Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(17 FOTO) Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Nelydia Senrose

Pelakon Nelydia Senrose, sah bergelar isteri kepada Mohd Hafez Halimi Abdul Hamidd hanya dengan sekali lafaz dalam sebuah majlis akad nikah yang diadakan pada Sabtu lalu.

Advertisement

Pasangan ini turut diraikan dalam sebuah majlis resepsi yang cukup eksklusif di Hotel JW Marriot, Kuala Lumpur.

Sedondon dalam busana pengantin berwarna putih hasil rekaan, Ezuwan Ismail, Nelydia dan Hafez kelihatan kacak dan anggun bagai pinang dibelah dua.

Beberapa lagi foto sekitar majlis pernikahan dan resepsi Nelydia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Shafiq Shahar, CST Production , Project Two-Pi & Aqo Imran

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 Comments

  1. [email protected]

    April 11, 2019 at 3:44 pm

    nampak biasa saja,,, baju simple tp x wow.. nelly nampak gemuk sb kt lengan tu ada batu2,,, ,,, baju nikah dgn baju sanding baju potong kek sama je warna putih xperasan de beza yg cantik baju nikah je rasaya ,,,, make up tak meyerlah,, mgkin dlm gambar cantik,,,

  2. Anonymous

    April 9, 2019 at 3:17 pm

    makeup light jer semua .. muka nelydia ni slalu sgt makeup light sbbtu xnmpak seri ..nmpak mcm daily look jer .. bersanding lipstik kasi merah sikit baru berseri2

  3. Oaina

    April 9, 2019 at 9:46 am

    Macam lengan bucky barnes

  4. sempoi

    April 9, 2019 at 7:52 am

    aku pasan org pompuan je ske mengata dia ni berisi la tak diet la…laki lebih suka badan mcm dia ni dr badan mcm sotong kering. ni la baru mantooop. only dogs like bones. auntie bawang hangit kat luar sana…nak bagi laki ko x lari, jaga badan solid mantop mcm ni.

  5. eton

    April 8, 2019 at 6:01 pm

    dia ni nak kawen tak diet ke?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top