(15 GAMBAR)Zizan, Kaka Dan Johan As’ari Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim

Hiburan

(15 GAMBAR)Zizan, Kaka Dan Johan As’ari Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim

Abang Nara bangga dengan keprihatinan 3 anak muda ini yang tidak melupakan mereka yang kurang bernasib baik. Zizan, Kaka dan Johan As’ari walaupun sudah popular, masih sempat meluangkan masa untuk berbuka puasa bersama-sama anak-anak yatim daripada Rumah Anak Yatim Titian Kasih. Abang Nara salute kepada mereka bertiga.

zizan raja lawak

Advertisement

Pastinya anak-anak yatim ini terhibur dengan keletah lucu daripada Zizan. Abang Nara tengok gambar pun nak tergelak dibuatnya. Teruskan usaha murni sebegini. Walaupun setinggi mana kita berada, jangan lupa kepada mereka yang hidupnya susah. Tak gitu?

zizan raja lawak

Lagi 13 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Syahiran Sukardi Photography.

zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

40 Comments

  1. yatz

    August 16, 2012 at 3:51 pm

    at least ada juga artis pompan pakai baju sopan sikit nak gi iftar … takder la transparent sana, lobangs sana sini. u go kaka!

  2. Prince Noob

    August 16, 2012 at 11:46 am

    zizaan cooll… kaka not bad… johan asari poyo

  3. aku siapa?

    August 16, 2012 at 11:40 am

    Alhamdulillah…. masih ada yg perihatin dgn anak2 yatim nee, sekurang2 nyee budak2 tu eppy dgn kedatangan artis2 nee. makan semeja/suap menyuap itu semua tak penting, yg penting kita dpt mengembirakan budak2 tuu. diorang (retis) dah luangkan masa diorang tu dah cukup bermakna.

  4. milah

    August 16, 2012 at 11:02 am

    ha ah.. mkn la dgn ank yatim tu semeja. mcm wawa zainal, pak nil, semuanya mkn semeja dgn ank yatim. siap suapkan lg

  5. Lily

    August 16, 2012 at 10:23 am

    cantik gambar gambar ni. Kaka ni lawa!!!

Loading...