November 12th, 2012

Boleh dikatakan majlis perkahwinan Dato’ Lee Chong Wei dan Datin Wong Mew Choo yang berlangsung di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur ialah celebrity wedding of the year 2012. Ramai orang-orang kenamaan dan selebriti terkenal meraikan majlis perkahwinan mereka. Ini pula ialah set gambar terakhir dari perkahwinan jaguh-jaguh badminton negara ini yang kami kongsikan di sini.

Photobucket

Photobucket
Photobucket
Majlis makan malam kedua ini berlangsung pada malam 10 November dengan tetamu kehormat Isteri Perdana Menteri Malaysia, Datin Paduka Seri Rosmah Mansor. Kredit gambar Anovia Bridal Penang. Lagi 13 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 


144 responses to “(15 GAMBAR)Majlis Makan Malam Kedua Perkahwinan Dato Lee Chong Wei Dan Datin Wong Mew Choo”

  1. Anonymous says:

    mcm bodo jer rosmah duk situ..hehe..almaklumla,rosmah kan ibu susuan LCW

  2. big anon says:

    yg pastinya semua yg dengki2 sakit2 hati duk komen kat sini menambah dosa kat sini hanyalah mereka2 yg TIDAK DIUNDANG ke majlis tersebut..wakakakakaka…

    >>termasuklah aku..tp aku xkutuk sesapa, aku cuma nk bgtau kat korang bahawa……TAHNIAH!!..pahala korang dah selamatnya diTRANSFERkan kat org yg korang duk kutuk2 itu…

    Sila topap amal.

  3. Tina turner says:

    Bile la nk buat rosmah the musical ni??

Loading...