Written by serenity | November 22nd, 2011

Ezlynn dan Adam Fahmy telah melangsungkan pertunangan dan pernikahan mereka dalam satu majlis yang simple tapi stylish Ahad lepas. Jurugambar rasmi, REDPhotography telah mengeluarkan 15 gambar dari album mereka. REDPhotography juga adalah jurugambar yang sama yang merakamkan detik-detik manis pernikahan dan persandingan Yasmin Hani dan Sha’arin Razali.Photobucket
Kredit gambar ialah pada REDPhotography. Sila like beramai-ramai. Lagi 14 keping gambar boleh anda lihat dengan membaca gosip ini sepenuhnya.


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

37 responses to (15 GAMBAR)Pertunangan dan Pernikahan Ezlynn Dan Adam Fahmy Dari Jurugambar Rasmi, REDPhotography

  1. Minah kepoh says:

    Cantiknyaa kasut dia yg set Rafflesia tu youuuuu

    0

    0
  2. jemah lapar says:

    cantik!! tahniah..semoga bahagia hingge anak cucu

    0

    0
  3. siti Raja says:

    TAHNIAH!!!

    0

    0
  4. No name says:

    Cantik la ezlynn, baju lawa makeup pon takde lah tebal sgt. Nice and simple je, i like. Btw, congratulations Ezlynn.

    0

    0
  5. e-kin says:

    tahniah ezlynn

    0

    0
  6. along says:

    ezlynn yg dh pandai sikat rambut. hehehe.. tahniah, semoga berkekalan ke akhir usia… :)

    0

    0
  7. violet says:

    tahniah ezlynn..simple but nice..
    tp kan, tmpt letak brg kemas tu nmpk cm bentuk salib kot..

    0

    0
  8. ndz_an says:

    cantik… simple je.. tapi knp dia x pki inai? juz lukis2 je?

    0

    0
  9. Aneetha says:

    Sopan

    0

    0
  10. shieydah says:

    cantiknya ezlynn… cantik warna yang dipilih… Tahniah.. semoga berkekalan dan kasih sayang sentiasa bertambah hari demi hari.. InsyaALLAH!!! =)

    0

    0
  11. buchuk2 says:

    ezzlyn ni dah macam ziana zain

    0

    0
  12. putikapas says:

    dia xpakai inai sbb bkn nyer nk sanding,just nikah jer..
    tahniah k.yang..moga kekal ke akhir hayat..pasni dptkn mama n babah baby boy lak yer…

    0

    0
  13. nuryn says:

    simple but sweet…she’s pretty! ada iras2 ziana zain :)

    0

    0
  14. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    no komen he he he………………

    0

    0
  15. namiconia konjac sponge says:

    sukenye tgk bju kawen exzlynn..classic sangatttt :D..kalau aku tgk bju ni balik 10 lagi mesti still nmpk classy n sesuai nk pakai pada zaman tu…

    p/s: sape nk sponge muka berkesan rm35-xyah pakai sabun sila email [email protected]. peace=)

    0

    0
  16. has says:

    ezlyn memang cantik, nampak manis jer…..dari dulu lg aku memang minat dgn dia ni….didoakan semoga ezlyn dan suami bahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak-anak yang comel….SELAMAT PENGANTIN BARU

    0

    0
  17. lia says:

    suke tgk kak ezlynn..cantik n manis je..dr dulu mmg minat dier..tahniah n semoga kekal hingga ke akhir hayat :)

    0

    0
  18. mimie pooh says:

    alhamdulillah…..syukur pada ALLAH….selamat melayari bahtera rumahtangga…selamat pengantin baru…bahagia dunia dan akhirat….suka tengok lin..simple tapi berseri-seri….

    0

    0
  19. ninda says:

    manissss jer..ni bru cam ade seri pengantin..huhuhu x mcm memey tuuuuu

    0

    0
  20. Sweet31 says:

    Tahniah… Akhirnye kawin jugak.. Klu x ezlyn tu nak berahsia je…

    0

    0
  21. Insan terpilih says:

    Tahniah

    0

    0
  22. matahari says:

    xperlu nak berjuta2 org taja… simple je tp cantik.. .. semoga pekahwinan kalian berkekalan hingga ke akhir hayat.. insyaAllah +_+

    0

    0
  23. Encik N says:

    Haaa kan bagus cenggini, baju pun sopan jer. Wedding awak nanti takyah la ye buat grand2 sgt mcm si MEMEY dgn ABG NORMAN, tu pun nasib baik ada hamba Allah nak nak je sponsor wedding diorang sampai berjuta2.

    0

    0
  24. zul says:

    tahniah…. semoga kekal ke akhir hayat…

    0

    0
  25. mawar says:

    ezleyn cantek~ suke! :)
    congrats utk suami isteri ini..

    0

    0
  26. Myana says:

    kurang manis kahwin xde inai kt jari tp ukir kt tgn pulak
    npk mcm hindu
    kuku pjg lak tu, btw perkahwinan yg simple but sweet sgt
    congrates to ezlynn & hsbnd
    smge bkekalan hgga akhir hyt

    0

    0
  27. ain says:

    Suka baju nikah yg sgt sopan. Patutnya gitu lah tak pakai jarang atau ketat. Kan kita kena berdepan dgn tok kadi. majlis nikah majlis agama so kena hormat majlis. tahniah lah moga kekal ke akhir hayat

    0

    0
  28. SETAPAK says:

    COMELNYER ANAK BUAH EZLYN (BH) TU…

    0

    0
  29. CikZie says:

    Happy for both of u..Congratez Ezlynn n hubby..cantik n sweet + berseri sgt.. Not ‘hi hi bye bye’ lg da.. ;)) luv ya!

    0

    0
  30. […] murai, beautifulnara, red photography, […]

    0

    0