Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(16 GAMBAR)Majlis Persandingan Lisa Surihani Dan Yusri Daripada Pretty Peektures

Untuk makluman, Pretty Peektures adalah jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Lisa Surihani dan Yusri. Dan gambar-gambar yang diambil adalah sangat ekslusif dan cantik-cantik belaka. Kagum Abang Nara melihat.

gambar lisa kahwin

Advertisement

Lagi 15 keping gambar majlis persandingan Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook Pretty Peektures tanda terima kasih kepada mereka kerana sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini.


gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 Comments

  1. lady

    February 29, 2012 at 3:49 pm

    seriously lisa mmg cantik n educated tp artis ttp artis haram ttp haram…jgn lah dipuja2 sgt sesame manusia nie yg layak kite puja & agungkan adalah nabi kita bkn artis2 nie…klu btl dia mmg pandai knp x settle down doin jd lawyer dah kawen ni ttp nak jgk nak aktif berlakon dah lah watak lbh krg same…mula2 mmg mnt dia tp tgk semua lakonan dia mcm biase jerk tak ade yg mencabar mcm elly suryati, khairiah, fasha tersandar….pun ape lah klu menang award lg pasni tak tau lah sebab ape!

  2. aku insan biasa

    February 29, 2012 at 1:37 pm

    aku tengok muke lisa nie lesu je.. tambah la sikit bibir tu kasi merah..pucat. muke takde beza sgt.. patutnya muka nampk la segar sikit.

  3. OBSERVER

    February 29, 2012 at 11:25 am

    CAN WE JUST MOVE ON WITH OTHER STORIES, NARA????

  4. LisaSha

    February 29, 2012 at 9:35 am

    Lagi satu bab tutup aurat..kita dok kutuk org tak tutup aurat, tanya diri kita balik semula sejak bila kita menutup aurat..dr kanak2 lg ker? dh remaja ker or lepas kita kawin? masing2 ada penilaian dan pandangan terhadap isu tutup aurat nie. Jgn jadi manusia yg hanya tahu cakap hukum itu haram dan ini halal sedangkan kita tak tahu sangat bab2 nie. Ada juga pengkritik2 bab bertudung yg komen kat wall nie masa kawin dulu tak menutup aurat dan lepas kawin konon ikut kata suami kena tutup aurat. Mcm tu jugak org lain. Bagi mereka peluang belajar menutup aurat secara perlahan2 and sentiasa doakan meraka. Mungkin mereka ada niat cuma perlaksanaannya jer belum lagi. Mungkin perkahwinan ini akan merubah cara hidup mereka kemudian. Siapa yg tahu selain Allah yg mengetahui perjalanan hidup hamba2NYA.

  5. LisaSha

    February 29, 2012 at 9:27 am

    Ikhlas pandangan dr saya..kita sbg manusia yg tak sempurna tak perlu la nak kritik mana2 insan yg bergelar hamba Allah.Mereka kawin pun dah memenuhi tuntutan agama. Jangan kita jadi Islam yg zalim asyik nak kritik weeding orang lain jer. Tanya diri sdr sempurnakan kita? hebat sangatkah kita? Apa yg penting sbg org Islam doakan kebahagiaan mereka hingga ke syurga.Itu lebih baik dan menambahkan pahala…sekian.

Loading...
To Top