Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(15 GAMBAR)Sophea Isabella, Permata Hati Dr. Halina Dan Sheikh Muszaphar

Abang Nara semenjak nak bergelar ayah ini (tolong doakan agar semuanya berjalan lancar) memang tak boleh tengok baby comel. Rasa nak cubit je. Tiap-tiap malam sebelum tidur mesti Abang Nara akan layan gambar-gambar bayi comel  kat website. Cute bebenor diorang nie. Salah seorang yang cute sudah tentu Sophea Isabella, anak kepada Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina.

gambar sophea isabella

Advertisement

Comel gila kan? Mesti korang pun rasa geram nak cubit pipi dia kan? Abang Nara kalau jumpa Sophea nie depan-depan memang Abang Nara nak culik bawak balik rumah je. Geram sesangat. Oh ye, by the way, Dr Halina pun dah ada Twitter. Kalau anda nak, sila follow Twitter Dr. Halina yang sangat peramah orangnya.

Lagi 14 keping gambar Sophea Isabella dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

Advertisement

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

102 Comments

  1. observer

    January 1, 2012 at 2:23 am

    dr harlina ni cm iras2 eja pelakon 2 ade gk..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top