Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(15 GAMBAR)Majlis Makan Malam Kedua Perkahwinan Dato Lee Chong Wei Dan Datin Wong Mew Choo

Boleh dikatakan majlis perkahwinan Dato’ Lee Chong Wei dan Datin Wong Mew Choo yang berlangsung di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur ialah celebrity wedding of the year 2012. Ramai orang-orang kenamaan dan selebriti terkenal meraikan majlis perkahwinan mereka. Ini pula ialah set gambar terakhir dari perkahwinan jaguh-jaguh badminton negara ini yang kami kongsikan di sini.

Photobucket

Advertisement

Photobucket
Photobucket
Majlis makan malam kedua ini berlangsung pada malam 10 November dengan tetamu kehormat Isteri Perdana Menteri Malaysia, Datin Paduka Seri Rosmah Mansor. Kredit gambar Anovia Bridal Penang. Lagi 13 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

144 Comments

  1. Anonymous

    November 18, 2012 at 1:00 am

    mcm bodo jer rosmah duk situ..hehe..almaklumla,rosmah kan ibu susuan LCW

  2. big anon

    November 17, 2012 at 7:47 pm

    yg pastinya semua yg dengki2 sakit2 hati duk komen kat sini menambah dosa kat sini hanyalah mereka2 yg TIDAK DIUNDANG ke majlis tersebut..wakakakakaka…

    >>termasuklah aku..tp aku xkutuk sesapa, aku cuma nk bgtau kat korang bahawa……TAHNIAH!!..pahala korang dah selamatnya diTRANSFERkan kat org yg korang duk kutuk2 itu…

    Sila topap amal.

  3. Nik Akhtar Nasuhah BT Nik Mustafa

    November 15, 2012 at 10:39 am

    kalu buat, nak pergi lah tgk..

  4. Tina turner

    November 15, 2012 at 6:05 am

    Bile la nk buat rosmah the musical ni??

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top