(17 GAMBAR)Kumpulan Elite Reunion Di Majlis Pernikahan Azza

Hiburan

(17 GAMBAR)Kumpulan Elite Reunion Di Majlis Pernikahan Azza

Abang Nara masa zaman remaja dulu memang minat bebenar dengan kumpulan Elite ini. Lagu feveret Abang Nara tak lain tak bukan ialah Tamparan Wanita. Kalau tak silap Abang Nara, kumpulan Elite pernah digelar Spice Girls Malaysia kerana kehebatannya. Mantap kan?

reunion kumpulan elite

Advertisement

Dan sempena majlis pernikahan Azza Elite, Abby Abadi, Sasha Saidin dan Watie Elite telah pun membuat reunion kecil-kecilan. Sayangnya Linda Rafar tidak dapat hadir ke majlis perkahwinan Azza. Namun dapat dilihat keceriaan di wajah keempat-empat kumpulan Elite yang lain apabila dapat bertemu antara satu sama lain.

Lagi 16 gambar reunion kumpulan Elite di majlis pernikahan Azza dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit Facebook Sasha Saidin.

reunion kumpulan elite

Advertisement

reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite

reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

173 Comments

  1. source

    August 23, 2012 at 5:24 am

    I have learn a few excellent stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how a lot attempt you set to create this type of excellent informative site.

  2. hamba allah

    May 19, 2012 at 11:37 am

    x de ilmu agama, x reti hormat rumah ibadat langsung

  3. mai

    May 2, 2012 at 7:42 pm

    cute gile camera abby ..pink .. :P yang anak punye keee :P~

  4. anna

    April 15, 2012 at 10:00 pm

    suka tgk watie…
    ala2 gadis kampung gitewww…

  5. mama mia

    April 9, 2012 at 11:52 am

    hrp sgt lepas nih pihak berkuasa atau pihak ajk masjid dpt keluarkan garis panduan yg lebih ketat tentang upacara pernikahan di masjid.. rsnye mcm dh rmai sgt pengantin yg selambe dekkk jeh x tutup aurat dgn betul ms dlm masjid…bkn setakat artis jeh, rmai lagi pengantin yg terdiri dpd golongan org biasa pun buat cenggitu.. mslhnye ahli keluarga or kwn2 pengantin pun 2 x 5 gak.. dah tuh, siap gambar posing2 maut plak dlm masjid tuh..waduh..

    pernah ada satu kes nih terjadi kat saudara perempuan aku sendiri, dia mmg selamba la x pkai tudung..selendang pun xde.. jenis x kisah pun.. tp before start upacara nikah tuh, tok kadi ckp kat sorg pak cik nih, dia xkan teruskan majlis pernikahan kalau ada perempuan2 yg dlm masjid tuh x tutup aurat dgn betul.. so pak cik nih carik la mana2 telekong, sruh saudara perempuan tuh pakai.. then baru lah majlis nikah diteruskan spt biasa.. so jgn anggap remeh jeh benda nih…hopefully, lebih byk masjid yg akan lebih strict dgn penutupan aurat..

    sekian harap maklum..

Loading...