(16 GAMBAR)Amy Mastura Di Majlis Pelancaran Kempen “Save The Blue” Oleh KOSE

Hiburan

(16 GAMBAR)Amy Mastura Di Majlis Pelancaran Kempen “Save The Blue” Oleh KOSE

Amy Mastura nie daripada Abang Nara kecik sampai sekarang memang mukanya tak pernah berubah. Still nampak muda. Kalau orang tak tahu , pasti ramai yang meneka umur Amy Mastura dalam lewat 20-an. Memang awet muda gila-gila punya.

amy mastura

Advertisement

Dan baru-baru ini, Amy Mastura yang merupakan duta produk KOSE telah hadir ke majlis pelancaran kempen “Save The Blue”. Kempen ini bertujuan untuk menyelamatkan terumbu karang di lautan Malaysia. Dengan setiap pembelian produk KOSE yang tertentu, keuntungannya akan disalurkan ke dalam kempen ini.

amy mastura

Menarik kan? Jadi kalau anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang kempen ini, bolehlah ke Facebook Kose Malaysia. Buat masa ini, layankan 14 keping gambar Amy Mastura di majlis tersebut baru-baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

Advertisement

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

59 Comments

  1. najmi

    July 24, 2012 at 12:35 pm

    korang nie asyik nak mengutuk aje….doakan yang terbaik

  2. Pingback: (16 GAMBAR)Amy Mastura Di Majlis Pelancaran Kempen “Save The Blue” Oleh KOSE | HatiBlogger [dot] Com

  3. pizza

    July 24, 2012 at 10:12 am

    Aku penah jumpa Amy ni dulu. Duluuuuuu, berbelas tahun yang dulu masa dia muda belia. Looking at her now, muka dia langsung x berubah. Btul2 awet muda walaupun dah 40++.

    Tabik spring aku. Pandai jaga kecantikan.

  4. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    July 24, 2012 at 7:02 am

    Amy dia memang awet muda muka dia maseh lagi ala2 remaja macm minah student lov u amyyyyyyy

  5. sara

    July 24, 2012 at 5:58 am

    amy mastura nie sebenarnya sangat selekah bila jumpa diluar. macam tak ada gaya langsung. baju yang dia pakai sekarang pun nampak macam tak sesuai. macam mana boleh jadi duta pelik betul! kalau tengok live tak adalah cantik sangat. biasa. kalaulah boleh baiki penampilan ya. lepastu kalau pergi sekolah taman tun 1 jangan lah pakai selekah sangat dan busuk..malaulah …amykan orang kenal!

    • selekah sara

      July 24, 2012 at 10:44 am

      selekah selekah selekah *sambil bukak kamus dewan*. takde pun.. perkataan baru diperkenalkan julai 24 2012 ke?

    • just nak gelak

      July 24, 2012 at 10:16 pm

      hahahha…. betul tu. dia mengeja pun tak reti nak kata Amy busuk. tak baik tau… macam dengki je

Loading...