Written by serenity | January 31st, 2015

Walaupun diselubungi kontroversi rumah hadiah pernikahannya dilelong oleh bank sebelum ini, Umie Aida dua hari lepas telah menyambut hari ulangtahun kelahirannya di Bangsar Avenue. Antara rakan yang menyambut bersama Umie ialah Linda Onn, Ning Baizura, Serina Redzuawan, Betty Banafe, Zahida Rafik dan Erma Fatima.


 photo 57.jpg
Kesemua gambar ini ialah hasil bidikan Little Star Photography. Lagi 15 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo 65.jpg
 photo 81.jpg
 photo 91.jpg
 photo 101.jpg
 photo 142.jpg
 photo 143.jpg
 photo 151.jpg
 photo 161.jpg
 photo 224.jpg
 photo 317.jpg
 photo 415.jpg
 photo 1110.jpg
 photo 1210.jpg

34 responses to (16 GAMBAR)Sambutan Ulangtahun Kelahiran Umie Aida Yang Ceria

    • Mak Jemah says:

      Mak aiiii, panjang nye rantai.

      0
      0
      • .... says:

        “glow” effect selalunya wedding…atau photo baby.
        okay lah gambarnya…semoga terus maju.

        0
        0
        • Kiah Kongo says:

          mcm ni la party. semuanya pakaian sopan je. santai2.
          good..good. kiah suka nok. teruskan…. teh ais satu.

          0
          0
        • k bye gurl says:

          omgggg….serina ridzwan…pegi la kecik kan badan tu sis. masuk slim world. dah mcm tong gas petronas. nanti laki ko carik lain baru ko tahu…

          0
          0
        • batu giling tak nk nakal2 lg 2015 says:

          Tuah badan …. org biase klu hubby kene muflis nak senyum pun dah x bleh. Rase nak boleh blah .. nak dok dlm gua batu. Nak bngun balik bkn snang. Muke 5sen bila nak jmpe org keliling. Umi ada kwn2 baik2.

          Ingt lg jiran dulu … kolam renang jd tmpt takung dedaunan sbb muflis. Bini 3 tinggal 1. Tu pon bini nombor 1 yg lain ru cabut lari laju2. Kwn2 pon tinggal sorng dua org .. lain2 tu ??? Buat2 x kenal jee. Sian. BG x leh soping spree dr skrang, klu keje nnti tbung duit bnyk2 ikut mcm akk BG.

          0
          0
        • batu giling..tolak ansor lah sket says:

          Laa … gurl laki serinakn mat salleh. Ramai mat salleh x kesah sgt bini dia berisi sket. Yg lain2 tu pun brisi gak. Bumper Betty mcm kene pam tp seksi jer kita tngk di sistv9. Laki2 mlayu smua suke yg kuruh2 je ke?.

          Montok santek jgk ape. Sian jd gurl ni dah la kene keje, jaga baby,somi, umah and in laws. Laki2 malyu x leh tolak ansur ke?. Bnyk pkra lain blh pikir dr bdn is2. Mcm tu suruh somi2 jaga mcm2 tu, is3 Manja2 kn diri. Ada gentik susah nk turun kg bdn. Best jd laki2 x de stigma berat bdn.

          0
          0
        • Anonymous says:

          As salam, aku setuju apa yang diperkatakan oleh saudara Bung Mokhtar. Aku memang tak suka cara astro. Benci gila! Iklan bersepah , pastu cerita banyak siaran ulangan. Cth channel 131 atau 134 mesti cerita tu sama ditayangkan dalam channel/waktu yg berbeza. Apa kes? Maksud aku channel 131 , astro dah tayangkan cerita” legenda budak setan” pastu aku g siaran 134 , cerita sama. Begitu jugak siaran 411 ke 431. Bezanya HD. Pftt! Bayar mahal!!! Padahal, banyak kot cerita lain yang boleh ditayangkan. Balik2 benda sama. BOSAN! kekadang iklan ntah pape2. Tax astro pun mahal nak mampus. Malaysia oh Malaysia.

          0
          0
      • Baby AA says:

        ada bekas abu rokok, jeng jeng jeng….siapa punya rokok tu? opsss.

        0
        0
        • wartawan kakaktua.com says:

          cantek umi aida lepas buang semua filler2 dimuka.
          lembut dh muka dia. klau tidak,, nmpk keras.
          kan uols?

          0
          0
        • Anonymous says:

          ko BUTA ke apa? ada bekas abu rokok tp xde puntung dan abu rokok kan… standard la pemilik premis sediakan mcm tu. klo ada yg merokok pun apa masalah kat ko? benggong!

          0
          0
        • anon says:

          Hisap rokok je bukan hisap dadah pun…….
          Gambar ke6, sape yg rambut panjang berdiri diantara ning & umie tu?

          0
          0
    • Cili Merah says:

      kak erra mana..kak erra? date dgn awie ler tu. hehehhe

      0
      0
  1. ni mesti gune kamera 360 kan? nampak gambar cantik je semua…biasa nampak jugak jerawat seketul dua ketul…hehe

    0
    0
    • dancing with myself says:

      betul erma fatima muda 10 tahun gitu. :D

      0
      0
    • Lia says:

      x kisah la kamera pepun. ko suker ke orang letak photo dan muka ko yg mcm batu lesung tu kasi orang satu msia tengok? mesti la edit sikit . zaman teknologi sis. apa daaaaa…

      0
      0
  2. minah jambu tk suka hipokrit says:

    mana Erra Fazira kawan baik umie aida ? dh tk geng lagi ke ? untok umie semoga bahgia n di murahkn rezeki n semoga cepat ngandong dlm masa terdekat ni ..lov uuu…

    0
    0
  3. bukan nak mengata tapi says:

    perut si serina chef wan. mak aiii…….
    hahahahahahaa

    0
    0
  4. Anonymous says:

    Gambar2 tu semua di edit ke? Tak nampak pun jerawat2 atau kedut2 kat muka semua.

    0
    0
  5. kelas mengaji says:

    laki ko mane umi?

    0
    0
  6. Anonymous says:

    dah broke pon, nak membazir lagi

    0
    0
  7. Anonymous says:

    betty pas kawin nmpk cantik…tpi chubby sikit…mane adik erma y jonggang ru…x ad pn…

    0
    0
  8. redantz says:

    gambar terakhir tu sebelah ning tu zahida rafik ke? banyak betoi die modified muka die eh

    0
    0
  9. GolSendiri says:

    mana elfira ??

    0
    0
  10. MANLAMBONG says:

    MANA ERRA FAZIRA SAHABAT BAIK SI UMIE NIE?????

    0
    0
  11. kak ton says:

    mana erra? buka ke dorang ni bff??

    0
    0
  12. Anonymous says:

    Mana husband dia?????
    Sapa yg bayor semua ni?

    0
    0