September 2nd, 2012

Pertama kali Abang Nara melihat lakonan Nadiya Nisaa ialah menerusi filem Cun. Membawa watak Manis, Nadiya Nisaa membuatkan Abang Nara kagum dengan mutu lakonan yang superb. Walaupun begitu, kepopularitian Nadiya masih agak kurang berbanding dengan pelakon muda lain seperti Neelofa, Anzalna dan Izara Aishah.

nadiya nisaa

Namun kesemua itu nampaknya akan berubah apabila Nadiya Nisaa membintangi drama hebat Adam & Hawa. Drama yang ditayangkan menerusi Astro Mustika HD ini memang dinanti-nanti oleh ramai orang kerana ianya diadaptasi daripada novel Adam & Hawa. Walaupun ada pihak yang mempertikaikan pemilihan Nadia Nisaa untuk membawakan watak Ain Hawani, bagi Abang Nara Nadiya memang sangat layak menjayakan watak tersebut.

nadiya nisaa

Semoga bintang Nadiya Nisaa akan lebih bersinar selepas ini. Tak sabar rasanya untuk melihat sejauh mana karier Nadiya mampu berkembang selepas ini. Good luck and all the best kepadanya. Lagi 13 keping gambar Nadiya Nisaa yang diambil daripada Facebook Nadiya Nisaa dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa


125 responses to “(15 GAMBAR)Nadiya Nisaa, Kini Makin Popular Menerusi Drama Adam & Hawa”

  1. Anonymous says:

    plss comment la yg improved skit.. nii smua otak letak kt kpala lutut je..

  2. adi says:

    lepas ni nak tgk produser n pengarah bodoh mana yg akan ambik NADIYA NISAA jadi HEROIN ………HAHAHAHA

  3. ALI says:

    beto,beto lepas ni hrp2 adaptasikan novel yg menampilkan heroin cantik jelita bukannya nadiya nisaa yg tlh memenangi anugerah heroin hodoh terhebat tanpa bertanding!!!!!!!!

Loading...