Written by AbangNara | December 28th, 2011

Abang Nara semenjak nak bergelar ayah ini (tolong doakan agar semuanya berjalan lancar) memang tak boleh tengok baby comel. Rasa nak cubit je. Tiap-tiap malam sebelum tidur mesti Abang Nara akan layan gambar-gambar bayi comel  kat website. Cute bebenor diorang nie. Salah seorang yang cute sudah tentu Sophea Isabella, anak kepada Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina.

gambar sophea isabella

Comel gila kan? Mesti korang pun rasa geram nak cubit pipi dia kan? Abang Nara kalau jumpa Sophea nie depan-depan memang Abang Nara nak culik bawak balik rumah je. Geram sesangat. Oh ye, by the way, Dr Halina pun dah ada Twitter. Kalau anda nak, sila follow Twitter Dr. Halina yang sangat peramah orangnya.

Lagi 14 keping gambar Sophea Isabella dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

gambar sophea isabella

102 responses to (15 GAMBAR)Sophea Isabella, Permata Hati Dr. Halina Dan Sheikh Muszaphar

  1. ehem says:

    cute sgtttttttttttttt

    0

    0
  2. crys says:

    comelnye!!!!

    0

    0
  3. winnie says:

    kalu nk ank c0mey…dh2 bg0sip,mgata yew…

    0

    0
  4. MUMMY BLINK BLINK says:

    comelnye…..agak2 leh berbesan x kiter muzaffar oi??hihi

    0

    0
  5. ck slmh says:

    subhanallah!
    keluarga yg sgt cantik!

    0

    0
  6. mizlyna says:

    depa ske pakaikan anak depa pants kan…=) comey…

    0

    0
  7. hehehe says:

    btl la mizlyna dia org sk pakaikan anak pants…umur anak dia org dah 10 bln dah bertatih ker…gigi rsnye br nak tumbuh tu…abis la nanti tgn mama n papa kene gigit coz nak asah gusi…kalo nara dah ada anak nanti tgk la cpt atau lambat perkembangan anak…mcm anak aku umur 6 bulan dah berdiri tegak n bertatih umur 10 bln dah jln mcm org besar…umur 1 thn 6 bln gigi dah pnh…umur 2 thn dah x pakai pampers siang n mlm..best ada anak kecik nie…dr saat dia lahir sampai skrg nie asyik ada jer perkembangan terkini…seronok zmn baby karenah lain zmn toddler nie kecoh berkicau lak…bdk2 nie bt pe pun comel…aku sk sakat baby n bdk2 kecik buat dia org marah comel giler tgk telatah mereka..kalo dia org gelak pun kita leh gelak sama coz kelakar dgr dia org gelak…

    0

    0
    • Kak Limah says:

      bukan nk dengki… tapi cepat atau tak anak2 di awal2 ni tak bermakna confirm dh besar nnt dier lebih cerdik dan pandai dr yg lambat…bukan ape, cara ko citer mcm wow, anak ko sorang jer laa yg genius… sememangnyer setiap ibubapa anak2 masing2 always akan rasa anak merekalah yg terbaik…~

      0

      0
      • tna says:

        setuju kak limah.. hidup kene bersederhana..

        0

        0
      • jokong_mas says:

        astaghfirullahalazim…kak limah oi…dia cuma berkongso cerita tentang anak..kenapa kita selalu sangat bersangka buruk kat orang…hidup tak tenang, tak happy kalau kita selalu syak wasangka kat orang…

        0

        0
        • kuks says:

          entahnya..aku pun x rase pape yang pelik dgn komen “hehehehe’ tu..dia nak cite pasal anak, apa salahnya..cubala positif siket..ini nak negatif je manjang, ntah pape kak limah

          0

          0
        • Kak Limah says:

          sorry laa yer kalo kata2 kak limah buat korang sentap. Kak Limah just nak tekankan kat sini nak bitau yang cepat atau lambat tumbesaran anak itu…tetap jugak ibubapanyer akan anggap anak mereka yang terbaik….yakni walaupun kalau anak itu dah darjah 3 nanti masih bawa botol susu ke sekolah, tetap ibubapa nya anggap anak mereka yang terbaik. Itu lumrah. Kalau korang anggap kak limah buruk sangka…kak limah mintak maap laa yer…tak yah gaduh2,,,peace~

          0

          0
        • what the? says:

          yela nak kongsi pon berpada-padalah oi, ni mcm menjulang bakul tinggi-tinggi, mcm kau tak nampak ada unsur riak sikit kat situ, okayla .. anak kau jela bagus ..

          0

          0
        • lindalam says:

          relex la.. anak sy dulu setahun 8 bulan pun masih jalan bertatih2 .. sekarang dh nk masuk 3 tahun.. ckp pun lom lancar lg.. xpe.. yg penting dia sihat sudah la..

          0

          0
    • amethyst says:

      apa yang bagusnya awal sgt gigi dah penuh?mak aku kata awal penuh awal la rongaknya…hohoho jgn marah gurau2 aje

      0

      0
  8. lesson says:

    biasa jer xcmel pon…tdung xpkai msk nraka….

    0

    0
    • jeng says:

      wow ! dasyat komen anda

      0

      0
      • mulut capoi says:

        KOMEN DAHSYAT TAPI BENAR…BERPELAJARAN TINGGI TAPI UGAMA KURANG X GUNA JUGAK……HANYA ILMU KEDUNIAAN……SEIMBANGKANLAH BARU BENAR2 BERILMU.

        JANGAN ADA ILMU TAPI X MANAFAATKAN PADA DIRI SENDIRI. KEMUDIAN BARULAH PADA ORG. LAIN.
        AKAN DITANYA BILA ANDA MATI NANTI….AKAN ILMU DAN BAGAIMANA ILMU ITU DIGUNAKAN SEMASA HAYAT ANDA….
        TIDAKKAH ANDA GERUN……
        ILMU JUGAK AKAN MEMBELA KITA DIAKHIRAT NANTI.

        MASIHKAH ANDA TIDAK SEDAR LAGI…….
        KIAMAT PASTI TIBA……

        0

        0
        • Kak Limah says:

          setuju la..kak limah pernah baca ade angkasawan yg bukan islam, bila berada di angkasa…nmpak kekuasaan Allah boleh terbuka hati utk memeluk agama Islam. Ape lagi kalo dh sememangnyer Islam. Sebaik-baiknyer lah angkasawan Msia ni menyuruh isterinya menutup aurat kerana dier dh lihat sendiri bukti kehebatan Allah dr atas sana yg tak semua org dpt peluang utk lihat… semoga diberi hidayah~

          0

          0
    • saya says:

      kau ni ape ntah.. orang cakap pasal baby yang kau cakap pasal mak dia tu nape? setiap kurniaan tuhan tu memang dah dijadikan sebaik mungkin.. suke je kau nak kate tak comel.. mesti kau lagi x comel kan??

      0

      0
    • alia says:

      kan x baik ckp anak org x comel,itu kan anugerah Tuhan..nnti kalau awak dah ade ank,then ade org kate ank awak x comel,,ape yg awak rase?”yg pasal bertudung tu kite x berhak nk paksa seseorg tu..maybe die belum ready..tu semue terpulng lah kat dia..

      0

      0
    • mia says:

      wow..mulut jahat pun akan masuk neraka..hihihi

      0

      0
    • rika sumanto says:

      ko sapa nak tentukan masuk neraka ke syurga ke? ko tk penah dengar ke cita pelacur yg msuk syurga sebb bagi minum air kat anjing? ko yakin ke ko msuk syurga? doakan jela diorg berubah ke arah kebaikan. Allah lebih tahu.

      0

      0
    • ahkak puaka says:

      SOKONG LESSON. ANAK DIA X COMEL. SYGNYE! MAK BPK MOLEK JER. NI VERSI ANAK AKASHA NGN SAZZY LA NI. HAIHHH

      0

      0
      • lesson says:

        hahahaa aku sker gler bc respon korang klakar pon ada…

        0

        0
      • cumot says:

        haih.. tak rasa bersalah ke hina ciptaan Allah ? Allah yg jadikan rupa dia macam tuh.. bukan mak bapak dia yg design utk jadi rupa macam tuh.. mudah-mudahan baby tuh dah besar nnti boleh berbakti pd org lain, mcm parents dia jugak.. itu yg penting!

        0

        0
      • sukamengomen says:

        anak engkau mesti comel gilerrrr kan…meh la upload..kami nak puji…^^ engkau ada anak ke???

        0

        0
    • FAFAU says:

      bETUL ! TAPI JANGAN LUPA DOAKAN YANG TERBAIK !

      0

      0
    • zonks says:

      wah. kau tuhan sgt kan nak tentukan orang masuk neraka or tak. fyi, dr harlina ni dah nak start bertudung. dia dah start berselendang, dah mula tutup sikit2. dia sndr ckp, kalau boleh jgn la mengkeji, dia perlukan sokongan supaya dpt berubah 100%. kte doakan la yg terbaik utk dia.

      0

      0
    • janganlah menunjukkan kekelsaian anda dengan mengatakan tak pakai tudug masuk neraka apalanc.

      menutup aurat ok. bukan pakai tudung. ko try pakai tudung, aku nak tengok masuk syurga ke tak. tudung saji kat rumah ko tu.

      0

      0
  9. wen says:

    macam baby boy tapi sooo cute ^^

    0

    0
  10. lyza says:

    Comey..
    tapi comey lg mummynya…hehehe…
    moga kebahagiaan kekal selamanya… suka tengok dorang nie….

    0

    0
  11. baby cute says:

    biasa ja pun..dh ank selebriti,dpt la masuk cover bagai..

    0

    0
  12. Chantek says:

    seimbas bila tgok muka anak dia sama mcm muka penyanyi Rosmah AF tu pulak.. hehee

    0

    0
  13. Budak Nakal says:

    comel bebeno…alahai gram tgk pipi dia…hahaha

    ” Jenama Boboi ke layar filem ”
    http://kozumiro.com/jenama-boboi-ke-layar-filem/

    0

    0
  14. gelak jahat says:

    jgn kata anak org, anak babi masa kecik pun comel…hahahaha..kahkahkahkah…harharharhar… peace yo!

    0

    0
    • MIRANDA KERTU says:

      BIADAP NYE KO NI SAMAKN ANAK MANUSIA NGN ANAK VAVI. ANAK KO NTI COMEL MCM ANAK VAVI EH?

      XYH NK OVER KUTUK LA WEI! TAMPOR KANG MULOT TU LELAJU BARU TAU! CHITT

      0

      0
      • gelak jahat says:

        babi pun ciptaan tuhan gak… bile mase aku kutuk. lumrah manusia stiap kli tgk org or haiwan or bnda yg kecik akan ckp comel… ko jmpa ank kucing tepi jln pun ko akn ckp comel kan..otak sempit la ko ni!!! tampar ko je yg ko tau..penumbuk aku ni nk simpan dlm poket jela ek…

        0

        0
        • ALYA says:

          Babi memang lah ciptaan Allah..tapi x payah lah samakan binatang dgn manusia..manusia khalifah Allah..byk perbezaan dgn binatang haram tu walaupun ciptaan Allah…

          0

          0
        • Nur Kasih says:

          gelak jahat … tapi sekurang2nya kucing tak dikategorikan sebagai NAJIS MUALLAZAH. Kalau ya pun nak mengutuk orang jgn sampai menghina.

          0

          0
      • Chomel says:

        xrse pn ‘gelak jahat’ nk smekn ank mnusia ngn ank vavi.btl jgk die ckp lumrah mnusia ble tgk ank kcg pn akn ckp comel.cme rsenye xssuai mention ank vavi kot.yela org mlyu ni snsitif skt klu bab2 njs mglzah ni.so dun gado2 dun slh fhm.

        0

        0
  15. busuk says:

    busuk suka la..mmy cantik,ddy ensem anak comel. Kurniaan allah mmg cantik cantik. Jgn la pandang atas sbb xpakai tdung tetiba masuk neraka,mana tahu insyaallah dia pakai tdg satu hari nanti kan. Lagipun xsmestinya yg pkai tdg tu masuk syurga.sbb pada busuk kalau mulut cm longkang,xberibadah, buat maksiat,buang anak kbykkan yg btudung kan..jadi jgn la nilai org dgn dgn luaran saje.x salah mereka nak kongsi story tntg anak mereka. Kalau u ol pon mesti story pasal u ol lat fb,tweeter,kat org kan. So hanya doakan yg terbaik utk mereka. Ape pun chill anak dia mmg comellllll

    0

    0
  16. busuk says:

    busuk suka la..mmy cantik,ddy ensem anak comel. Kurniaan allah mmg cantik cantik. Jgn la pandang atas sbb xpakai tdung tetiba masuk neraka,mana tahu insyaallah dia pakai tdg satu hari nanti kan. Lagipun xsmestinya yg pkai tdg tu masuk syurga.sbb pada busuk kalau mulut cm longkang,xberibadah, buat maksiat,buang anak kbykkan yg btudung kan..jadi jgn la nilai org dgn dgn luaran saje.x salah mereka nak kongsi story tntg anak mereka. So hanya doakan yg terbaik utk mereka. Ape pun chill anak dia mmg comellllll

    0

    0
  17. nyah baby says:

    baby ni ikut colour ayah dia..coklat grey..kalau ikut colour mak dia mesti lagi comel..putih gebu gitu..hahahahha
    lalalalalalalla

    0

    0
  18. obe says:

    anak alien ni, lol

    0

    0
  19. nak jugak... says:

    huhu tomel ny bby die kite pn nk jd ibu n de ank comel cam ank die heheheh nk jd ibuuuuuuuuuuuu…..(papa bile erk nk bg ibu bgelar ibu heheheh)

    0

    0
  20. Mrs d says:

    Papa,mommy n baby sume comel … Abg Nara cilok gmbar ni dr blog dr harlina kn.. alhamdulillah dr harlina dh start nk pkai tdung.. Mula dgn selendang.. Check out her blog barelysupermommy.com..

    0

    0
  21. norlie says:

    salam, bby angkasawan gitu x cam mama and papa dia je face…baby face gitu……………next baby 2012 hihihi

    0

    0
  22. xoxo says:

    subahanallah….pemikiran setiap orang memang berbeza….tapi bg aku kita ni orang melayu memang x lepas dari pandangan dan pemikiran yang berbeza2…sebb tu lah kita orang melayu ni krang maju…sentiasa berfikiran negetif terhadap orang lain tanpa memikirkan akibat dari percakapan,perbuatan yang kita lakukan…

    0

    0
    • neutral says:

      pe hal ngko nehh??

      0

      0
      • xoxo says:

        aku xdek hal…ok je…
        tapi ko tgk komen2 dari mereka2 tu..aku rase kebanyakkan nye malay….
        bg aku kita yang sentiasa berfikiran positif ni bukan je kurang mendapatkan dosa kering..tapi bagus untuk diri…kesihatan dll…watpe nk susahkan diri..kutuk2 orang bukan dsapt ape pun…dia xrugi pun..tapi ko yang rugi sebb dosa ko dah bertambah….
        simpang malaikat 44…
        membaca hanya untuk pengatahuan…jika x suka..abaikan….jika suke berilah kata2 peransang supaya dia berkeyakinan..
        setahu aku SM tu pandai dalam setiap ketegori..
        kalau x,xkan dia leh jadi angkasawan negara pertama di malaysia ni…untuk DH pulak….untuk kita berhijrah ni..bukan untuk di plastikkan depan umum..tapi sesampainye hidayah yang datang..aku pasti setiap insan pun cam tu jugakkan…

        0

        0
  23. meeradiana says:

    superb cute.. :)

    0

    0
  24. greenfingers says:

    baby sumenya comel.. baby diorg pon chumel, tp klu nk dibandingkn dgn kehenseman bapak n kecantikan mak dia, agak kurangla..slalunya camtula, klu dua2 segak, anak kureng sket..tp, cube tgk baby ni btl2, even baby ni xsuper comel, tp ada manisnya.. bg aku, baby ni ada byk jenis, cute, hensem, comel, manis, cantik, notty, mcm2la.. anak diorg ni kategory manis.. :)

    0

    0
  25. rombau says:

    kacak bapak… lawa omak… comel anak… Tapi kalo omak tu tutup aurat.. lagi la lawa dunia & akhirat (ps: Aurat tu WAJIB)

    0

    0
  26. wanita misteri says:

    Suami saya tak benarkan anak saya dekat dengan pokok krismas masa berjalan di shopping complex. Saya kata saja2 seronok nak tengok sebab cantik. Suami saya kata disebabkan dia pantang dengan yahudi dan kristian, apa2 yang berkaitan meraikan agama mereka, dia taknak dekat.

    Starbuck tak bagus untuk dimasuki. Lambangnya menunjukkan label yahudi.

    Jika saya silap, sila betulkan.

    0

    0
  27. suka kutuk orang gaduh says:

    pasal gambar pun nak gaduh..nak tengok sangat..dalam fb korang tak tunjuk ke gambar anak2 masing2?..ape pnye orang la

    0

    0
  28. SyikinSuri says:

    sangat comel…tp…nape mcm baby boy jek…huhu

    0

    0
  29. cik pial says:

    Gelak Jahat yang babi tu ko!

    0

    0
  30. ija says:

    thinks the daddy is much much handsome than the baby….huhuhu!!!

    0

    0
  31. hehehe says:

    tuk kak limah aku mintak maaf yer aku bkn nak riak atau ckp bsr…cb bc dgn hati yg tenang…tuk sape2 yg gandung jg mkn elok2 pemakanan blh menjdkan baby anda cergas n cerdas serta bijak iq…

    0

    0
  32. nera says:

    dah tua dah SM n DH ni. . .SM didik le bini pakai tudung. . .lg sopan, ayu. . .anak plak di ajar pakai ntah ape2. . .klu anak tu dah besar, buat bukan2 jgn salahkan anak pulak sbb dah dapat didikan yg mcm tu. . .

    0

    0
  33. ron says:

    nera, ko dlu time BABY ko pkai [email protected] x?

    0

    0
  34. anis says:

    dr.halina nih dulu pernah sek kat sek men. agama kuala lumpur kalau x silap..

    0

    0
  35. Syaitonirojim says:

    Org2 yg commnet atas ni semua mcm IQ rendah je. Pathetic. Keje nak cari salah manusia lain. Mesti stock makcik2 atau akak2 mentaliti rendah yg keje 24/7 depan pc mengumpat. Memalukan!

    0

    0
    • 1/2 Tiang says:

      kamu tu yg. IQ rendah….tuduhan dan pendapat kamu macam org. dungu…..ini ruangan gosip ngok……
      untuk org. beri komen dan pendapat….
      yg. elok kita ikut dan x elok kita x usah ikut.
      Guna akal dan fikiran….semuanya untuk kebaikan.

      SESIAPA PUN BOLIH BUKAN SETAKAT MAKCIK2 ATAU AKAK2.
      TOKNEK KO PUN BOLIH…
      BANGANG…..OTAK MASIH SEJENGKAL…
      INTERNET TIADA HAD…..
      MASIH LAGI MACAM MONYET ATAS POKOK.

      0

      0
      • kamu juga IQ rendah. adakah kemudahan internet yang ada boleh digunakan untuk menunjukkan kekeldaian serta iq rendah seperti kamu hatta bila berada di ruangan gosip sekalipun? dah nama pun setengah tiang.

        0

        0
        • 1/2 Tiang says:

          kamu ni lagi jahanam…..nickname pun jadi ukuran…..hahaha……itulah jika aku guna nickname eg. otak geliga….mati2 ko kata aku bijak pandai……

          Pasai tulah ramai 0rang terpesona dan terjerat dalam internet …..kena tipu…..mudah percaya dan terpengaruh dgn. kata2 dan ayat2 indah dan menarik.
          Hati2……. bermacam2 cara untuk mempengaruhi org. sekarang ni…..
          macam kamu ni jika ramai lagi maka senanglah ditipu.
          kamu ni salah seorang yg.. mudah terpengaruh ngan gelaran.
          otak belum matang lagi……
          kamu x tahu simbolik 1/2 tiang jangan nk. pertikai…..pi sekolah semula…
          separuh lebih baik dari penuh kerana 1/2 perlu dipenuhi …maka perlukan pencarian….berusaha…dan ianya aktif sentiasa…
          sedar akan kekurangan ….maka ianya akan gigih…..

          hahahaa……itulah sedikit sebanyak moto, visi dan misi untuk kejayaan diri…..motivasi……
          amalkan ini pasti akan berjaya………kerana kita akan berusaha dan berusaha kerana baru 1/2 tiang kita capai….perlu capai…panjat dan terus panjattttttttt…..

          kalu nyampah dislike aku ramai2…..x kisah pun…..student2 pasti suka formula ini…..nah cuba praktik…….

          0

          0
        • eja ‘boleh’ tu betul2 sebelum nak argue. bolih bolih. tok nenek engkau!

          0

          0
  36. Reena says:

    Org kata kalo bb girl ikut muka bapaknyer, sejuk..emm, biasalah, parents mana yg tak rasakan anak dorang comel walaupun hakikatnyer anak dorang so-so jer..mana la tau..kekecik tak comel, bila besar..tu diaa.. muka meletops..cth cam anak erra, org kata anak dia tak comel tp pada erra..comel jer anak dia tu..comel ke tak, janji sihat & cukup sifat.

    0

    0
  37. Cepot says:

    McDreamy malaysia…

    0

    0
  38. sorrytosay says:

    please laa..anak diaorng x comel langsung..jangan duk puji bnda yg x betul..dont be hypocrite (:

    0

    0
  39. tukang ajar budak says:

    finally, i like your comment cepot..mc dreamy!!

    0

    0
  40. wawa wanie says:

    org yg mengutuk nie cam x de TAMADUN!!

    0

    0
  41. bersyukurlah says:

    korang nie tak baik ckp anak dia tak comel lah apa lah…tu semua anugerah Allah…janji dia sempurna…lau mak bapak comel ank pun akan mewarisi…di akan berubah dgn sendiri mengikut masa lol

    0

    0
  42. yoyo says:

    Dr.Harlina sangat jelita ok.

    0

    0
  43. pakarangsakasawan says:

    FAKTA : DR HALINA N DR SHEIKH MUZAPHAR MEREKA BUKAN SPECIALIST D HUKUM…MEREKA HANYALAH MO biASA..ANDA SEMUA TELAH DITIPIU…D HUKUM SHEIKH MUZAPAHA DIGELAR PAKANGSAWAN…BOTH OF THEM BUKAN DR PAKAR OK>>JANGAN DITIPU BULAT2….

    0

    0
  44. peminat setia syeikh muszaphar says:

    alaahhhh, bile lagi nak dpt suami hensem mcm nihhh?..haiiii, lamanya mnungguu…

    0

    0
  45. Siti Kusmati says:

    sian dgn org yg pemes ni.. tunjuk anak salah, tak tunjuk anak pun salah…

    0

    0
  46. christina perry says:

    beautiful people. semua cantik, hensem dan comel!!!

    0

    0
  47. makcik says:

    I don’t think the baby is cute.. just normal looking baby. Janji sihat alhamdullilah. Mungkin dah besar nanti nampak comel tak tahulah. Selalunya memang gitu. Kecik2 tak comel, tapi bila dah besar va va vooom. banyak contoh dah

    0

    0
  48. mamaGee says:

    Assalammualaikum…

    Tgk gambar baby pun boleh timbul mcm2 kontroversi…mcm2 isu sampai sentuh bab2 yg tak perlu.
    Rilekslah…sbg sesama Islam kita doakan yg baik2 saja utk mereka…Hidayah Allah nk bg tu kita tak tau bila…Eloklah kita doakan diri kita dan juga org lain agar diberi hidayahnya….tak perlulah nk menyentuh bab2 tu kat sini…alahaiii………..sedih.

    0

    0
  49. Mem says:

    ermm…ade sesape x kt sini tau camne or kat man nk beli spek bdk kecik tuh….cute gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wehhhhhhh…
    aku pn nk pkaikn utk puteri ku …. hmmmm >> :)

    0

    0
  50. bunga dahlia kering says:

    berbeza sungguh gaya baby yang lahir dari kalangan mak bapak berada kan? semoga anak dorang ni menjadi anak yg solehah kepada dua org tuanya…….

    0

    0
  51. United says:

    anak aku 5bulan dh boleh maen PS3 ok jaaa…

    0

    0
  52. mimi says:

    kulit dr halina cntik sgt..dye pkai pe ek?

    0

    0
  53. koko says:

    dah2 la tu…asek kutuk org je…

    0

    0
  54. MiSZ NoNi says:

    mampu bapak nama sheikh segala tapi nama anak sebijik cam kristian.. ada maksud ke? islam ke uolls ni?

    0

    0
  55. mira says:

    saya suka tengok keluarga ni..kurang nya saja dr halina tak pakai tudung..tapi itu terserah suaminya untuk memandu dan membimbingnya..sama2 kita doakan semoga dr halina mendapat hidayah dan menjaga jalan ke syurga bagi suaminya..about the baby..cantik..saya juga suka kenakan pants untuk baby yg kecil mcm ni..ehe..

    0

    0
  56. observer says:

    dr harlina ni cm iras2 eja pelakon 2 ade gk..

    0

    0