(16 FOTO) Achey Hadiahkan Audi TT Bersempena Hari Lahir Isterinya

Hiburan

(16 FOTO) Achey Hadiahkan Audi TT Bersempena Hari Lahir Isterinya

Melalui pelbagai cabaran hidup sebagai suami isteri, pelawak Achey membuatkan ramai terharu apabila membuat kejutan yang sangat istimewa pada hari lahir isterinya, Nor Hasanah baru-baru ini dengan menghadiahkan sebuah kereta mewah Audi TT yang berharga lebih RM 300,000 demi menghargai segala pengorbanan suri hatinya itu selama ini.

Advertisement

Rata-rata peminat memuji Achey yang tidak mudah lupa diri meskipun sudah berjaya dan sering ingin memberikan layanan yang terbaik buat isterinya. Mereka mendoakan agar pasangan ini terus bahagia dan Achey dimurahkan lagi rezekinya.

Bahagia betul kami lihat pasangan ini dan semoga kekal sebegini sehingga ke akhir hayat. Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis sambutan hari lahir isteri Achey dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Razip Foto Vedio

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

44 Comments

  1. melati

    April 23, 2018 at 5:34 pm

    “Bukan dengki ….”Tapi Nara Kete AUDI TT mana ader keluaran Baru dh..!!! Rege pun second dlm RM60K jer..!! tu jrr nk ckp..tk baik tau Nara main2 kan Netzen samapi RM300K rege kete tu…..saya btol kan mana yg salah Tafsir tu jrrrr..jgn Kecam saya.hmmm

    • bawangkupas

      April 23, 2018 at 6:35 pm

      “Saya hadiahkan kereta terpakai itu sebagai tanda penghargaan buat isteri yang selama ini menguruskan kerjaya saya selama lima tahun.’

      kali ni kau betul melati ..mmg kereta terpakai dia hadiahkan ..
      tapi ok lah kan ..duit dia …huhu

  2. mehehe

    April 23, 2018 at 4:17 pm

    tahniah dapat belikan kete memahal
    gi la hantor bini tu London Weight Management ke
    pedepot nau

  3. anon

    April 23, 2018 at 3:34 pm

    bkn nak bizi bodi tapi setengah artis ni jangka hayat karier tak panjang, so beringat2lah hari tua, jgn membazir. Jgn bila dah tua tak berduit mulalah menagih simpati dari org.Buat ape nak hadiahkan isteri dgn mewah mcm tu, sekadar kereta biasa2 oklah. Jgn buat sesuatu sb nak menunjuk.

  4. minah senget

    April 23, 2018 at 12:15 pm

    semoga kebhgaiaan dan kerahmatan Allah sentiasa bersama kalian n semoga ALLAH titipkn seorang khalifah kecil buat kalian jugak nnti.

  5. bunga lalang

    April 23, 2018 at 11:57 am

    mcm audi second hand…warna kuning2 lagik…wakakaka…byk second hand kat carlist

    • hek eleh

      April 23, 2018 at 12:21 pm

      second hand pun dia mampu beli? kau? mampu jadi key board warrior jela dekat sini membawang tambah dosa. kahkahkah

    • bunga lalang

      April 23, 2018 at 1:05 pm

      mana ko tau aku x mampu byr? ko tuduh2 ni bukan dosa ke? sikit2 dosa porah

Loading...