Written by AbangNara | December 13th, 2013

Kalau tak silap Abang Nara, malam ini akan berlangsung majlis resepsi perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Dalam tak sedar, sudah 2 hari rupanya mereka berdua sah bergelar suami isteri. Cepat sungguh masa berlalu. Masih terasa kemeriahan majlis pernikahan pasangan pengantin ini yang jelas terserlah kemewahannya.

gambar nikah che ta

Abang Nara terasa terharu apabila melihat gambar Zain mengucup isterinya di atas. Abang Nara dapat rasakan kasih sayang, cinta dan betapa bahagianya mereka berdua. Semoga perkahwinan ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar nikah che ta

Lagi beberapa gambar sekitar majlis pernikahan Che Ta dan Zain dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram CarlosNizam, Instagram AnnasEaskey, EddiePhotoVideo dan AstroAwani.


gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta
gambar nikah che ta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 responses to (16 LAGI GAMBAR)Majlis Pernikahan Rozita Che Wan & Zain Saidin

  1. Nisa Cahaya says:

    Assalamualaikum semuanye…
    kite doakan yg terbaik buat pengantin baru ni ye..kte sbg manusia x terlepas dari dugaanNya..Mereka adalah artis yang mempunyai perasaan same spt kite..klau sye pun, nak juga kahwin grand spt ni tapi ape boleh buat kan…smampu yang ade..so, jgnle kte nak mengutuk mereka..kesian che Ta dan Zain.. Jgn le kte komen yg biadap sungguh…U jealous ke???? mereka xde hutang ngan u guys…so, stop it!!!!
    To Pengantin Baru, smoga bahgia, sihat dan suces selalu…sye suke tengok gambar2 u two..sikit pun xde rse dengki or mnyampah malah im so happy melihat u 2 happy….

    Wassalam,
    Nisa

  2. aku says:

    aku harap cik ta ni belajar2 la pakai tudung lepas ni mcm mak si zain ni..malu la..mualaf macam mak zain ni pakai tudung bukan main labuh….hang yg lahir sebagai org islam pun xda pakai mcm tu

  3. Sumijelly says:

    suka baca komen-komen yang kat atasss ni……… lg best kot dr baca entry yang teratas…hik3..

    Semoga mereka berbahgia hingga ke akhir hayat… AMIN

  4. Tgk diaorg puny walimatulurus,beradik Che ta tmsuk ibu die pkai Tudung,Che ta je tak…seri pengantin takde la aku tgk,seri lampu yg menyemak tu adelerrr….btw,ayuuuu sgt mertua Che ta….hihihi

  5. aku comel says:

    actually i yg cun ni dan muda remaja lagi pun jeles tgk cikta ni, cantik sangat. she is like a beauty queen. u oolss ni sepatutnye mendoakan cikta dan zain. malahan i yg bukan fan cikta teruja tengok mcm mana cikta maintain her figure dan wajah although dia sudah meningkat usia. kita perlu stop mengutuk org

  6. Zain Sardin says:

    pani korang dengar laa berita panazzz cik ta bunting pelamin plak hehehe….

  7. terry9 says:

    ak lupe plk lan pet pet ny satu pamili dgn che ta..die kawen kakak ke adik eh??mntg2 die x glemer..xde pon org nk update psl bini die dpt ank lg ke..ape ke..die pon retis what~~

  8. Ladadidadi says:

    Dah selalu sgt makeup tebal .. so tak nampak seri pengantin Che Ta ni.

  9. Zie says:

    Tahniah! Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

  10. cik je says:

    Semlm tgk majlis diorang kt ria.nampak cantik sgt che ta.terharu tgk adik bradik menitiskan airmata.sudah2 la mencaci diorang.rumahtga diorang biarlah diorang yg corakkan.kesian plk tgk diorang ni asyik kena kutuk je.

  11. Anonymous says:

    Boring tengok pic che tah, semua nya possing sipi2 nmpk sblh pipi je

  12. melati says:

    Kesian aku tgk Che Ta ni,..Raya tahun ni jgn lupa jual biskut Raya lagi yer…

  13. ella says:

    Ella nampak tua tak time kawin dulu?emmm ella raseeee…..tak kot kan?anyway..tahniah…

  14. che alif ba ta says:

    Aku ni bukan lah peminat che ta pun…tp bg aku, sape yg suka kutuk2 tu mcm ade penyakit hati je,..jeles le tu dia x cantik mcm che ta..x pun, mjls kawen diorg x happening mcm che ta haha…bior le dia nk kawen grand2 walaupun dh berumur…ekau ado? Jgn dengki2….kalo dengki2, jgn bace gosip2 kt bn ni…

  15. ikan says:

    elokla da kawin.. tapi ade je yg tak puas hati.. susah nak puaskan hati semua orang.
    bukak2 tengok dah kendur. harap2 zain byk sabor.. bende boleh direpair. lepas repair bukak2 terus melantun kene muka..

  16. […] (16 LAGI GAMBAR)Majlis Pernikahan Rozita Che Wan & Zain Saidin (106) […]

  17. […] (16 LAGI GAMBAR)Majlis Pernikahan Rozita Che Wan & Zain Saidin (107) […]

  18. Selamat… Turut Berbahagia…
    Salam Sahabat