Written by AbangNara | October 21st, 2013

Oh Maldives. Tempat yang sungguh indah. Mereka yang pernah melawatinya mengatakan keindahan Maldives seumpama syurga dunia. Bilakah masanya Abang Nara akan menjejakkan kaki ke sana? Jeles pula melihat Neelofa bersantai dengan penuh ketenangan mendengar deruan ombak. Mesti seronok!!!

neelofa di maldives

Tengok air laut yang kehijauan tue pun dah buat Abang Nara teruja. Rasa nak beli tiket terus terbang ke Maldives bersama keluarga tercinta. Suatu hari nanti pasti Abang Nara akan tiba jua. Nak tiru gaya posing Neelofa nanti. Tengok siapa yang lebih cute. Hehehe.

neelofa di maldives

Semoga Neelofa menikmati percutiannya di Maldives. Enjoy puas-puas. Rilekskan badan. Tenangkan fikiran. Balik Malaysia nanti pastikan lebih ceria dan bertenaga. Lagi beberapa keping gambar Neelofa di Maldives dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

neelofa di maldives
neelofa di maldives
neelofa di maldives
neelofa di maldives
neelofa di maldives
neelofa di maldives

neelofa di maldives
neelofa di maldives
neelofa di maldives
neelofa di maldives
neelofa di maldives
neelofa di maldives
neelofa di maldives

78 responses to (15 GAMBAR)Neelofa Bercuti Di Maldives

  1. Kamehameha says:

    Wah seksi nyer Neelofa, tegang pelir I tu

    0

    2
    • K.A.A says:

      cantik gila maldives… best nye lofa dpt g sana…

      1

      0
      • udang geragau says:

        beza artis zaman dulu ngn artis zaman kini…
        artis zaman dulu dpt payment x berfoya2 simpan untuk mse tua kut2 da x laku org nk amek blakon….so dorg bukak restoran besar2 smpi ke international sperti khatijah ibrahim
        artis zaman kini?? dpt payment terus enjoy x pk future…
        facepalm !!!!!!!!

        1+ 1 = 2

        0

        0
        • Olga says:

          Yeke?
          tp apesal rami je retis veteran yg di usia tua menagih simpati ummah malaya! kanser payudara lah, hidup melarat lah…

          0

          0
        • narareader says:

          Tiba-tiba teringat Fazura komen pasal Neelofa dulu waktu sidang media Tahajud Cinta (yang drama Fouziah Ghous & Fazura jadik bestfriend tu)

          Reporter Melodi: Apa komen Fazura pasal Neelofa?
          Fazura : Siapa Neelofa ni?

          Reporter: …….

          1

          0
        • Aaron Aziz says:

          Malukan orang kelantan la dia ni,
          pemakaian cam sial..
          kalau sudi klik..

          2

          0
        • Aaron Aziz says:

          Di bercuti je pun, suka ati dia la…
          klik je..

          0

          0
        • candylala says:

          olga..olga ..olga
          ko ni …………………cakap bodoh kang marah………………………da tersurat sesorang tu nak kene kanser…………. ..ngko nak sgt ke mintk kene?
          xde spe nak….itu TAKDIR!! perlukan berlanje yg mkn ribu2
          tu lom temasuk lg,,,ntah2 tiap bulan/ tahun follow up rawatan susulan..ingt dtg seklai free2 je ke olga oiiiiii bodoh bortingkek tingkek

          0

          0
        • pen says:

          ni ke bekas pelajar mrsm langkawi??
          yg SPM dpt straight A’s tu??
          tidak ku sgka menjadi artis seksi gitu
          ^_^ jgn marah haa

          0

          0
        • hah says:

          who are you to say dia tak save up money? mcm mana u tau khatijah ibrahim tak pergi bercuti jugak.. aihh.. suka buat assumption sendiri.

          0

          0
      • Fahrin Ahmad says:

        Perghh,, kalau kahwin ngn aku ni..
        argghh…klik aku..

        0

        0
    • Butam says:

      Ini satu penghinaan.. kenapa nak mendedahkan peha kalau berada di negara luar? Langsung tidak menjaga maruah negara yang agama rasminya adalah Islam… Aku cabar jabatan Agama… sila ambil tidakkan.. jangan berani berkokok pada rakyat biasa sahaja jer… bukti dah ada. Presiden seniman… sila beri amaran.

      0

      0
    • jantan bodoh says:

      ko ni bodo la..gambar cmtuh pon boleyh jadi..dasar lelaki bodoh desprate…xde otak..insan macam ko ni lahir ni lah wat kes rogol beleluasa!!!

      0

      0
      • Boy says:

        Salahkan lelaki pula? Fitrah lelaki nak buat camne. Yang perempuan seksi tak hingat, kena rogol kang salahkan lelaki pula.

        0

        0
        • jantan bodoh says:

          hey every who we call man or haters out there…plz look at positive side…..she just want to share how beautiful the places are…not her body….jgn judge org berdasarkan pemakaian..lihat berdasarkan kebolehan n kehebatan…die da boleyh g overseas dah, bercuti n spend money bebanyak…korang yang kutuk??? mampu ker????

          0

          0
    • Olga says:

      MUNTAH PELANGI TGOK NARA POSING MACAM NEELOPA

      0

      1
    • Anonymous says:

      betapa murahnye nilai body nelopa…..pmpuan2..ko senang nk masuk syurga n senang jgk nk msuk neraka…kate cerdik time study dlu..straight A kn..xkn la subjek agama fail…xyah la nk bangga sgt duk tayang body camtu…nu haa skang dh ramai berubah..lmbutkan hati tu ckt…nk tggu ht terbuka br nk pkai?xpe la biar ko hipokrit skalipun jnji aurat ko terjaga…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    x minat….k baiiii

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Tutup cikit aurat tue . memalukan ..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    lofa ni lawa..enth nape aku x berapa minat kt dia la…aku pn pelik gak…nape ramai y x suka dia…TPI bang nara ttp peminat dia no 1…kipas laju2 sush mati lofa…

    0

    0
    • dena says:

      aku dulu mcm tu jugak..tp lame2 lepas salu tgok meletop aku rase ade bakat die yg boleh diterima kt situ..tp pls jgn berlakon lopa…

      0

      0
  5. mat tajam says:

    tak kan pakai baju tutup je kot loofa kat sini…

    belanja le sikit..nak gak tengok tetek besar tu beraksi

    0

    0
  6. miss mong says:

    bukan ke dia pegi sana dgn team nona..

    0

    0
  7. Anon says:

    pegi maldives tp semua gmbr tutup tetek. baik xyah. boooo

    0

    0
  8. Candy Crush says:

    woi neelofa!!ko ingat aku tak taw gambar no 1 tu ko pakai bra ngan sependa je?ko cover dgn vest jarang…ko saja nak tunjuk sebenarnye kan!!!meluattttttt

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Betul. Aku sokong Candy Crush. Dia cover dgn rambut dia kat dada tu…

    0

    0
  10. Haliza Misboon says:

    ohmaigoat… dia pown minat baca buku princess gak.. (sila baca lam nada yang poyo)

    0

    0
  11. pun boleh says:

    next………..

    0

    0
  12. mya says:

    gini lah artis kan. ade duit g holiday jauh2. enjoy sakan.
    org yg kat kg tu mati2 keje stakat nk simpan duit nk bwak g mekah..madina. (true story)

    “benarlah kata pujangga, aku rela susah kalau kesenangan itu memusnahkan hidup aku”

    hoho. peace! bang nara jgn mare~ peminat lopak pun jgn mare~

    0

    0
  13. erm... says:

    ORG TUA2 KATA, KALAU PEREMPUAN MASIH ANAK DARA, AKAN PENUH ANAK RAMBUT KAT DAHI TU.. TP AKU TGK PPUAN NI, NO KOMEN…

    0

    0
    • Anonymous says:

      org dulu2 romen sambil makan rambut ke?? isshhh dasyat…lagi dasyat dari pornstar A&W

      0

      0
      • erm... says:

        susah ckp dgn org otak letak kat lutut.. org dh kawin anak rambut gugur, tak de dah anak rmbut.. tak percaya, tgk rmbut mak ko, msih ade anak rmbut or tak??? ko tgk gf ko, ade anak rmbut ke tak?? kalau takde tu, phm2 sendiri la ye…

        0

        0
        • uii says:

          Halo erm…
          Ntah2 dia buat treading sekali ngan kening, mmg la hilang anak rambutye…
          Kan spa slalu ade je buat treading kening, atas mulut yg nmpk macam misai,

          0

          0
        • Anonymous says:

          kalu dah spesies bebulu tu kot mana pun anak rambut dia tetap banyak gak. yang tu kira cemana?
          kira ada kebolehan kembali dara ke apa?
          apa la.
          siap cakap orang lain bodoh lagi tu yang tak menahan tu.

          0

          0
  14. Lol says:

    suka tengok rayban neelo

    0

    0
  15. mukeris says:

    aduhhh..geram tengok tetek die..nak tits job je rase..tegang adik nii paa oii

    0

    0
  16. Hairan b ajaib says:

    Hairan jugak la.. Berlakon tak seberapa banyak pon tapi cuti semua tempat2 mahal.. .???
    Mana dapat duit tu????

    0

    0
    • dena says:

      kau ni lg menghairankan…

      duit die lantak die la dtg dari mana pun..sebok sgt aih.. tiap2 minggu muka die kt meletop ngan nona… duta tilam, jual bellavita lg.. jual kasut lagi..ape nk diherankan…

      yg muka die masuk tv tiap2 minggu kau duk terpikir sgt..yg kawan2 die ko penah tgok muka dorang lam tv ke? abes mane plak dtg duit dorang? curious x betempat…kelakar ha ha ha

      0

      0
    • watever says:

      diakan ada wat business. ntah apa tah nama product dy, ak pown lupa. jgn pikir yg buruk2 aje. ak x minat dy, tp korang ni suka je tuduh yg bukan2. apo nk jd

      0

      0
  17. mama says:

    harap dalam IC card je agama ISLAM….sedangkan aurat tu dh mcam org hollywood

    0

    0
  18. fara wahidup says:

    dalam IC CARD je agama ISLAM…..sedangkan diri tu dh macam org barat

    0

    0
  19. mak jemah says:

    kantoi pakai bikini. boooo

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Pic last tu sgt xsopan.. Gune otak u yg 10A tu k! Memalukan!

    0

    0
  21. uji_lawa says:

    bila diuji dengan muka lawa..pilih nak hidup cara hollywood.

    0

    0
  22. Zubir says:

    Bajet hot monyet ni ak tgk la..bajet hot ngan peha tededah tu..muntah ijau ko tau!!..belakon hanyut ke laut pose ngalah kn JLO..alahaaiii monyet ni geli aku heh!!

    0

    0
  23. tina.jr says:

    Lopa..muka awak dah cantik tau, tapi kurangkan gedik gelabah tak tentu pasal. Sederhana itu lebih sedap di pandangan mata kami. Lagi satu, jangan jadi macam Wawa ye?? Nak kahwin, bagi tahu 1 malaya..jgn main sorok-sorok. Che Ta yg kertu tu pun, masa merisik dah glam satu Malaysia. Ingat tuuuuuuu……!

    0

    0
  24. ex neelofa says:

    neelofa.. pedulikan ape yang jantan2 & betina2 puaka dalam BN ni ckpkan!!

    yang penting neelofa nampak happy & enjoy..
    itu hak lofa lah nak bogel ke ape.. sape suruh tengok!!!
    korang jeles sebab korang gemok2 & gedempol2 mcm tong gas kan!!!

    haa!! tgk neelofa!! 3M gitu!! Montok , Mungil & Meletop!!!
    ko hado?!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      entah.. baik tambah 1 M lagi. MEndada.

      0

      0
    • kipas siling dan kipas tangan says:

      hak neelofaa.. haak tuh beb..

      hak ALLAH bubuh kat mana?
      alangkah kasihnya Allah..
      walau mengingkari suruhan ALLAH tetapi DIA yg maha pengasih memberi rezeki
      padanya..
      oh Allah.. KAU maha pengasih. tetapi mereka?

      0

      0
  25. ex neelofa says:

    tak boleh 1M.. puak umngok pakai daa..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Kalo gini la cara nyerr… Harap2 neelofa tak di TELAN laut Maldives tu.. Ingat, setiap sesuatu ada batas Cik neelofa oi!!

    0

    0
  27. sha says:

    Feeling2 kim kardhasian uolsss~

    0

    0
  28. Red john says:

    Eh hallo! Family lofa ni kaya raya uols.. Sbb tu dia x heran nk round da world pn… Suka ati dia la nk bercuti ke mane pn… Bapak dia berkepuk duit kat bank uols.. Jgn la jeles dgn lofa… Dh la cantik, bijak, kaya pulak tu… Suka tgk stail lofa… Sgt comelll…..

    0

    0
  29. bukan kipas berputar says:

    aku bukan kipas susah mati neelofa.. sekadar melihat je..tapi xdinafikan neelofa cantik…ok tu je..bye

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      babtu minah jambu suka ngan nlofaaa pasal dia tk hipokritttt..nlofa hepeninggg je…dia cute n sweet je…lov u nlofaaaaaaa..

      0

      0
  30. […] Jeles pula melihat Neelofa bersantai dengan penuh ketenangan mendengar deruan ombak Mesti seronok Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Bercuti, GAMBARNeelofa, Maldives. Bookmark the […]

    0

    0
  31. Anonymous says:

    abis dah pegi maldives, tak kan nak pakai ala2 kelambu macam diana amir? aduhai!

    0

    0
  32. Kukuku says:

    Presiden seniamn xkan komen bab seksi laaa… Sbb bini die pun sama.. Kikiki

    0

    0
  33. Lavender Sweet says:

    Pakaian pendek sangat tu….sekurang- kurangnya pakai lah dress labuh.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    lahai lopa cekcinye…

    0

    0
  35. matahari says:

    kenapa xde org komen pic 1 tu ea..perot n dada sekata~

    0

    0
  36. metalugika says:

    dtg jauh2 x pakai bikini x sahh..alahai mata oh mata

    0

    0
  37. Ikhlas says:

    Korang nie brcakap mcm xde di antara family or adek bradik or sanak saudara or keturunan korang yang berpakaian mcm Neelofa nie. Bijak xsemestinya menutup aurat. Status IC Islam xsemestinya seseorang tu bertudung litup. Memang la dalam Islam tu wajib menutup aurat. Tp tertutupkah aurat kita sendiri kalau dok menyibokkk tingok & baca kat sini hari2? Saya bukan lah peminat Neelofa. Tapi mmng xpaham kenapa orng nk benci dia sgt yang padahalnyer dia ada buat salah kt korang ker? Dia kenal ke korang? Biar lah dia ngn hidup dia, duit dia, cara dia… sedangkan makbapak datuknenek kita dulu2 pon prnah brpakaian mcm tu muda2. Dia gi beach and holiday kott… Don’t be hipokrit lah. Just be positive…

    1

    0
    • Anonymous says:

      agreed.. kat sini lagi ramai pengdengki..serious aku bukan la peminat neelofa n aku mmg xminat lgsg die ni..mmg kalo die berlakon aku kutuk giler2 tp aku xle nafikan la die ni mmg cantik..n biar la die nk bercuti ke ape..anak org kaya n die pon kaya jugak..duit die…nanti kalo die pi derma korg kata die show off la ape la..ape yg die buat sume korg xsuke kan..typical meleis skrg korg hanya beza kan org pakai tudung n xpakai tudung jer..yg pakai tudung jer la baik n yg xpakai tudung la sume jahat kan…serious xphama aku..semua salah..yer Aurat tu wajib…die belom ready lagi..sabar la satu hari nanti kalo terbuka hati die pakai la..ramai jer kan artis skrg dulu sexy giler tp skrg dh bertudung..dr bertudung tp ketat2 n ntah ape2 fashion lagi teruk kan.. jgn nk jd hipokrit..korg semua cr kesalahn die sbb korg jeles sbb korg xmampu nk buat pe die buat..pi bercuti sume..

      1

      0
  38. bakarline says:

    Ekcelli rombongan cik lopa ke Maldives ni ditaja oleh AirAsiaX..
    And ramai reputz yang g dengan dia..ade new promo.
    Yang korang dok kutuk mane dia dapat duit nak g Maldives tu leh x jgn main tembak jah..
    nampak naw bodosombong…

    0

    0
  39. gud human being says:

    assalamualaikum…orang malaysia ni ramai betul orang melayu dan negara islam…memang baguslah kerana islam itu indah…tapi bila da baca segala komen2 yg ada…bagi saya agama islam tetap indah tapi orang melayu lembut pada budi bahasa sebenarnya betul tuk segelintir orang sahaja kebanyakannya x betul la, bukti jelas bila memberi komen jarang sekali ada unsur2 yang positive…mostly negative….sy bukan melayu tapi tetap rasa malu sebab anda semua saudara seaagama saya…teguran saya ni ambillah dari side positif…

    0

    0
  40. lopa block instagram aku says:

    Aku xsuke lopak ni,brlakon nth pape.mengacara pn control je.pkaian klau xsexy bkn lopak la.dh la kaki gado

    0

    0