(16 GAMBAR)Sekitar Malam Tayangan Perdana Filem Jiwa Taiko

Hiburan

(16 GAMBAR)Sekitar Malam Tayangan Perdana Filem Jiwa Taiko

Seriously Abang Nara teruja ingin menonton filem Jiwa Taiko selepas membaca ulasan Syamsul Yusof yang filem ini memang hebat. Abang Nara percaya dengan kata-kata Syamsul Yusof dan tidak melepaskan peluang untuk hadir apabila mendapat jemputan menonton filem ini. Melihat senarai pelakon-pelakon yang ada pun sudah mampu membuatkan Abang Nara excited tak ingat.

filem jiwa taiko

Advertisement

Namun sayangnya oleh kerana anak kecil Abang Nara tidak berapa sihat, Abang Nara hanya sempat menonton 20 minit yang terawal filem Jiwa Taiko ini. Ketika itu, masih tiada aksi-aksi yang mendebarkan berlaku. Babak-babak awal lebih menumpukan perhatian kepada percintaan dan persahabatan yang terjalin antara pelakon-pelakon.

Namun ada rakan Abang Nara yang habis menonton filem ini menyatakan babak aksi di hujung filem ini memang awesome. Jadi jangan lupa untuk menonton filem Jiwa Taiko di pawagam berhampiran anda kelak. Lagi 15 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

filem jiwa taiko
filem jiwa taiko
filem jiwa taiko
filem jiwa taiko
filem jiwa taiko filem jiwa taiko
filem jiwa taiko
filem jiwa taiko
filem jiwa taiko
filem jiwa taikofilem jiwa taiko

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

56 Comments

  1. liyana

    June 9, 2012 at 10:42 pm

    kenapa tak balas

  2. LIYANA

    June 9, 2012 at 10:39 pm

    hai boleh tak berkenal awk

    • Anonymous

      June 9, 2012 at 10:40 pm

      awk tak balas pun

  3. Lagubestbest

    June 5, 2012 at 1:03 am

    Humm.. siapa yang baju putih belah kiri tu eh? Tinggi betul dia.

  4. gigi emas

    June 4, 2012 at 4:57 pm

    Buang masa dan wang menonton cerita melayu……….kebodohan yg tak terhingga

  5. Sshh

    June 4, 2012 at 11:46 am

    Aku tengok remy ni dh x ensem la..dh mcm bangla jer aku tengok..si diana lak mane la sesuai ngan muka dia y brwajah lembut..klau si dira ok la..dia memg btl2 gengster ap..

    • Anonymous

      June 4, 2012 at 3:45 pm

      dira tadak commercial value. outtt

    • jejawi asam

      June 4, 2012 at 6:58 pm

      dh mmg muka mcm tu yg ciptakn oleh Yg Maha Esa utk dia.nk wt mcm ne lagi….. sapa kita utk memperkecil2kn ciptaan Dia……

Loading...