(17 GAMBAR)Kumpulan Elite Reunion Di Majlis Pernikahan Azza

Hiburan

(17 GAMBAR)Kumpulan Elite Reunion Di Majlis Pernikahan Azza

Abang Nara masa zaman remaja dulu memang minat bebenar dengan kumpulan Elite ini. Lagu feveret Abang Nara tak lain tak bukan ialah Tamparan Wanita. Kalau tak silap Abang Nara, kumpulan Elite pernah digelar Spice Girls Malaysia kerana kehebatannya. Mantap kan?

reunion kumpulan elite

Advertisement

Dan sempena majlis pernikahan Azza Elite, Abby Abadi, Sasha Saidin dan Watie Elite telah pun membuat reunion kecil-kecilan. Sayangnya Linda Rafar tidak dapat hadir ke majlis perkahwinan Azza. Namun dapat dilihat keceriaan di wajah keempat-empat kumpulan Elite yang lain apabila dapat bertemu antara satu sama lain.

Lagi 16 gambar reunion kumpulan Elite di majlis pernikahan Azza dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit Facebook Sasha Saidin.

reunion kumpulan elite

reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite

reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite
reunion kumpulan elite

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

173 Comments

  1. epa

    April 9, 2012 at 11:34 am

    atas peha abby tu camera eh…comey…kaler pink… =)

  2. Anonymous

    April 8, 2012 at 7:12 pm

    Azza macam raja norbaizura masa muda..

  3. aku jelite

    April 6, 2012 at 9:43 am

    tahape2 je..pngantin nye jambul kuo jgk dlm masjid. tetamu2 ade jgk usaha nk pakai tudung.tp si RCW tu bju nye jarang ke.mcm dia yg nk kawen.hmm x paham la..tutup la aurat tu btul2, nk msuk masjid.

  4. lynnyana

    April 6, 2012 at 9:22 am

    sepatutnya kena letak signboard tidak dibenarkan masuk masjid/surau tanpa menutup aurat dengan sempurna.. baru reti base kot..huhuhu tp die dh minta maaf dh…. harap utk artis2 len yg bru nak kahwin dkt masjid uwh ambik iktibar..

  5. schienta88

    April 6, 2012 at 8:34 am

    Bukan sorang jer artis yg akad nikah kat masjid tak pakai tudung…ramai lagi,…just kita doakan2 smoga dia berubah utk menutup aurat…

Loading...