(16 GAMBAR)Natasha Hudson, Yatt Hamzah Dan Diana Amir Bergaya Dengan Hijab Daripada Luvstylista

Hiburan

(16 GAMBAR)Natasha Hudson, Yatt Hamzah Dan Diana Amir Bergaya Dengan Hijab Daripada Luvstylista

Revolusi. Mungkin itu yang Abang Nara boleh katakan terhadap gaya pemakaian tudung di Malaysia ini. Kalau dulu kita hanya ada satu, dua teknik melilit tudung, sekarang ini Abang Nara rasa dah dekat 20, 30 teknik yang dicipta. Senang cerita, muslimah di Malaysia semakin banyak pilihan yang bersesuaian dengan gaya mereka.

natasha hudson

Advertisement

Dan Abang Nara sangat tertarik dengan gaya hijab yang dibawakan oleh Luvstylista ini. Menggunakan Natasha Hudson, Diana Amir dan Yatt Hamzah sebagai model mereka, ternyata rekaan hijab yang dibawakan sangat moden. Di mata Abang Nara memang nampak agak pelik, namun mungkin di mata para wanita Malaysia ini adalah rekaan yang sangat unik.

natasha hudson

Lagi 14 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda berminat dengan koleksi ini, bolehlah ke Facebook Luvstylista untuk maklumat lanjut.

natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson
natasha hudson

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

101 Comments

  1. Anonymous

    July 23, 2012 at 1:13 pm

    owh ingat myself aja tak berapa nak berkenan dengan fashion tudung gini…
    Come on lahh designer Luvstylista so called…. if nak design pun biar lah bersesuaian ini bombastik sangat. Confirm ah tak laku !!!!

    • Anonymous

      July 23, 2012 at 4:51 pm

      utk org kampung mcm ko xlaku, tp utk org2 kat kl yg selalu pegi function or event, tudung mcm ni laku. dah ko duduk je diam2 kat ceruk dapur, pakai je serkup nenek kau.

  2. BERIM

    July 23, 2012 at 12:41 pm

    jgn pikir tutup aurat je…bertabarruj tayang kat org tu pon da xboley..kat somi je boleyyyy

  3. Sekadarnya

    July 23, 2012 at 12:31 pm

    Leboh baik dari yang langsung tidak bertudung yer

  4. waduh2

    July 23, 2012 at 11:40 am

    kalo perasan tudung2 sipot yg meriah tu sume pengaruh dr indon.kt indonesia mmg terkenal tudung2 gini.dh jd mcm singa pon ada gak. inila namanya matlamat tidak menghalalkan cara.matlamat dh baik bertudung tp cqra x sempurna.pngaruh dari indonesia ni agak bahaya.ari tu kt saluran bintang ada konsert menghayati ramadan.tp bkn nyanyi nasyid ke tapi mcm konsert rock gitu.

  5. dinos

    July 23, 2012 at 10:57 am

    yatt hamzah.. dr awal aku rasa dia dah auta. .pelesu semata..ermm

Loading...