January 7th, 2019

Selamat bergelar suami dan isteri pada 1 Januari lalu, pasangan paling sensasi kini, Elfira Loy dan suaminya, Faris Khairol Anuar Sabtu lalu telah mengadakan majlis resepsi pertama bagi meraikan perkahwinan mereka di Putrajaya International Convention Centre (PICC).

Majlis tersebut berlangsung secara besar-besaran dengan dekorasi mewah ibarat perkahwinan putera dan puteri raja.

Elfira kelihatan sangat cantik persis Cinderella dalam gaun perkahwinan hasil rekaan eksklusif pereka fesyen terkenal Rizman Ruzaini. Faris juga begitu tampan memakai suit rona putih sedondon dengan isterinya.  Pasangan ini juga berkongsi momen romantik ketika menari bersama.

Di hadiri keluarga, teman rapat dan rakan artis, jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi pertama Elfira dan Faris yang cukup dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Rizman Ruzaini, Project Two-Pi, Wananiq Photography & #elfaris


54 responses to “(17 FOTO) Sekitar Majlis Resepsi Pertama Elfira Loy & Faris K Anuar”

  1. hmmm sejujurnya xnaik seri,,, baju cantik tp nmpk biasa,,, semoga berbahgia,,, baik sedekah duit dr membazir pada yg xperlu kawin sekali je,,, esok org lupa dah,,,

  2. Cocok banget keliatannya.

  3. Nana says:

    Martabat keluarga pian lg tinggi..keluarga dia baik2 kan.mak guru dan educated

  4. Anonymous says:

    mmbazir amalan seton

  5. Anonymous says:

    Tak bosan ke..majlis punya banyak. Pompuan ni ingat main2 Kawin ke pun? tukar2 baju. Tak nak ke start a life together? Chill privacy sama2. Tak habis2 kendurinya. Ingat fashion show ke? Confirm, laki dia melayan je kehendak org. This is all a show. Bahagia ke berkat ke…belakang cerita.

Loading...