May 11th, 2012

Pastinya peminat Fasha Sandha beruntung mendapat seorang selebriti yang sentiasa berkongsi perkembangan terbarunya di Facebook. Yang terkini, Fasha telah mengupload beberapa keping gambar bulan madunya bersama Jejai di Facebook We Love Fasha Sandha untuk tatapan anda semua.

fasha sandha

Abang Nara dapat bayangkan keseronokan mereka berdua bermain air laut di bawah terik matahari di Pulau Redang. Harap-harap Fasha balik nanti tak sunburn. Hehehe. Lagi 15 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Kota mati Perancis yang menyeramkan.

fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha


350 responses to “(16 GAMBAR)Honeymoon Fasha Dan Jejai Di Pulau Redang Part II”

  1. HEPI GALS says:

    Honeymoon Redang jer? Ok la tu, sokong cuti2 M’sia. Kat M’sia semua ada. Jgn la kutuk mereka ni, bkn senang nk mengubah seseorg. Lambat laun dia akn berubah sendiri. Seru x sampai lagi. Sikit, lama2 jd bukit. x sabar nk tgk FS pakai tudung.

  2. gewe says:

    melah ngn anon sama bongoks. si donat n tikus pun bodo jgk..
    ni last aku masuk blog ni..byk sgt dosa ni.. tuhan dah tetapkan sape ahli syurga n sape ahli neraka.. x yah pk. tgk la nti korang kat mana.. wat malu kat no muslim je. wsalam.

  3. H.O.L.L.A.N.D says:

    ape la komen korang ni sume…masing2 mengutuk jek antara 1 same lain….mcm da xd keje..pastu bertekak sal hal agama….kat skola da blajar sal agama kan,knp perlu didebatkan kat sini..masing2 dikurniakan akal fikiran…bezanya antara gunekan akal atau tidak jek….

    harap maaf lah lau komen sy ni wat sesetengah phak sakit hati..maaf byk2…

  4. yunny says:

    anon sakai

Loading...