Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(15 GAMBAR)Shila Amzah Semakin Ayu Bertudung

Semenjak memenangi kejuaraan Asian Wave 2012 baru-baru ini, Shila Amzah memang super duper busy. Mana taknya, hampir kesemua stesen radio dan TV ingin menemuramah Shila Amzah mengenai kejayaannya itu. Semoga dengan kemenangan ini, kepopularitian Shila akan semakin meningkat dan lebih awesome di masa depan.

shila amzah

Advertisement

Apa pun Abang Nara makin suka melihat keayuan Shila Amzah semenjak tampil dengan imej bertudung. Cantik-cantik tudung yang digunakan oleh Shila. Abang Nara perasan yang Shila suka gunakan tudung ber”printed”. Memang sesuai sangat dengan gaya dan style Shila yang happy go lucky.

shila amzah

13 lagi gambar terbaru Shila Amzah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Shila Amzah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. nora

    October 7, 2012 at 7:14 am

    suka tgk comei…n dia dah kurusla skrg……comei….

  2. Ghana

    October 7, 2012 at 2:58 am

    Tau tak dalam tv aritu bgtau dia dapat 2.5 million Juara Asian wave tu..gilo ape sape cakap tu pertandingan cap ayam.bodohla korang nih

  3. nana

    October 7, 2012 at 12:36 am

    nampak smkn berseri wajah si shila nie selepas berhijrah.anugerah tuhan bg.walaupun belum sempurna penghijrahannya, tp tetap cantik dan manis…

  4. anon

    October 6, 2012 at 8:10 pm

    Tahniah Shila kerana bertudung betul2, yakni tak menunjukkan rambut.nampak cantik.

  5. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    October 6, 2012 at 5:26 pm

    gambar yg ada neng tu aznil ? muka dia macm di botox kan betol ke ape yg minah jambu tengok ?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama