Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(16 GAMBAR)Majlis Persandingan Lisa Surihani Dan Yusri Daripada Pretty Peektures

Untuk makluman, Pretty Peektures adalah jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Lisa Surihani dan Yusri. Dan gambar-gambar yang diambil adalah sangat ekslusif dan cantik-cantik belaka. Kagum Abang Nara melihat.

gambar lisa kahwin

Advertisement

Lagi 15 keping gambar majlis persandingan Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook Pretty Peektures tanda terima kasih kepada mereka kerana sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini.


gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin
gambar lisa kahwin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 Comments

  1. siti

    March 3, 2012 at 4:44 pm

    ape pon..baju yg Kate Middleton pkai yg femes 1dunia..so, spe yg pkai agter die la copy..hukhuk..mang sebijik baju Kate..tp, xpelah..maksudyer taste Lisa ala2 kerabat Britain ler…

  2. marmalade

    March 1, 2012 at 2:38 pm

    baca je sudah, tak payahlah nak komen itu ini buat tambah dosa. kalau muak dah, tak payah baca langsung atau tak payahlah klik blog ni. senang kan?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top