February 28th, 2012

Untuk makluman, Pretty Peektures adalah jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Lisa Surihani dan Yusri. Dan gambar-gambar yang diambil adalah sangat ekslusif dan cantik-cantik belaka. Kagum Abang Nara melihat.

gambar lisa kahwin

Lagi 15 keping gambar majlis persandingan Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook Pretty Peektures tanda terima kasih kepada mereka kerana sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini.


gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin


90 responses to “(16 GAMBAR)Majlis Persandingan Lisa Surihani Dan Yusri Daripada Pretty Peektures”

  1. siti says:

    ape pon..baju yg Kate Middleton pkai yg femes 1dunia..so, spe yg pkai agter die la copy..hukhuk..mang sebijik baju Kate..tp, xpelah..maksudyer taste Lisa ala2 kerabat Britain ler…

  2. marmalade says:

    baca je sudah, tak payahlah nak komen itu ini buat tambah dosa. kalau muak dah, tak payah baca langsung atau tak payahlah klik blog ni. senang kan?

Loading...