May 14th, 2012

Rasanya semua orang tahu yang Nora Danish telah pun pulang ke Malaysia setelah selamat mengerjakan umrah baru-baru ini. Abang Nara kagumi sifat suka berkongsi Nora Danish yang sentiasa mengupdate gambar-gambar terbaru miliknya semasa berada di sana. Terasa kemesraan antara Nora Danish dan peminatnya.

nora danish

Abang Nara perhatikan yang Nora Danish memang nampak lebih manis apabila bertudung lengkap sebegini. Sejuk sangat mata memandang. Semoga suatu hari nanti Nora Danish akan terbuka hati untuk bertudung. Pasti akan bertambah ramai peminat Nora Danish nanti. Tak gitu?

Lagi 15 keping gambar Nora Danish mengerjakan umrah baru-baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Nora Danish.

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish


115 responses to “(16 GAMBAR)Nora Danish Ketika Mengerjakan Umrah Baru-Baru Ini”

  1. Anonymous says:

    sya bkn la peminat ssapa pn tp sya sgt suka n minat kt fazura… peace yoo..

    rasanya fans pasha sendat ni mcm pasha sendat jgk kn.. ati busuk, kuat mgutuk..

  2. Nora Danish sgt cantik dan sopan dr betina yg post indicator urine najis mughalazzoh says:

    Cantiknya Nora… walau dh ada anak ttp maintain mcm anak dara… sejuk mata dan hati tgk gmbr2 tu semua… INDAHNYA CIPTAAN ALLAH…. SUBHANAALLAH….

  3. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    gambar yg first tu sape jantan yg kt blakang nora tu hensem !!

  4. jimmy says:

    kommmbaaaang nya idonggggggggggggggg!!

  5. Sampret says:

    Minah ni ngarut lah. Gelabah lah tu bila tau Fasha pregnant. Gi mekah nak tayang2 muka. gambar tido pon nak tunjuk. padahal belakon tido

    • mimi says:

      gambar Mekah ni sebelum Fasha pregnant la. kan ke masa Fasha punya wedding, time tu Nora dah gi sana. kat fb Nora Danish dah lama keluar. cuba la fikir positif. org buat umrah pun nak umpat. sok kalau kita sendiri gi sana camner… lantak dia la nak amik gambar kat Mekah. nko ada? sibuk tul umpat kutu,busuk hati..haihhhh

    • kaylish says:

      Gelabah la ko ni,ntah2 si ND ni pun dah x kisah psl jejai tu lg org cam ko jer yg lbh2 fkr dr dia,pelik la org yahudi sibuk nk musnahkn islam tp ko ni islam ke bkn?kalo islam lu pikir la sendiri!!dia pg menunaikn umrah,menjejakan kaki ke rumah Allah,mendktkn dr pd Allah,bole lak ko nk kutuk2 dia dosa dia biarlah antara dia dgn Allah,ko tu lbh baik kira dosa ko ngan Allah ada bape byk dr sibuk nk mengutuk org,x fhm aku ngan org yg mungutuk org pg menunaikan ibadah umrah,at least dia dpt jg pg ke rumah Allah yg mengutuk2 tu ada ker????lg satu,st hr nnt korg yg kutuk2 ND ni camne korg nk mnta maaf kat dia andai st hr nnt korg jg berpeluang pg kesana?tkt2 nnt org yg dok mengata ni la yg x nmpknkaabah la,rs panas cam terbakar la…

Loading...