(17 FOTO) Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Nelydia Senrose

Hiburan

(17 FOTO) Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Nelydia Senrose

Pelakon Nelydia Senrose, sah bergelar isteri kepada Mohd Hafez Halimi Abdul Hamidd hanya dengan sekali lafaz dalam sebuah majlis akad nikah yang diadakan pada Sabtu lalu.

Advertisement

Pasangan ini turut diraikan dalam sebuah majlis resepsi yang cukup eksklusif di Hotel JW Marriot, Kuala Lumpur.

Sedondon dalam busana pengantin berwarna putih hasil rekaan, Ezuwan Ismail, Nelydia dan Hafez kelihatan kacak dan anggun bagai pinang dibelah dua.

Beberapa lagi foto sekitar majlis pernikahan dan resepsi Nelydia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Shafiq Shahar, CST Production , Project Two-Pi & Aqo Imran

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

34 Comments

  1. Alia

    April 8, 2019 at 4:01 pm

    Baju satu pun tak cantik tak sesuai dgn dia ….rekaan ezuan ismail memang dr dulu tak lawa….fesyen nk fit2 kat body tapi hancussss…kalau rekaan radzuan radzwill atau rizman ruzaimi lagi kelassss

  2. Gaban Meraban

    April 8, 2019 at 2:05 pm

    Kenapa wedding dia ni takde satu pun yang wow.
    Dull n biasa je pada pandangan aku.. baju rizman tu cantik. tapi utk nelly buat lengan dia nampak besar. make up n rambut pun mcm outdated.
    nelly cantik tapi ntah, rasa mcm x berseri je. mayb sebab dh biasa sgt tengok rupa dia mcm tu kot..
    apapun, selamat pengantin baru.. semoga jodoh panjang sampai akhirat. amin

  3. Gaban Meraban

    April 8, 2019 at 2:04 pm

    Kenapa wedding dia ni takde satu pun yang wow.
    Dull n biasa je pada pandangan aku.. baju rizman tu cantik. tapi utk nelly buat lengan dia nampak besar. make up n rambut pun mcm outdated.
    nelly cantik tapi ntah, rasa mcm x berseri je. mayb sebab dh biasa sgt tengok rupa dia mcm tu kot..
    apapun, selamat pengantin baru.. semoga jodoh panjang sampai akhirat. amin~!

    • Anonymous

      April 8, 2019 at 2:19 pm

      mekap dia si alhaalfa buat… look dull takde seri….
      yg buat rambut tu ckayliow… tah lah dia nk fesyen rambut gitu ker camne… sbb ck tu teror mcm2 stail2 rambut..

    • ina

      April 9, 2019 at 5:37 pm

      kannnnnnnnnnnn….
      nelly ni cantik…natural beauty dlm drama2 atau mana2 gbr dia sebelum ni…
      tapi utk wedding dia ni npk sgt biasa…x menyerlah….mekap kot tu warna lipstik x sesuai….
      kecantikan dia yg sbnar x terserlah…

  4. esah jendul

    April 8, 2019 at 12:52 pm

    pengapit pun x nk kalah baju cm berkemban…bju nikah elok sopan…tp sib xda buat tarian lucah…cm ada sekor tu lapar perhatian….nak kata artis sendu sesgt pun…

  5. Anonymous

    April 8, 2019 at 12:33 pm

    silap lah laki dia tak cukur jambang…. buruk jer alih2 mcm shuid sepah tu

Loading...