Written by AbangNara | May 2nd, 2013

Bali adalah salah satu tempat yang ada di dalam senarai wajib lawat Abang Nara. Tempatnya memang indah dan penuh romantik. Apabila melihat gambar-gambar Erin Malek bercuti ke Bali, Abang Nara rasa jeles yang teramat sangat. Nampak seronok!!!

erin malek bali

Tak tahu bila diri ini ada kelapangan daripada segi masa dan kewangan untuk menjejakkan kaki ke Bali. Pasti ramai pembaca BeautifulNara yang sudah sampai ke Bali. Tentu seronok kan?

erin malek bali

Lagi 13 keping gambar Erin Malek bercuti di Bali dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Erin Malek.

P.S: Proton Perdana baru bakal dinamakan sebagai Proton Suprima?

erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali
erin malek bali

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to (15 GAMBAR)Erin Malek Bercuti Di Bali

  1. shaza says:

    Kalau yg sorang tu sopan je bertutup..manis je tgk..

    0

    0
    • pz says:

      buruknya lutut

      0

      0
      • Lembu Gemok says:

        nara nak cepat tak nak bg orang lain cakap dulu la tu…bali lawat abg nara..

        ok..seksi gak laa pakaian budak ni…gaya cam tampung bedak dimuka,permukaan lain gelap…utk dapatkan kualiti putih yang setimpal, tutuplah aurat anda!!!

        0

        0
      • adidas says:

        Yang pakai tudung tu adik kpd erin. SPM baru2 ni tak silap dapat 9A. Dia juga berlakon drama roda2 kotaraya tv2 yg jadi anak kpd sjn apa tah tu…lupa lak..

        0

        0
      • keledek says:

        ni sape ek? dia berlakon cite ape? malas nak gugel yg suam2 kuku

        0

        0
        • pz says:

          aku pernah gi bali.. best jugak la.. tapi x sempat nak tgk kecak dance. penuh sgt orang. org2 kat sana kebanyakkan agama hindu, tp rupa dorg, lbh kurang melayu kite je.. dan dorg dress up lg sopan drpd erin malik ni. (pakai tshirt n jeans panjang ataupun kebaya) betul x tipu

          0

          0
      • wh says:

        cuba tengok

        0

        0
    • BEHATI PRINSLOO says:

      Adik dia jugak yang sedap mata
      aku memandang sopan,bertudung litup
      Siap pakai stokin lagi…

      0

      0
      • ckp jer says:

        walau seksi mne pn kakak dia, si adik tetap bersama kakaknya..respek betul.mmg rapat la dorg kn..moga 1 hari nt kakaknya akan berubah seperti si adik.korang ni duk kutuk2 dia,baik doa moga dia berubah.

        0

        0
    • nonis says:

      bedak bertampung nampak kak.

      0

      0
    • Anonymous says:

      “Bali adalah salah satu tempat yang ada di dalam senarai wajib lawat Abang Nara.”hehhhehehe…. Bali yang wajib lawat abg nara??? bukan abg nara yg kena lawat Bali??? kahkahkah

      0

      0
      • sasay says:

        Adoila.. betulla ayat abg nara tu.. senarai “wajib lawat” tu maksudnya senarai yg wajib dilawati.. mcm senarai filem “wajib tonton”, senarai makanan “wajib makan”, senarai buku “wajib baca”. Takkan taktau kot?

        0

        0
        • Anonymous says:

          Tah, takkan tak pernah tau ayat camnk wujud.
          Korang kenape weyh?
          Amboih asik nak carik salah orang je aih.
          :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          dorang kene bace 2x bru bleh phm ayat abg nara 2..klu skali lalu rase pelik bce lg skali msti rse betul ayt 2..sgup cri slh org wlupun kecik..

          0

          0
    • olala says:

      Teringat kat Elfira ngan adik die jugak.. Huhu. Kalau aku jd Erin, serius aku segan kot. Aku harap adik2 dorang/junior2/senior dalam industri yg dh berubah ni boleh wt mereka berubah cam adik aku wat kat aku…

      Adik aku duduk asrama dari darjah 4 (sekarang baru form 1 kat mrsm), so memang sopan la, pakai stokin, tudung labuh, baju longgar sume.. Tapi kakak2 dia yg dah dekat U ni, selambe tak pakai stoking pon, tudung n baju pon ala2 kadar je. Bile keluar same2, dia selalu tegur “Nanti kene demerit”, or dia slow2 sepak kaki kami, & ckp, “Ni, kaki ni aurat.”, macam2 slow talk la dia bg..

      Tapi, kalau die tak tegur pon, lame2, kami memang rase lain dalam hati tengok die macam tu setiap kali keluar. Jadi terfikir, haah, memang aurat pon, bukan susah pun nk tutup kaki. Bukan susah nak labuhkan/longgarkan baju. Lagi selesa, tak rase mcm togel and dipandang ‘pelik’ oleh orang lagi. Sekarang ni, Alhamdulillah, kitorang slow2, berubah. :)

      0

      0
      • LATOYA BIBIKYANA AL-PUAKA says:

        SAPE SI ERIN MALIK NI? MACAM MUKA KAMPUNG JE AKU TENGOK. XDELA HOT SEPERTI YANG ORANG CAKAP. YANG PAKAI TUDUNG TU LAGI CANTIK KOT. SEJUK MATA MEMANDANG.

        0

        0
    • lalala says:

      -___-” aku pakai mcm erin malek ni lepas mandi kuar drpd toilet

      0

      0
  2. sue says:

    sape yang pakai tudung tu?? cantiknyer…suke tgk..

    0

    0
  3. iphoneuser says:

    Oh bulan dah keluar minggu lepas, cerita tak best mengundang fitnah & kutukan..

    0

    0
  4. syahirah abdullah says:

    manis sekali kawan Erin yg b`tudung tu…

    0

    0
  5. syahirah abdullah says:

    manis sunggu kawan Erin yg b`tudung tu…

    0

    0
  6. Tak slh tu bkn kwn. tp tgk kt insta dia tu adik ke kakak erin malek tak igt sgt. hehe. tp mmg manis. hrp erin pn akn tbuka hati ikut jejak yg lbh baik. :)

    0

    0
  7. cleopatra says:

    dah lama cite nie.lambat la abg nara nie

    0

    0
  8. sue says:

    sape yang pakai tudung tu??? cantiknyer…suke tgk

    0

    0
  9. bubblepop says:

    kesian penat amek gambar angkat tgn tunjuk ketiak, tertonggeng bagai..org lg suke tgk yg sopan bertutup tu..kahkahkah..

    0

    0
  10. pah bedah says:

    syok lagi tengok yang bertudung tu hahaha

    0

    0
  11. Anonymous says:

    kakak sopan adik seksi

    0

    0
  12. Anonymous says:

    cantik yg bertudung tu..menutup segala amanat yg allah berikan…

    0

    0
  13. wow says:

    yang bertudung tu adik dia lah. bukan kakak bukan kawan.

    0

    0
  14. papa cudin cygku says:

    eh klu x silap itu adik dye larh.. yg bwu2 nie dpat 9A dlm spm….. tp ape2 pn nape adik sopan ag dr kakak…??? ermmmm…..

    0

    0
  15. 123 says:

    tu adik die la..yg dpt SPM gempak ritu..

    0

    0
  16. Mimi says:

    Speechless.

    0

    0
  17. kepale angin says:

    pic no 4 kepala lutut dia cam muke org.. aneh betol kt ctu!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    comei lagi yg tutup aurat tu…

    0

    0
  19. I luv u pani ! says:

    ape la korang nak pelikkan, iman tak dpt diwarisi okay? tu pasal lain2 even adik beradik

    0

    0
  20. mizz says:

    klu dia tgk balik gambo ni agak2 minah ni rs pelik tak ngn perbezaan antr dia dan wanita sebelahnya…bdw gamba ni cantik sbb wanita yg bertutup penuh itu kot…semoga terbuka hati dia berubah penampilan lbh baik akn dtg…

    0

    0
  21. Mirai Suenaga says:

    Perlu ke nak seksi2 macam ni?

    0

    0
  22. fasayyy says:

    tu adik dia..
    depa ni parents dh bcerai..
    yg adik duduk ngn nenek kat bkt beruntung..
    yg si erin ni duk ngn mak..mak dia pn seksi gler…
    bapak dia yg de affair ngn fiza elite dl tu…
    adik si erin ni satu skolah ngn adik aku..mmg pndai…

    0

    0
  23. semek says:

    ya ampun nara…citer zaman bila ekau tepek nii?
    citer basi restis pun ala2 suam2 kuku kambing

    0

    0
  24. Crystal says:

    Yg adik bertutup bgai….yg si kakak terbuka bagai…..

    0

    0
  25. teah cun says:

    adik tolong bimbing kakak yer.. Kesian di

    0

    0
  26. kak ton says:

    ni adalah perbezaan antara calon ahli syurga ~
    dgn calon ahli ********************* hahaha
    beza yg menutup aurat dgn yg tak menutup !

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      elehhhhhh asal tutop aurat je calon ke syurga lah ! memandai aje kau ni ….jangan yg tk tutop aurat yu dulu masok syurga huh !!

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        elehhhhh asal tutop aurat je calon ke syurga ! memandai aje kau ni…jangan2 yg tk tutop aurat tu dulu masok syurga huh !!! hati mau iklas baik jujur dn jangan aniaya orang lain….tolong sesame manusia jangan aniaya binatang…jangan kutok2 pada parti yg anda tk suka ape2 pon undi anda ada lah rahsia ye…

        0

        0
        • Anonymous says:

          Yang tak tutup aurat tu dah sah sah dulu masuk neraka. Yang tutup aurat tu amalan mereka pula diambil kira.

          0

          0
  27. miss s says:

    seksa

    0

    0
  28. dora tercekek tulang says:

    dia ada lagi sorang adik pompuan aqilah malek…belakon gak…

    0

    0
  29. Lindan says:

    Pakai la sopan2 sket..kang x pasal kena sampuk pulak

    0

    0
  30. mak andak says:

    gossip ni menyebabkan si adik lebih glamour dari kakaknya.. Moga adiknya beroleh kejayaan dan cemerlang selalu.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    si erin ni kalo buat muka cute macam muka ya hado. perasan cute

    0

    0
  32. Anonymous says:

    amboi………….tak cukup kain……………baguih la tu………..

    0

    0
  33. Anonymous says:

    betul2 xtahu malu..

    0

    0
  34. aku poyo says:

    minah jambu tukar kaler merah biru ko ingat tutup aurat tu suka2 nak ke taknak ke….klu dia ikut perintah ALLAH memanglah syurga tempatnya….dan yg tak tutup aurat tu melawan perintah ALLAH…melawan perintah ALLAH mmg neraka la tempatnya klu dia tak bertaubat….

    0

    0
  35. Fish Fairuz says:

    kontranya erin ngn adik dia. kakak sexy mlmpau but adik muslimah sejati. dharap pasni ko berubah erin,cam adik ko tu.

    0

    0
  36. huekkk says:

    salah tajuk ni..erin malik menyeksi di bali patutnye

    0

    0
  37. jeffkamal says:

    Tetek Erin kecik lorr

    0

    0
  38. e says:

    daripada korang kutuk2 erin, baik pergi beribadah atau doa erin berubah.manusiaskang perasan baik je,kutuk oranglah, hishhhh.bukan aku nak bela si erin,tapi kalau kutuk je boleh ke dia berubah..?lepas ni siapa nak kutuk komen aku, kutuklahhh.korang yang dosa nnt.kah kah kahhh

    0

    0