Written by AbangNara | May 14th, 2012

Rasanya semua orang tahu yang Nora Danish telah pun pulang ke Malaysia setelah selamat mengerjakan umrah baru-baru ini. Abang Nara kagumi sifat suka berkongsi Nora Danish yang sentiasa mengupdate gambar-gambar terbaru miliknya semasa berada di sana. Terasa kemesraan antara Nora Danish dan peminatnya.

nora danish

Abang Nara perhatikan yang Nora Danish memang nampak lebih manis apabila bertudung lengkap sebegini. Sejuk sangat mata memandang. Semoga suatu hari nanti Nora Danish akan terbuka hati untuk bertudung. Pasti akan bertambah ramai peminat Nora Danish nanti. Tak gitu?

Lagi 15 keping gambar Nora Danish mengerjakan umrah baru-baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Nora Danish.

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

115 responses to (16 GAMBAR)Nora Danish Ketika Mengerjakan Umrah Baru-Baru Ini

  1. AKU says:

    BN ni boleh tak klau buat entry jgn dekt2 sgt ND ngan FS ni…klau entry FS, nxt entry msti ND atau sebaliknye…bukn ape…bosan tau macm tu…jejauh la sikittt…

    ape2 pun…isu dia pakai ape tu kt sane..suke hati dia la..da mmg dia ade beg, baju dan brg2 yg cantik2 dan branded je…nak buat macm mane..tak kan la dia sesaje nak g beli beg kt petaling street semate2 nak puaskn hati korang..padahal beg y dia pakai tu aku rase sesuai sbb besar dan tahan lasak…lgipun, artis, datin, dato’2, pn Sri atau sesape la y kaye raye..smuanye ade barang branded je…

    Harap dia buat kerana Allah…

  2. hehehe says:

    apa la korang nie…aku rs ok jer dia nak cantik2 kat rumah allah…lgpun dia br pegi kan kita tgk jer la nanti dia blk mcm mn…alangkan artis lain yg tiap2 thn pegi umrah time pose pun bila balik m’sia makin ligat berjoget2 mengoyangkan di dpn penonton dipuji dipuja…

    • Anonymous says:

      ntahnyer…aaron aziz yg pergi ngan bini pun xde perubahan pun kat pakaian bini dier…takder pun die nk tegur bini dier…lagi laa.

  3. Kim Kadeshen M'sia says:

    Nape mesti lepas entry Fasha Sendat, mesti ade entry Nora..ko saje je kan Nara nk tgk kat mana respon lagi banyak…

  4. Aku kesah says:

    Comelnya gmbr y masa ND tidur tu..ND lbih manis n ctk bila brtudung..

  5. Anonymous says:

    Pondan sepi ni sama spesis dgn Azwan Ali ni mulut longkang…

  6. gegirlz says:

    anugerah allah bg cantik paras rupa ..akhlak pun kene cantik jgk…sy doakan Nora Danish dapat petunjuk dan hidayah dari NYA…doa byk2 ND..semoga tabah dgn dugaan…ALLAH uji kita sbb dia sayang pd kita..cuma kita yg slalu lalai…
    (soryy..terceramah plak..hihi)

  7. am says:

    manis sgt ND pkai tdung…smge kepulangan dr umrah ni mmbawa pnghijrahan ke arah yg lbh baik kpd ND…

  8. MKH says:

    harap gambar yg beraksi ghairah di majalah yg disiarkan sebelum ini adalah yg terakhir dari anda..jika tidak, maka sia² sajalah amalan yang dilakukan.
    Semoga yg terbaik utk anda

  9. NAJUA MAHUDIN says:

    ape salahnya nak pakai beg branded ker, open minded la sikit peoples out therekan beg branded ni qualitynya tak boleh disoalkan lagi, ND nak qualitykan umrahnya nak tunjuk pada orng berbagai bangsa yg berkunjung ke tanah suci bukan orang kafir je yg mampu pakai barang2 branded. orng yg banyak sangat soal pasal pakaian ND ni dah jejak kaki ke tanah suci tu ke belum?, memangla kat sane kena siapkan segala keperluan so ibadat di sana tak terganggu kerana disan kena pergi ke masjid setiap kali waktu solat so banyak baju yg nak dipakai, takkanlah asik nak dok basuh baju jer, pendek cerita jgn burukkan niat orang nak beramal…………

  10. pemimat fasha dan nora danish says:

    Saya doakn nora danish dan fasha akan berbaik suatu hari nanti

  11. Sampret says:

    Minah ni ngarut lah. Gelabah lah tu bila tau Fasha pregnant. Gi mekah nak tayang2 muka. gambar tido pon nak tunjuk. padahal belakon tido

    • mimi says:

      gambar Mekah ni sebelum Fasha pregnant la. kan ke masa Fasha punya wedding, time tu Nora dah gi sana. kat fb Nora Danish dah lama keluar. cuba la fikir positif. org buat umrah pun nak umpat. sok kalau kita sendiri gi sana camner… lantak dia la nak amik gambar kat Mekah. nko ada? sibuk tul umpat kutu,busuk hati..haihhhh

    • kaylish says:

      Gelabah la ko ni,ntah2 si ND ni pun dah x kisah psl jejai tu lg org cam ko jer yg lbh2 fkr dr dia,pelik la org yahudi sibuk nk musnahkn islam tp ko ni islam ke bkn?kalo islam lu pikir la sendiri!!dia pg menunaikn umrah,menjejakan kaki ke rumah Allah,mendktkn dr pd Allah,bole lak ko nk kutuk2 dia dosa dia biarlah antara dia dgn Allah,ko tu lbh baik kira dosa ko ngan Allah ada bape byk dr sibuk nk mengutuk org,x fhm aku ngan org yg mungutuk org pg menunaikan ibadah umrah,at least dia dpt jg pg ke rumah Allah yg mengutuk2 tu ada ker????lg satu,st hr nnt korg yg kutuk2 ND ni camne korg nk mnta maaf kat dia andai st hr nnt korg jg berpeluang pg kesana?tkt2 nnt org yg dok mengata ni la yg x nmpknkaabah la,rs panas cam terbakar la…

  12. jimmy says:

    kommmbaaaang nya idonggggggggggggggg!!

  13. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    gambar yg first tu sape jantan yg kt blakang nora tu hensem !!

  14. Nora Danish sgt cantik dan sopan dr betina yg post indicator urine najis mughalazzoh says:

    Cantiknya Nora… walau dh ada anak ttp maintain mcm anak dara… sejuk mata dan hati tgk gmbr2 tu semua… INDAHNYA CIPTAAN ALLAH…. SUBHANAALLAH….

  15. Anonymous says:

    sya bkn la peminat ssapa pn tp sya sgt suka n minat kt fazura… peace yoo..

    rasanya fans pasha sendat ni mcm pasha sendat jgk kn.. ati busuk, kuat mgutuk..

  16. Lagubestbest says:

    Senang je wanita nak masuk syurga, easy peasy, jaga solat, puasa, jaga aurat, taat suami. Suami pergi masjid, isteri duk rumah dapat pahala sama. Kalau ibubapa miskin sekalipun, tak dosa perempuan tak bagi duit belanja. Paling-paling hardcore cara untuk dapat byk pahala, hanya disuruh pergi dapatkan haji mabrur/umrah (kos trip keluarga/suami tanggung pun tak apa).

    Bagi isteri hanya 4 syarat untuk mereka ke syurga “Apabila seorang isteri mengerjakan solat 5 waktu, mengerjakan puasa sebulan, memelihara kehormatannya (aurat) serta mentaati suaminya, nescaya dia akan masuk syurga”. (Riwayat Imam Bazzar melalui Anas r.a)

    Daripada Anas, Nabi Sallallahu Alaihi Wasallam bersabda yang bermaksud: “Apabila seorang perempuan mendirikan sembahyang lima waktu, berpuasa sebulan (Ramadhan), menjaga kehormatan dan taat kepada suami, dia akan disuruh memasuki syurga melalui mana-mana pintu yang dia sukai.” (Hadis Riwayat Ahmad)

    Perempuan tidak perlu keluar berjihad atau berperang, cukup sekadar mengerjakan haji atau umrah bagi yang cukup syaratnya.

    Daripada Aishah r.a. katanya, aku berkata, “Ya Rasulullah, kita mengetahui bahawa jihad adalah sebaik-baik amalan. Oleh itu apakah kami kaum wanita tidak boleh ikut berjihad?” Baginda terus menjawab: “Bagi kamu semua (kaum wanita) jihad yang paling baik ialah mengerjakan haji dan mendapatkan haji mabrur.

    Rasulullah SAW bersabda: ” Jihad orang yang tua, lemah dan wanita ialah menunaikan haji” (an-Nasa’i)”

  17. sayangselamanya says:

    cantiknya ND nie..comei sungguh…alangkah bagusnya kalau pulang dr umrah nanti terus menutup aurat…..cantik wanita itu adalah jika beliau menutup aurat, sungguh manis….

  18. Whoever says:

    Nora ni serius comel. :)

  19. fieza nur says:

    cantik sangat nora bila pakai tudung. harap sangat kekalkan bertudung