(15 GAMBAR)Zizan, Kaka Dan Johan As’ari Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim

Hiburan

(15 GAMBAR)Zizan, Kaka Dan Johan As’ari Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim

Abang Nara bangga dengan keprihatinan 3 anak muda ini yang tidak melupakan mereka yang kurang bernasib baik. Zizan, Kaka dan Johan As’ari walaupun sudah popular, masih sempat meluangkan masa untuk berbuka puasa bersama-sama anak-anak yatim daripada Rumah Anak Yatim Titian Kasih. Abang Nara salute kepada mereka bertiga.

zizan raja lawak

Advertisement

Pastinya anak-anak yatim ini terhibur dengan keletah lucu daripada Zizan. Abang Nara tengok gambar pun nak tergelak dibuatnya. Teruskan usaha murni sebegini. Walaupun setinggi mana kita berada, jangan lupa kepada mereka yang hidupnya susah. Tak gitu?

zizan raja lawak

Lagi 13 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Syahiran Sukardi Photography.

zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

40 Comments

  1. zulan

    August 17, 2012 at 10:54 am

    korang nie kelakarlah…biarlah artis2 ni nak buat pahala dengan anak2 yatim…yang korang berperang bodoh tu ape dapat…mentang2 zizan ada,
    komen pun komen macam dalam raja lawak….yang lebih2 peminat atau pengomen …kadang2 lucu lak…..tak pe lah …..
    janji anak yatim tu sedikit terhibur apa salah nye…

  2. whosebadsinbad

    August 17, 2012 at 4:58 am

    Saya minta maaf saudara/saudari, munkin pics yg diatas ni tak berapa mengambarkan yg sepatutnya. Mulut tak sedap psl tak boleh mkn lagi x puasa ni kan…jgn marah ye. Saya faham maksud awak…apapun saya ada sebut sokong niat murni ni, mungkin org cam saya ni yg kurang arif berfikiran negatif. Terimakasih atas teguran awak saya akan mencuba tuk berfikir dari perspektif awak. Untuk melihat sesuatu yang luar biasa, menurut mata orang biasa cam saya ni sepatutnya pics mereka beramah tamah disertakan juga. Hrap maaf & saya dpt lihat airmuka si Zizan ni memang baik orgnya…cara saya terlanjur sebut artis antarabangsa cam AJolie munkin menyinggung penganjur yg lebih mengenali mereka secara dekat seperti awak, maksud saya tak seharusnya lain meja tu je wlaupun masa sikit… apapun yg lebih tau awak. Sori, lori strawberry…Okla Raya pun dah nak dekat ni jgn marah ye ADA JEER… :)

  3. whosebadsinbad

    August 16, 2012 at 4:59 pm

    Bagus Alhamdullilah berbuka bersama anak-anak yatim menambah ceria dihari & bulan mulia ini. Cuma…memang pelik kenapa kurang mingle dgn anak-2 yatim dirumah itu. Apasal tak buka duduk bersama? Tak seharusnya lainkan meja VIP pulak tu…bukankah anak-2 yatim pun Very Important Person juga. Cuba buat cara artis antarabangsa umpama Angelina Jolie…apapun bagus teruskanla niat murni ini semoga lain x nampak kan lebih iklas.

    • ada jerrr

      August 16, 2012 at 7:05 pm

      whosebadsinbad, ada je diorang bermesra dgn anak yatim. gambo je tak tunjuk. acara makan tu pun 10 minit je. tak payah nak jadi isu sangat. lagipun anak2 yatim tu sampai 20minit lepas azan maghrib disebabkan jalan jem. kepada yang taktau tu, lain kali bertanya. bukan main sedap mulut je buat rumusan. sepanjang aku terbabit mengendalikan acara amal, zizan ni antara artis yang memang sangat pandai layan peminat. aku tengok diorang layan peminat pun aku dah penat, inikan pulak diorang yang melayan. yang penting bila mana2 peminat nak bergambar, artis2 ni tak pernah lokek dgn senyuman ikhlas.

    • saya bila tengok gambar2 atas, saya tengok anak2 yatim ni gembira sebab zizan dan yg lain2 menghiburkan diorang. itu pun dah cukup. diorang ambik ruang masa yg ada utk mereka yg kurang bernasib baik ni. kita ni kat rumah mains edap je layan youtube, astro semua, tak macam anak2 yatim tu. bab makan asing2 tu, bukan big deal lah pada saya. bukannya dekat majlis tu tak dibagi makan kat anak yatim. tanya pada diri sendiri, kalian ada ke ruang masa nak bagi makan kat anak yatim, nak menghiburkan diorang? cakap memang la senang kan.

    • whosebadsinbad

      August 17, 2012 at 9:51 am

      “Zizan kekgi balik ganu beli kita kepok lekor…”Sekali lagi minta maaf…apapun saya & yang lain yang salah anggap pat atas ni minta maaf ye…anyway Allah tahu kebaikan mereka diatas ni…so sudahla ye…btw disini takde rumah anak yatim muslim…so anda memang benar cakap memang senang…[email protected]

    • Zizan kekgi balik ganu beli kita kepok lekor

      August 17, 2012 at 10:42 pm

      .
      waalaikumussalam. selamat hari raya dan berhati2 di jalan raya :)

  4. mawar

    August 16, 2012 at 4:05 pm

    buat lah juga majlis berbuka puasa dgn org2 tua..mrk perlukan perhatian dr kita..jgn asyik utk ank2 yatim jer sampaikan kita lupa org2 tua…

  5. mawar

    August 16, 2012 at 4:02 pm

    berbuka puasa dgn anak2 yatim nie memang bagus..tetapi knp artis x buat berbuaka puasa dgn org2 tua..yg kita semua th, mereka perlukan perhatian dr semua lapisan masyarakat…

Loading...