Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(15 GAMBAR)Shila Amzah Semakin Ayu Bertudung

Semenjak memenangi kejuaraan Asian Wave 2012 baru-baru ini, Shila Amzah memang super duper busy. Mana taknya, hampir kesemua stesen radio dan TV ingin menemuramah Shila Amzah mengenai kejayaannya itu. Semoga dengan kemenangan ini, kepopularitian Shila akan semakin meningkat dan lebih awesome di masa depan.

shila amzah

Advertisement

Apa pun Abang Nara makin suka melihat keayuan Shila Amzah semenjak tampil dengan imej bertudung. Cantik-cantik tudung yang digunakan oleh Shila. Abang Nara perasan yang Shila suka gunakan tudung ber”printed”. Memang sesuai sangat dengan gaya dan style Shila yang happy go lucky.

shila amzah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. Fasya

    November 24, 2012 at 12:18 pm

    Ohh Shilaa , you look so gorgeous with the hijab :)

  2. ni lo pa

    October 12, 2012 at 8:41 am

    alhamdulillah..dah berhijab..

    tp kantoi gambar ngan pakwe dia tu, dah berhijab, pastu tangan pakwe kat pinggang…

    kantoi kat kedai member aku..jenjalan kat jalan TAR sambil pegang tangan..aku tau, org bese pon buat cegitu juga..tp ang kan org femes, ape yg ang buat semua org tgk..ang kentot pon leh jadik isu..

  3. paloma dorantes

    October 7, 2012 at 5:08 pm

    lepas ni jaga batas ye shila ku sayang ezpecially sama shanas itu….tgk laki itu ‘sesuatu’ sangat..hihihihii

Loading...
To Top