Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(17 GAMBAR)Majlis Pernikahan Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Part II

Untuk peminat Awal dan Scha, Abang Nara bawakan kepada anda 17 keping lagi gambar sekitar majlis pernikahan mereka yang telah berlangsung semalam. Nantikan gambar majlis malam berinai besar dengan pakaian serba hijau tidak lama lagi.

baru scha

Advertisement

Lagi 16 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha
baru scha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 Comments

  1. linda_alisha

    May 7, 2012 at 10:33 am

    tahniah awal &scha…..
    semoga kekal ke anak cucu

  2. mat razi

    May 7, 2012 at 8:42 am

    aku rasa ni la wedding artis paling tak glamer sekali tahun ni. serious. tak menarik. kelakar kadang artis ni selalu rasa diorang popular. haha

  3. lady

    May 7, 2012 at 8:25 am

    congrats to both of them mmg sama cantik sama padan….tp nak tny skit skrg mmg trend ke artis nikah tak bertudung cuma berselendang ala2 org puteh & pengantin lelaki excited sgt nak sarung cincin sampai tak solat lepas sah lafaz nikah tue yek?mmg tak wajib tp kan lbh berkat klu buat bkn lama pun kejap jerk….bkn pengsan klu buat kan?

  4. Pingback: (17 GAMBAR)Majlis Pernikahan Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Part II | HatiBlogger [dot] Com

  5. kira

    May 6, 2012 at 2:05 am

    Slmt pengatin baru scha &awal so sweet ,x payalah nak comment benda yg x sepatutnya kalau x suka x payah comment kan senang buat tambah dosa aje .

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama