Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(15 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Nurul Huda Abdul Wahab Dan Eric Depp

Tahukah anda yang suami Nurul, Ericc Depp adalah saudara jauh (bau bau bacang) dengan Johnny Depp? Patutlah bila Abang Nara tengok lama-lama muka si Eric Depp nie memang ada nampak iras-iras Johnny Depp sikit. Namun sebenarnya Eric sendiri tidak pernah bertemu dengan Johnny Depp kerana hubungan kekeluargaan mereka yang memang jauh.

gambar kahwin nurul ericc dep

Advertisement

Layankan lagi 14 keping gambar sekitar majlis pernikahan Nurul dan Eric Depp dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto kepada Mstar Online, Media Hiburan, Ning Baizura, Rizman Ruzaini dan Murshid Eunos.

gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep
gambar kahwin nurul ericc dep

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

260 Comments

  1. ghafar

    June 7, 2012 at 10:52 pm

    si nurul ne boleh ke cakap orang putih..setahu aku masa kat sekolah menengah bakti,tasek gelugor dulu..spm pon kantoi….

  2. :-)

    June 7, 2012 at 7:39 pm

    muke nurul mcm muke jeniffer lopez…congrates nurul!

  3. Kak Limah

    June 7, 2012 at 7:02 pm

    Congrats Mr. & Mrs Depp!

  4. me

    June 7, 2012 at 6:37 pm

    adoii. ramai yg sedeh / sakit ati tengok orang tak pakai macam diri sendiri = berpenyakit jiwa bkan agama!!

  5. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    June 7, 2012 at 5:32 pm

    betol cakap kau tu anon ! minah jambu paling tk caya ngan jantan mlayu ! jantan mlayu ni kadang2 cakap je lebih tapi HABOK pn tkdak huh !!!!!!

    • pink

      June 8, 2012 at 3:33 am

      Agree!! jantan melayu kaki kelengtong… mulut tak boleh percaya . Dia ingat semua p*ntat dia punya. Tak reti apa tu – loyal to your partner. Yg ppoan melayu pula senang sangat percaya, lupa daratan bila kena puji sikit……bangang betul! Lepas dah jadi bini dia bwat kat ko pulak guarantee . dah common sangat.

    • apabila arboks berbicara tentang benda yang dia takde….

    • loveydovey

      June 9, 2012 at 5:07 pm

      kenapa jadi mcm tu… ?? sbb jantan2 melayu tak reti ngaji… tak reti nak jaga sembahyang.. tak jaga akhlaq dan agama.. hanya dgn praktik ISLAM betul2 akan menaikkan martabat dan darjat diorang ni…
      keluarga2 melayu huru hara berpounca dr bapak2 yg tak paham agama, tak praktik agama.. main sondol je segala…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama