July 23rd, 2012

Amy Mastura nie daripada Abang Nara kecik sampai sekarang memang mukanya tak pernah berubah. Still nampak muda. Kalau orang tak tahu , pasti ramai yang meneka umur Amy Mastura dalam lewat 20-an. Memang awet muda gila-gila punya.

amy mastura

Dan baru-baru ini, Amy Mastura yang merupakan duta produk KOSE telah hadir ke majlis pelancaran kempen “Save The Blue”. Kempen ini bertujuan untuk menyelamatkan terumbu karang di lautan Malaysia. Dengan setiap pembelian produk KOSE yang tertentu, keuntungannya akan disalurkan ke dalam kempen ini.

amy mastura

Menarik kan? Jadi kalau anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang kempen ini, bolehlah ke Facebook Kose Malaysia. Buat masa ini, layankan 14 keping gambar Amy Mastura di majlis tersebut baru-baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura

amy mastura


59 responses to “(16 GAMBAR)Amy Mastura Di Majlis Pelancaran Kempen “Save The Blue” Oleh KOSE”

  1. Aku Bukan Sesiapa says:

    Aku rasa Amy make up sendiri kut..

  2. Kelakar betul komen-komen di atas. Haha
    dan aku setuju dengan Tina.jr. Harap akan lebih ramai produser akan ambil amy mastura lepas ni. Mungkin jugak ada yg takut ambil amy mastura sebab dia ada ‘nama’ dan bayaran mungkin mahal.

    *btw saya ada dengar baru-baru ni amy mastura aakn keluar dengan single baru. tapi tak tahu bila lagi.. semoga lagu tersebut berjaya dipasaran nanti. AMEEN~

  3. tina.jr says:

    Suka tgk dia berlakon dlm Kami Berjanji Kami Berzanji Astro 106 Oasis. Memang best cerita tu. Dgn mimik muka dia yg cute,lawak dia mmg natural. Lg lawak dari Didie Alias! Sgt2 berbakat. Tp pelik, kenapa produser drama buat tak nak offer dia berlakon? Ke buat-buat tak nampak??

Loading...