Written by AbangNara | August 25th, 2014

Lama sudah tidak mendengar khabar terkini mengenai Arni Nazira. Kali terakhir rasanya Abang Nara berkongsi berita mengenai penyanyi ini ialah pada tahun 2010. Kini Arni Nazira tampak semakin jelita, menawan dan makin bahagia di samping suami serta anak-anak tercinta. Makin putih dan ‘flawless’ kulitnya. Kagum Abang Nara.

arni nazira

Abang Nara yakin ramai di luar sana yang merindui kelibat Arni Nazira. Adakah Arni akan membuat ‘comeback’ dalam bidang nyanyian? Sama-samalah kita nantikan. Lagi beberapa gambar Arni Nazira dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Anda boleh ikuti Arni Nazira di Instagramnya.

P.S: BMW 1 series Eropah berwajah baru


arni nazira

arni nazira
arni nazira
arni nazira
arni nazira
arni nazira
arni nazira
arni nazira
arni nazira
arni nazira
arni nazira
arni nazira
arni nazira
arni nazira

24 responses to (15 GAMBAR)Arni Nazira Yang Semakin Jelita

  1. neng iteng says:

    lawa betol arni sekarang..

    0

    0
    • ni kalo awie tgok ni mmg jd gila talak ni…huehuehueh

      0

      0
    • ok says:

      aku respek pada suami arni ni… orgnya kaya.. tapi bila arni dh pisah dgn awie baru dia cari semula arni. sebab arni cinta pertama dia gitu… wah cinta pertama bertaut kembali… awie tu jer nak cari yang murahan jadi isteri dia… yang boleh sokong dia buka kelab malam.. lpas tu skrg mcm2 perkara2…ada hikmahnya…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    siapakah ini??

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Pelantun lagu “Cinta Antara Benua” yang menjadi runut bunyi bagi drama dengan judul yang sama melalui slot IDENTITI siaran TV3 lama dulu.

      0

      0
  3. bungamelur says:

    arni bini awie lama

    0

    0
  4. lolol says:

    lawa tapi nampak mcm pakai 360

    0

    0
    • sheww says:

      zaman sekarang semua orang guna 360 kot..klu guna 360 pon xde la beza sgt dengan muka asal..cuma kulit makin flawless je..

      0

      0
    • makjemah says:

      i penah nampak dia.even depan2 pun dia mmg cantik, putih n flawless. dah berusia biasala ade wrinkles skit2..it’s normal.yg dah tua kulit tegang berkilat mcm plastik tu suka cucuk sana sini lg pelik..

      0

      0
  5. makjemah says:

    tak payah buat comeback la.. dah tua2 focus to family dan agama lg bagus. dunia hiburan ni merosakkan je..

    1

    0
  6. Brhias says:

    Mmg flawless but looked mactured.she s only
    30++,rght?looked like 45.no worries,jus a nmber.

    0

    0
  7. tasya says:

    Pebenda lak 360 tuh?

    0

    0
  8. lia says:

    Arni ni sama umur dengan Dato’ Siti. 35

    0

    0
  9. anon says:

    Cantek Arni.Pernah jumpe dia face to face, mmg dia ni puteh melepak & cantek… Bila awie tengok ni mesti menyesal sb gilakan si bohsia tu. Masa ade bini baik kan sia2kan. Padan muka dpt bini jahat. Balasan awie wat kat arni dulu. Wlpn si rozana tu wat plastik surgeri ke, baiki hidung ke, tak leh lawan lagi arni yg mmg natural beauty…..tapi respek betol kat hubby arni sb sanggup kawin dgn arni yg mmg first love dia, wlpn arni ni dah janda. Wish them all the best..
    Pls tell me ape 360 tu, bedak ke, ke food supplement…

    0

    0
  10. chacha says:

    flawless sebab pakai kamera 360 ni…mmg namok sangt pakai kamera 360 sbb saya pon pakai kamera 360 jgk..hihihi

    0

    0
  11. sara lola says:

    mmg nmpk matured ckit dh muke arni..myb sbb lame sgt tanggung derita mase dgn awie dulu..haha..:) tp aku tabik spring kt dia..mase kes cerai dgn awie dulu sepatah haram pun dia x pnh kuarkan fakta memburukkan awie…diam je dia…x pnh menjaja cerita peribadi or mintak kesian…smpaikn dlu pernah reporter melodi yg kepoh dtg umah mak dia cakap arni duduk dlm bilik aje menangis sorg2….x mcm si artis RR tu…smpai skrg x habis2 mencanang…smpai muak membacanye…ape2pun..all the best utk arni…

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku kagum jugak dulu tgk arni begitu gigih membisu walaupun dihencap secara berjemaah oleh awie and family. Tgk sekarang lambat laun Allah tunjuk juga kebenaran. Berkat kesabaran arni dia hidup bahagia while awie sebaliknya. Tak payah nak melalak sana sini becerita keburukan suami n family suami sbb bila org nampak ko melalak sorang terserlah sgt hodoh n bimbo

      1

      0
  12. Dona says:

    Tak ada pun gambar 2 anak Arnie dengan Awie…. anak2 tu custody Awie ke.?
    Kalau ya kesian anak2 patut dengan Ibu… bagaimana pun Awie bapa yang baik.

    0

    0
    • Anonymous says:

      anak2 dia selalu balik trg bila time cuti sekolah. Mmg dah dari dulu Awie bg syarat kalau nk cerai kena bg anak2. Sbb Awie sbenarnya xnak ceraikan dia. awie bg syarat tu. dia ingtkan arni x berani tuntut cerai. tp mungkin sbb arni dh tak tahan n dia tahu awie jenis boleh jg anak. sbb tu lah di serahkan jugak

      0

      0
  13. shiro says:

    biarkan arni..dia dh bahagia dgn hidup dia past is past..memang dia x perlu pon comeback namun lagu cinta antara benua masih melekat dihati :)

    0

    0
  14. Azwana Ali berselfie mulia says:

    dah macam makcik2 pprt aku nengok dia skang nih pake hijab takder stail langsung sempat berselfie tuh nampaknya pastu photoshop nampak la kulit licin seme

    0

    1
  15. gayah gebu says:

    nara nk ngampu pon agak2 lah.
    tu kn pki camera 360
    ke nara x taw 360 tu ape??

    0

    0