April 8th, 2019

Pelakon Nelydia Senrose, sah bergelar isteri kepada Mohd Hafez Halimi Abdul Hamidd hanya dengan sekali lafaz dalam sebuah majlis akad nikah yang diadakan pada Sabtu lalu.

Pasangan ini turut diraikan dalam sebuah majlis resepsi yang cukup eksklusif di Hotel JW Marriot, Kuala Lumpur.

Sedondon dalam busana pengantin berwarna putih hasil rekaan, Ezuwan Ismail, Nelydia dan Hafez kelihatan kacak dan anggun bagai pinang dibelah dua.

Beberapa lagi foto sekitar majlis pernikahan dan resepsi Nelydia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Shafiq Shahar, CST Production , Project Two-Pi & Aqo Imran


34 responses to “(17 FOTO) Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Nelydia Senrose”

  1. nampak biasa saja,,, baju simple tp x wow.. nelly nampak gemuk sb kt lengan tu ada batu2,,, ,,, baju nikah dgn baju sanding baju potong kek sama je warna putih xperasan de beza yg cantik baju nikah je rasaya ,,,, make up tak meyerlah,, mgkin dlm gambar cantik,,,

  2. Anonymous says:

    makeup light jer semua .. muka nelydia ni slalu sgt makeup light sbbtu xnmpak seri ..nmpak mcm daily look jer .. bersanding lipstik kasi merah sikit baru berseri2

  3. Oaina says:

    Macam lengan bucky barnes

  4. sempoi says:

    aku pasan org pompuan je ske mengata dia ni berisi la tak diet la…laki lebih suka badan mcm dia ni dr badan mcm sotong kering. ni la baru mantooop. only dogs like bones. auntie bawang hangit kat luar sana…nak bagi laki ko x lari, jaga badan solid mantop mcm ni.

  5. eton says:

    dia ni nak kawen tak diet ke?

Loading...