamat Pengantin Baru Datuk & Nenek.semoga kekal bahagia ke hujung nyaws..aku kagum btul dgn dr asmah pandai maintain body esspecially part aset yg mantap tuh..tulen ke? push up?(hehehe jgn mrh kwn2 sy ni mmg suke bertanye)..agak2nya ape komen korg..

  5. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape shrifah khasif tu lily?

Loading...