(16 GAMBAR)Amy Mastura Di Majlis Pelancaran Kempen “Save The Blue” Oleh KOSE

Hiburan

(16 GAMBAR)Amy Mastura Di Majlis Pelancaran Kempen “Save The Blue” Oleh KOSE

Amy Mastura nie daripada Abang Nara kecik sampai sekarang memang mukanya tak pernah berubah. Still nampak muda. Kalau orang tak tahu , pasti ramai yang meneka umur Amy Mastura dalam lewat 20-an. Memang awet muda gila-gila punya.

amy mastura

Advertisement

Dan baru-baru ini, Amy Mastura yang merupakan duta produk KOSE telah hadir ke majlis pelancaran kempen “Save The Blue”. Kempen ini bertujuan untuk menyelamatkan terumbu karang di lautan Malaysia. Dengan setiap pembelian produk KOSE yang tertentu, keuntungannya akan disalurkan ke dalam kempen ini.

amy mastura

Menarik kan? Jadi kalau anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang kempen ini, bolehlah ke Facebook Kose Malaysia. Buat masa ini, layankan 14 keping gambar Amy Mastura di majlis tersebut baru-baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

59 Comments

  1. sara

    July 24, 2012 at 5:58 am

    amy mastura nie sebenarnya sangat selekah bila jumpa diluar. macam tak ada gaya langsung. baju yang dia pakai sekarang pun nampak macam tak sesuai. macam mana boleh jadi duta pelik betul! kalau tengok live tak adalah cantik sangat. biasa. kalaulah boleh baiki penampilan ya. lepastu kalau pergi sekolah taman tun 1 jangan lah pakai selekah sangat dan busuk..malaulah …amykan orang kenal!

  2. sara

    July 24, 2012 at 5:58 am

    amy mastura nie sebenarnya sangat selekah bila jumpa diluar. macam tak ada gaya langsung. baju yang dia pakai sekarang pun nampak macam tak sesuai. macam mana boleh jadi duta pelik betul! kalau tengok live tak adalah cantik sangat. biasa. kalaulah boleh baiki penampilan ya. lepastu kalau pergi sekolah taman tun 1 jangan lah pakai selekah sangat dan busuk..malaulah …amykan orang kenal!

    • nurzan

      July 24, 2012 at 7:14 pm

      mana kau tahu busuk..tahapa2 tah komen..ko pergi dekat2 dgn dia ke bau badan dia?? komen mcm apa..cuba ko jd seorg ibu beranak tiga..ko ingat sng ke, nak hntr anak gi taska, mana nak hntr anak gi sekolah, masak, pastu keje luar lg..Kose tu ambik dia jd duta sebab sifat peribadi dia yg pure, natural bukan plastik..aku prnh jumpa dia live pegi beli goreng pisang, muka xde mekap, pas amik anak sekolah, natural beauty.senyum aje..ko ade??

  3. sara

    July 24, 2012 at 5:57 am

    amy mastura nie sebenarnya sangat selekah bila jumpa diluar. macam tak ada gaya langsung. baju yang dia pakai sekarang pun nampak macam tak sesuai. macam mana boleh jadi duta pelik betul! kalau tengok live tak adalah cantik sangat. biasa. kalaulah boleh baiki penampilan ya. lepastu kalau pergi sekolah taman tun 1 jangan lah pakai selekah sangat dan busuk..malaulah …amykan orang kenal!

    • x paham

      July 24, 2012 at 9:58 am

      engkau punya komen lagi busuk..busuk punya kaki!!

  4. Anonymous

    July 24, 2012 at 5:53 am

    amy mastura nie sebenarnya sangat selekah bila diluar.aku selalu jumpa amy masuk kat sekolah taman tun 1 .hantar anak dia. memang selekah lepastu macam kededut ajer nak beli baju yang cantik. gaya amy nie macam tak kena gaya je. sebagai artis kenalah bagi contoh pada masyarakat. jumpa tak lah muda. biasa ajer…

    • Anonymous

      July 24, 2012 at 7:39 am

      perlu ke komen sampai 5kali?
      selekeh yg mcm mana 2 yer?dia pakai baju kelawar ke setiap kali anta/amik anak kt sekolah?or rambut dia serabai menggerbang2 mcm hantu kak limah?baju koyak rabak?kalau nak hantar anak g sekolah perlu ke pakai baju blink2?kalau setakat tshirt,jeans kira ok la 2. setahu aku dia ni mmg simple ognya.aku mmg pnh jmpa dia kat sunway piramid,masa 2 dia bujang lagi.mmg dia kat luar simple sangat2.pakaian biasa2 je.

    • kaki kaku

      July 24, 2012 at 11:35 am

      entahnya.. artis pakai biasa dicakap selekeh.. tau ke istilah selekeh tu mcmane.. aku pun pernah jumpe amy. mmg mcm org biasa bila kt luar. takkan le nak anta anak g skolah pakai pakaian mcm nak g show pulak,. kang pakai baju bling2 anta anak g skolah kang ko kata over pulak. ade je benda ko nak umpat kan

  5. tak faham

    July 24, 2012 at 3:40 am

    amy mastura memang x sombong dan baik orangnya. aku pernah jumpa dia sekali dekat pantai med. centre…. muraah dengan senyuman :)

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      July 24, 2012 at 8:39 am

      babtu muka dia sentiasa muda dn ceria sem0ga di murahkn rezeki amin..

Loading...