October 5th, 2012

Semenjak memenangi kejuaraan Asian Wave 2012 baru-baru ini, Shila Amzah memang super duper busy. Mana taknya, hampir kesemua stesen radio dan TV ingin menemuramah Shila Amzah mengenai kejayaannya itu. Semoga dengan kemenangan ini, kepopularitian Shila akan semakin meningkat dan lebih awesome di masa depan.

shila amzah

Apa pun Abang Nara makin suka melihat keayuan Shila Amzah semenjak tampil dengan imej bertudung. Cantik-cantik tudung yang digunakan oleh Shila. Abang Nara perasan yang Shila suka gunakan tudung ber”printed”. Memang sesuai sangat dengan gaya dan style Shila yang happy go lucky.

shila amzah

13 lagi gambar terbaru Shila Amzah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Shila Amzah.

shila amzah
P.S: Oleh kerana sambutan yang super hangat, kini jubah muslimah kembali semula di kedai online kami, Gudang.MY. Dengan kualiti yang tinggi pada harga yang sangat berpatutan, inilah pembelian yang amat berbaloi. Klik di sini untuk melihat seleksi yang ada dan untuk membuat pembelian anda.

shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah
shila amzah


48 responses to “(15 GAMBAR)Shila Amzah Semakin Ayu Bertudung”

  1. Fasya says:

    Ohh Shilaa , you look so gorgeous with the hijab :)

  2. ni lo pa says:

    alhamdulillah..dah berhijab..

    tp kantoi gambar ngan pakwe dia tu, dah berhijab, pastu tangan pakwe kat pinggang…

    kantoi kat kedai member aku..jenjalan kat jalan TAR sambil pegang tangan..aku tau, org bese pon buat cegitu juga..tp ang kan org femes, ape yg ang buat semua org tgk..ang kentot pon leh jadik isu..

  3. paloma dorantes says:

    lepas ni jaga batas ye shila ku sayang ezpecially sama shanas itu….tgk laki itu ‘sesuatu’ sangat..hihihihii

Loading...