Written by Bella | September 14th, 2015

Hanya dengan sekali lafaz, bekas pelajar Akademi Fantasia musim 4  Haziq Rosebi telah sah bergelar suami kepada Maisarah Mohd Sidki pada hari Jumaat lepas bertempat di rumah pengantin perempuan di Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur.

Haziq telah menyerahkan mas kahwin berjumlah RM300 dan sembilan dulang hantaran berbalas tujuh dulang hantaran daripada pihak perempuan. Walaubagaimanapun, pasangan ibarat pinang di belah dua ini ingin merahsiakan jumlah wang hantaran.

Maisarah dinikahkan oleh abang sulungya Mohammad Immanuddin Mohd Sidki sambil disaksikan Muadzeen Ackil selaku Penolong Pendaftar Nikah Cerai dan Rujuk Masjid Muadz Bin Jabal, Kuala Lumpur.

Tahniah kepada Haziq Rosebi dan Maisarah, semoga berbahagia dalam melayari bahtera rumah tangga dan berkekalan sehingga akhir hayat. Amin..

Jom layan beberapa lagi foto sekitar majlis akad nikah pasangan yang sama cantik dan sama padan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Berita: Berita Harian, Kredit foto: theaizathadi

6 responses to (16 FOTO) Haziq AF4 Sah Bergelar Suami Kepada Maisarah

 1. cik tata says:

  Tahniah dan semoga kekal hingga ke Jannah. Cantik dan manis pengantin perempuan.

  0

  0
 2. wink3 says:

  tahniah haziqqqq..same cantik..same padan..barakallahh..cantik baju pengantin perempuan..kalau prasan ad kain alas yg ttup dada..bgs sngt.. i like!!!

  0

  0
 3. baby says:

  ni haziq yg nyanyi tangan gigil gigil kan..ahaks

  0

  0
 4. Anonymous says:

  inai cantik..

  0

  0
 5. zaza says:

  haziq tlonglah kak ani tu. industri muzik asli mmg dh nazak sgt kt negara kita ni.senang citer nk pupus :(

  0

  0