Written by AbangNara | November 9th, 2011

Excellent. Itulah yang mampu Abang Nara ungkapkan apabila melihat gambar pra perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob hasil bidikan SSgraphy.  Sudahlah bakal pengantinnya memang kacak dan cantik, kehebatan jurugambarnya menambahkan lagi keserian kedua-dua bakal mempelai ini. Awesome kan?

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

Kad undangan perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob pun tak kurang kreatifnya jugak. Memang pengantin-pengantin sekarang ini kesemuanya pandai membuat pilihan yang menarik.

kad kahwin zahiril adzim

Lagi 14 keping gambar pra perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob daripada SSgraphy dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

gambar pra perkahwinan zahiril adzim shera aiyob

91 responses to (15 GAMBAR)Pra Perkahwinan Zahiril Adzim Dan Shera Aiyob Daripada SSgraphy

  1. Aisya says:

    sepadan betol diorang ni. guys,kalau ada yang nak buat kad kahwin ke name card ke banner/bunting atau printing tshirt boleh lah call saya Aisya 0176639074

    Confirm murah! and kualiti terbaik!

    RM10(TSHIRT + 1COLOR PRINT)

    RM40(NAME CARD 3OOPCS W 2SIDE MATT LAMM)

    DAN LAIN LAIN LAGI :)