Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(16 GAMBAR)Amy Mastura Di Majlis Pelancaran Kempen “Save The Blue” Oleh KOSE

Amy Mastura nie daripada Abang Nara kecik sampai sekarang memang mukanya tak pernah berubah. Still nampak muda. Kalau orang tak tahu , pasti ramai yang meneka umur Amy Mastura dalam lewat 20-an. Memang awet muda gila-gila punya.

amy mastura

Advertisement

Dan baru-baru ini, Amy Mastura yang merupakan duta produk KOSE telah hadir ke majlis pelancaran kempen “Save The Blue”. Kempen ini bertujuan untuk menyelamatkan terumbu karang di lautan Malaysia. Dengan setiap pembelian produk KOSE yang tertentu, keuntungannya akan disalurkan ke dalam kempen ini.

amy mastura

Menarik kan? Jadi kalau anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang kempen ini, bolehlah ke Facebook Kose Malaysia. Buat masa ini, layankan 14 keping gambar Amy Mastura di majlis tersebut baru-baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

Advertisement

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 Comments

  1. Aku Bukan Sesiapa

    July 25, 2012 at 9:34 am

    Aku rasa Amy make up sendiri kut..

  2. BudakSekolahYangMenawan

    July 25, 2012 at 2:20 am

    Kelakar betul komen-komen di atas. Haha
    dan aku setuju dengan Tina.jr. Harap akan lebih ramai produser akan ambil amy mastura lepas ni. Mungkin jugak ada yg takut ambil amy mastura sebab dia ada ‘nama’ dan bayaran mungkin mahal.

    *btw saya ada dengar baru-baru ni amy mastura aakn keluar dengan single baru. tapi tak tahu bila lagi.. semoga lagu tersebut berjaya dipasaran nanti. AMEEN~

  3. tina.jr

    July 24, 2012 at 3:11 pm

    Suka tgk dia berlakon dlm Kami Berjanji Kami Berzanji Astro 106 Oasis. Memang best cerita tu. Dgn mimik muka dia yg cute,lawak dia mmg natural. Lg lawak dari Didie Alias! Sgt2 berbakat. Tp pelik, kenapa produser drama buat tak nak offer dia berlakon? Ke buat-buat tak nampak??

Loading...
To Top