Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(15 GAMBAR)Pra Perkahwinan Zahiril Adzim Dan Shera Aiyob Daripada SSgraphy

Excellent. Itulah yang mampu Abang Nara ungkapkan apabila melihat gambar pra perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob hasil bidikan SSgraphy.  Sudahlah bakal pengantinnya memang kacak dan cantik, kehebatan jurugambarnya menambahkan lagi keserian kedua-dua bakal mempelai ini. Awesome kan?

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

Advertisement

Kad undangan perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob pun tak kurang kreatifnya jugak. Memang pengantin-pengantin sekarang ini kesemuanya pandai membuat pilihan yang menarik.

kad kahwin zahiril adzim

Lagi 14 keping gambar pra perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob daripada SSgraphy dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

Advertisement

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 Comments

  1. Aisya

    January 17, 2012 at 7:37 pm

    sepadan betol diorang ni. guys,kalau ada yang nak buat kad kahwin ke name card ke banner/bunting atau printing tshirt boleh lah call saya Aisya 0176639074

    Confirm murah! and kualiti terbaik!

    RM10(TSHIRT + 1COLOR PRINT)

    RM40(NAME CARD 3OOPCS W 2SIDE MATT LAMM)

    DAN LAIN LAIN LAGI :)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama