Written by AbangNara | October 21st, 2014

Agak sedih juga apabila kelibat comel Nora Danish tidak kelihatan ketika tayangan perdana filem lakonannya, Anak Jantan. Namun kehadiran bintang lain seperti Farid Kamil dan Bront Palarae sedikit sebanyak mengubati hati luka ini. Filem aksi ini akan mula ditayangkan di pawagam seluruh negara pada 30 Oktober ini.

anak jantan

Sedikit sinopsis mengenai filem Anak Jantan ini.

Darin (Farid Kamil) yang dihantui oleh kehidupan yang lalu. Gaya hidup negatifnya berubah sama sekali apabila beliau jatuh cinta kepada seorang wanita dari kampungnya bernama Nara (Nora Danish). Tidak lama kemudian, pasangan ini berhijrah ke bandar KL untuk memulakan kehidupan baru.

Mereka dikurniakan seorang anak lelaki yang bijak bernama Saufi. Malangnya, kebahagiaan keluarga mereka tidak bertahan lama dengan ketibaan Somchai, seorang rakan lama yang kembali menyebabkan pergolakan di tempat kerja Darin.

anak jantan

Apa yang membuatkan Abang Nara tertarik dengan filem ini ialah nama karekter yang dibawakan oleh Nora Danish ialah ‘Nara’. Hehehe. Sama nama dengan blog ini. Hehehe. Mungkin si penulis skrip Anak Jantan suka membaca BeautifulNara. Apa pun, filem ini memang penuh aksi dan pasti menghiburkan anda. Tak percaya? Cuba tengok video Bront Palarae di bawah ini:-

[flowplayer id=”29979″]

Lagi gambar sekitar tayangan perdana filem Anak Jantan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak jantan

anak jantan

anak jantan

anak jantan

anak jantan

anak jantan

anak jantan

anak jantan

anak jantan

anak jantan

anak jantan

anak jantan

anak jantan

28 responses to (15 GAMBAR)Sekitar Tayangan Filem Anak Jantan Yang Dibintangi Oleh Farid Kamil & Nora Danish

  1. dd says:

    spa baju petak tu.. takut den tgk

    0

    0
  2. bijan says:

    x de producer nak amek nedim b’lakon ka?msti pecah panggung..

    0

    0
  3. nok gebuzzz says:

    cerita mcm ni sesuai telemovie jer….nak tgk wayang rasanyer mmg tak la…

    0

    0
  4. aku says:

    sememeh je artis lelaki malaysia ni.. langsung xde effort nak menyemat sikit..

    0

    0
  5. fun club anti ayu rodoh says:

    fakta…makin lama makin bongok statement si nara selaku blogger dunia gossip..aku follow sebab nak taw psal retis je…

    0

    0
  6. hehe says:

    mcm tak bestt jerr… bazir duit pergi tgk kat wayang..

    0

    0
  7. iphoneuser says:

    kenapa web ni dah seakan hambar ya? kurang comment dah..kasihan..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    tengok pelakon lelaki y berlakon pn mcm x best jer nk gi tengok…lagi2 hero dia si farid..lagi trtutup hati aku nk gi tengok…dh x ad pelakon lain ke…mamat y muka mcm baru bangun tido y d jadikan hero…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    retis lelaki semua muka poyo jer…k.baiii

    0

    0
  10. minah jambu merah biru says:

    minah jambu suka pelakon gambar yg no 11 dia bagos kalau berlakon dlm ape2 watak pon dia boleh tapi sape nama dia ? minah jambu dh lupa pulak…tolong kasitau sape kt sini yg tau nama pelakon pujaan minah jambu ni ok meh acehhh..

    0

    0
  11. Lara says:

    Malaysia dah takder pelakon lelaki lain ker untuk berlakon filerm? Asyik2 mamat ni, dia tak buat salah pada saya tapi tak suka langsung tengok dia ni. And anak jantan la sangat kan, pasni boleh la dengar anak2 melayu melaungkan “anak jantan” pasni.

    0

    0
  12. nora danish perampas yg hipo says:

    KLO AKU , TUNGGU JE RAYA TAON DEPAN , CONFIRM TB3 BAGI FREE TENGOK !!!!
    TAK YAH MEMBAZIR KUARKAN DUIT TICKET MOVIE SAMPAH NI !!!! BOLEH JIMAT DUIT PETROL , DUIT POPCORN N SEBAGAINYA !!!!
    ND PERAMPAS MOVIE , ALWAYS FAILS !!!!

    0

    0
  13. Biskut says:

    ND tak pergi tayangan perdana sbb takut DD cemburu lagi ker??

    0

    0
  14. amma says:

    tengok nora danish aje dah bosan. Bukan nya pandai berlakon. Harapkan brontpalare

    0

    0
  15. Aishah says:

    Nama watak Darin, Nara, Somchai haha..orang Thai ke kita ni?. Cerita melayu tapi tak ada jati diri melayu. Dah la nama macam orang Thai adakah kalau berlawan hero dengan watak antagonis mereka akan gunakan Tomoi macam cerita cerita melayu yang lain?.

    0

    0
  16. Kurus says:

    sedikit sebanyak mengubati hati luka ini…………..
    itu je aku nk copy paste

    0

    0
  17. Orphan Black says:

    Kenapa malaysia ni xde kepelbagaian cerita dan filem..balik2 lebih kurg sama je..bkn xbagus, bagus tu ada yg bagus, cerita mcm [email protected]@hantu semua tu OK je pun difilemkan utk pelbagaikan genre filem di malaysia tapi klau dah HAMPIR SEMUA filem mcm tu jer..boring lah..makin lama makin sendu, balik2 reti buat cerita mcm tu jer..
    Memang lah la kos x cukup nak buat cerita fantasy, sci-fiction dan lain2 yg nak pakai cgi bagai, tapi kreatif la sikit buat cerita tanpa bajet tinggi..bnyk cerita Matsaleh yg klau tengok genre je mcm nak pakai bajet bnyk tapi rupanya xde pakai effect mahal apa pun..sprti cerita time travel mcm About Time, butterfly effect, groundhog day ke,.nama je time travel tp hrp pelakon dia je yg kejap berada masa lain kejap berada tmpt lain..bkn byk bajet pun…

    klau nak fantasy ke sci-fic pun boleh jugk tnpa bajet tnggi, tapi kena kreatif+mghiburkan la sbb cgi dan effect kurang…cerita misteri pun boleh buat tanpa bajet tinggi..cerita misteri tak smestinya cerita hantu..byk lg lah cerita boleh buat..tapi filem yg ada smua sama, drama pun smua sama…xde kepelbagaian..bosan giler…
    Tapi mana yg boleh buat bajet tinggi tu jgn jadi mcm KRU plak bajet je tinggi, cerita xreti nak buat bagus2 apelg mengarahkn..membazir duit jer..

    0

    0
  18. raayeop says:

    nora danish sebagai minah kampung? wow.. menarik ni..

    0

    0