(17 FOTO) Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Nelydia Senrose

Hiburan

(17 FOTO) Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Nelydia Senrose

Pelakon Nelydia Senrose, sah bergelar isteri kepada Mohd Hafez Halimi Abdul Hamidd hanya dengan sekali lafaz dalam sebuah majlis akad nikah yang diadakan pada Sabtu lalu.

Advertisement

Pasangan ini turut diraikan dalam sebuah majlis resepsi yang cukup eksklusif di Hotel JW Marriot, Kuala Lumpur.

Sedondon dalam busana pengantin berwarna putih hasil rekaan, Ezuwan Ismail, Nelydia dan Hafez kelihatan kacak dan anggun bagai pinang dibelah dua.

Beberapa lagi foto sekitar majlis pernikahan dan resepsi Nelydia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Shafiq Shahar, CST Production , Project Two-Pi & Aqo Imran

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

34 Comments

  1. Rin

    April 8, 2019 at 12:25 pm

    Napelah baju pengantin nelydia tak ade yang lawa,kurang menyerah, amat sangat di sayangkan, padahal nelydia dah cukup cantek, rekaman ezuawan ismail kali ini failed

    • AK2.O

      April 8, 2019 at 1:02 pm

      Baju Nikah Ezuawanismail
      Baju Sanding RizmanRuzaini

  2. Anonymous

    April 8, 2019 at 12:15 pm

    muke cam shuib sepahtu tp versi putih+tembam skit….rupe x kisah laa nely y pntg poket tebal kan nely…tp aku nk nasihat skit laaa lps ni klu laki buat perangai hrp bersabar dan berthn yeee….y pntg dia bg ape ko nk…bahagia ke x tu blkg cite y pntg dia bagi ko kete audi seketul, duit kepok2 dlm bank, bw g holiday kat obersea tu pn dh cukup kannn..rata2 kawan aku y kawen laki kaya ni hdp mmg x bahagia langsung tp rmai bertahan sbb laki kaya…ko nk ape sume dpt…so dok je laa diam2 pendam perasaan…hahahhha…

    • Anonymous

      April 8, 2019 at 5:24 pm

      Pahit..tp realitinya mcm tu. Laki kawn aku ..juga kaya (tp x lah kaya mana…Manager je..dah ada pompuan simpanan)..tp sbb takut status janda…pendam ajelah.

  3. ezze

    April 8, 2019 at 12:04 pm

    comel je nelly..semua baju dia pakai comel…semoga berkekalan sampai syurga kalian

  4. Fatin nadiyah mohd zuhudi

    April 8, 2019 at 11:33 am

    mcm shuib sepahtu ke…mcm wak doyok? kekeke

  5. minah kepochi

    April 8, 2019 at 11:23 am

    macam shuib sepahtu hohoho