Written by Bella | January 16th, 2017

Hari Sabtu lepas, majlis resepsi perkahwinan Mia Ahmad dan Izham Tarmizi Roslan berlangsung dengan cukup meriah sekali di Taiping Golf and Country Club dengan tema tradisional Melayu.

Kedua mempelai tampak kacak dan anggun dalam busana berwarna merah jambu hasil rekaan pereka fesyen terkenal, Cosry.

Majlis dihadiri lebih 2,000 orang tetamu terdiri daripad keluarga kedua-dua belah pihak, saudara dan rakan-rakan.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi perkahwinan Mia Ahmad dan Izham Tarmizi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : project2pi

25 responses to (16 FOTO) Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Mia Ahmad Dan Izham Tarmizi

  1. Nok gebuzzz says:

    Posing masa nikah ngan resepsi lbh kurang jer…mia biasa jer
    Ape pon tahniah…semoga berkekalan hingga ke jannah

    16

    2
  2. kutu says:

    tahniah IZHAMIA..i’m happy for u.
    dari majlis nikah sampai resepsi sebelah mia..
    semua nya simple, sweet & memorable.
    tak sarat tak mengarut.semuanya tertib dan teratur.
    tak de nk acah2 menari dilwale kat pelamin..*ooppss
    baju cantik..pelamin cantik..mekap woowww!!!

    selamat pengantin baru..akhirnya mia bertemu dengan lelaki yang betul2 menyayangi dia.tak de nk putar2 belit..suka ckp suka..ade target nk kawen..bukan acah2 tak tentu pasal ayat konar2 baring..Izham mu memang gentleman bohhh!!

    55

    0
  3. aih says:

    cantik nya dia….

    3

    2
  4. Pomss says:

    Tahniah Izhamia! Izham memang nampak kaku maybe sebab tak biasa posing depan kamera n tetamu yg ramai. Tapi nasib baik Mia pandai cover n dia senyum je so takdelaa gambar-gambar jadi dull sangat. Hee barakallah guys! Semoga kekal #tilljannah

    24

    0
  5. kurma taiyob says:

    at least posing diorang tak over mcm sesetengah pengantin tu.
    izham ni pemalu sangat..tp ok je daripada tak tahu malu.

    45

    2
  6. pakcik german says:

    Pengantin paling over n poyo = sam tilla
    Mana mak lelaki lbih sudu dr kuah kalau bole smua kamera nk ada muka dia
    N lelaki pengsan la konon..baik kau meninggal je utk bagi bini kau tkejut berok
    Pastu pelamin brtrabur tk trsusun
    Yg tilla plak da tau tu prank relax sudaaa takya nk over2..oh..its a prank..plssss

    Sahalu rizman n bini india mix eh?sory klau sala…lagi overrrrr dgn pgantin pmpuan konon bangga dpt kawen dgn brad pit msia…padehal muka laki nyabukan tahap han isaac pon.
    Dgn bapak pengantin menangis2…pls…bukan anak kau pgi brangkat ke palestin nk berjuang ponnnnn
    Poyooooooo

    27

    1
    • makcik german says:

      hahaha..lolololol
      this is funny bro.

      sam tilla – byk sponsor.bila majlis sponsor pengantin terpaksa ikut ckp sponsor.kebanyakkan majlis yg disponsor mmg hauk.

      saharul rizwan kot – siap janam2 kat atas pelamin.aduhhh..hilang acah2 islamik dia.tp mmg pengantin poyo pon..x pernah bercinta konon…puihh

      20

      0
    • Wawa says:

      Hans isaac lagi handsome.

      4

      1
  7. pakcik german says:

    Yes sahalul rizwan (sory tk knal nama retis) dgn isteri mix telugu dia tu kn poyo seyyy
    Yg muaykiltu jpknpengantin knape menangis bro??? Ank kau bjuang mlm ptama pon mlm tu..bukan bjuang naik jet islam peranhg yahudi..

    Sriusly…(-_-)

    9

    0
  8. Anonymous says:

    pengantin lelaki macam terpaksa kahwin jer….

    4

    5
  9. Kak Tina says:

    Izham ni bkn pelakun tapi dia ikhlas sayangkan Mia sbb tu smpai kejinjang pelamin. Tk banyk cakap. Alhamdulillah. Mia pun wanita yg baik. Semuga berkekalan & bahagia hingga ke Jannah. Aamiin YRA.

    21

    0
  10. Pendapat says:

    klu mia pakai crown mesti naik seri =)

    12

    0
  11. Madu Lebah says:

    Sebab tu awal awal lagi dia dah cakap taknak ambil banyak sponsor.

    Kalau banyak sponsor terpaksa lah ikut kehendak sponsor macam SamTilla tu.

    Kena pakai turban untuk tunjuk anting anting. Kena selfie nak promote phone.

    Boleh tengok beza artis kahwin sponsor dengan tak berapa sponsor. Tak sponsor nampak lebih santai dan simple but nice.

    14

    0
    • KUCING says:

      kannnn…

      antara artis yg kawen disponsor
      norman+memey= dress kawen hauk
      ezlynn= dress kawen hauk
      sam tilla= majlis serabut semak sibuk nk selfie ngn fon

      0

      0
  12. Kiah Propa says:

    Cantiknya baju mia.kak kiah suka…

    4

    0
  13. Anonymous says:

    macam muka binda pulak skali nengok si mia ni

    4

    1
  14. Anonymous says:

    nice n simple

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Tahniah simple but still soooo sweet….

    1

    0
  16. Anonymous says:

    Sweet sgt2 pengantin ni….x la smpai baju pengantin mcm cinderella, kek mcm castle….acah2 mat salleh la sgt….

    3

    1
  17. Hakak Tak siap says:

    kelas ko nyah dapat laki ensem…merembes air bontot mak tengok laki ko

    0

    0