(17 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Syah Part II

Hiburan

(17 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Syah Part II

Nampaknya ramai yang tidak puas dengan jumlah gambar yang Abang Nara kongsikan untuk majlis persandingan Irma Hasmie dan Redza Syah semalam. Jangan risau, masih banyak lagi gambar yang anda boleh tatapi. Terima kasih kepada Ryaniez Moments Photography yang sudi mengambil gambar untuk BeautifulNara semalam.

gambar kahwin irma hasmie

Advertisement

Memang pasangan pengantin baru ini bagai pinang dibelah dua. Sama cantik sama padan. Kalau nak romantik sikit, memang kedua-duanya tercipta untuk diri masing-masing. Semoga perkahwinan mereka diberkati dan akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. 16 lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Redza Syah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie
gambar kahwin irma hasmie

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

76 Comments

  1. cam nk kawen esok

    July 2, 2012 at 4:57 pm

    tahniah la …bila tgk pic2 ni rasa nak kawen sesgt…

  2. Myladiemaya

    July 2, 2012 at 3:26 pm

    Makan hati… :(

  3. mikarii

    July 2, 2012 at 3:24 pm

    alhamdulillah..sekurang2nya irma xdela nak buat sanggul tinggi2 yg cam selalu pengantin bertudung yg lain buat kan..tetap maintain ayu lagi..ape2pun tahniah untuk irma n hubby kerana dah sah menjadi pasangan suami isteri..setiap manusia ada kisah silam masing2 so tutup buku lama buka buku baru…semoga perkahwinan mereka sentiasa dilindungi oleh-Nya..Amin

  4. apa2 la

    July 2, 2012 at 2:48 pm

    pd mata aku huby si irma nie lbh ensem dr si nabil…pd aku lar tak kish lar kalo huby dia duda pun…fs pun kawin gan duda gak kan…nie pengalaman abg aku lar yg penh kawin dua kali…sllnye org yg dah pernah kawin n perkahwinan kali pertama gagal mereka akan lbh menjaga n menghargai yg ke dua coz dah tak nak gagal…bak kata abg aku lar…apa2 pun semoga berbahagia n berkekalan hingga ke akhirat…mmg comel n padan

  5. tahniah

    July 2, 2012 at 2:38 pm

    tahniah.. irma n hubby… n semoga kekal ke akhir hayat

    note to hubby irma: ada adik tak or abg.. nak kenal bolehhhh…

    ahakz…

    • Anonymous

      July 2, 2012 at 5:02 pm

      ader adik tapi tak handsome mcm abg dia..hahaha

Loading...