Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(15 GAMBAR)Majlis Makan Malam Kedua Perkahwinan Dato Lee Chong Wei Dan Datin Wong Mew Choo

Boleh dikatakan majlis perkahwinan Dato’ Lee Chong Wei dan Datin Wong Mew Choo yang berlangsung di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur ialah celebrity wedding of the year 2012. Ramai orang-orang kenamaan dan selebriti terkenal meraikan majlis perkahwinan mereka. Ini pula ialah set gambar terakhir dari perkahwinan jaguh-jaguh badminton negara ini yang kami kongsikan di sini.

Photobucket

Advertisement

Photobucket
Photobucket
Majlis makan malam kedua ini berlangsung pada malam 10 November dengan tetamu kehormat Isteri Perdana Menteri Malaysia, Datin Paduka Seri Rosmah Mansor. Kredit gambar Anovia Bridal Penang. Lagi 13 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

144 Comments

  1. Karim Pin

    November 15, 2012 at 12:36 am

    Wo wo wo wo wooooo…. ni posting blog ni… nak suwoh kita komen majlis LCWMC ke… nak suwoh kita komen kutuk2 DPS Rosie Mansor?

  2. nelopak si cover cun

    November 14, 2012 at 9:08 pm

    sape anon yg dok kutuk melayu je dlm setiap komen dia tu?ko rase ko bgus sgt ke dk kutuk melayu itu ini.xpyh nk tnjuk pndai kt sini la.ko tu perasan bgus lg loser dr pengomen2 lain.mcm bgus plak.

  3. cheqgu

    November 14, 2012 at 11:26 am

    next time kalo pilihanraye bn(barisan nasional) bukan bang nara ..kalah…..aku dah tau dah sape puncenye…..haha…aptb lah…kemon lah….ni wedding orang..can u give a space and time for both of them…wmc mesti sedey beb….mcm x dibagi peluang and ruang bersama lcw.hish…..kemon lah

  4. BingKuk

    November 14, 2012 at 10:48 am

    Best wedding apa macam ni. Org lain kawen, yang minah ketot duduk kat tgh tu buat aper? Nanti LCW tgk balik wedding picture dia nyesal pun takde guna da. Buat rosak wedding ajer.

  5. zalia..

    November 14, 2012 at 9:13 am

    naper muka isteri PM kita bengkak semacam ekkk???menakutkan…huhu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama