Written by AbangNara | December 24th, 2013

Wow. Ramai sungguh tetamu yang datang mengerumuni majlis resepsi perkahwinan Fizo Omar dan Mawar yang diadakan di Butik Fareeda Pulau Pinang. Bukan senang untuk bersua muka secara “live” dengan Fizo dan Mawar, jadi Abang Nara memahami keterujaan mereka yang hadir. Majlis ini telah berlangsung pada 22 Disember yang lalu iaitu pada hari Ahad.

gambar resepsi fizo mawar

Pengantin baru ini baru sahaja pulang daripada berbulan madu di Eropah. Walaupun kepenatan, Abang Nara respek dengan semangat Fizo dan Mawar melayan keletah peminat mereka. Pasti para peminat gembira dan terharu dengan layanan mesra pengantin ini.

gambar resepsi fizo mawar
Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis resepsi Fizo Omar dan Mawar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Fareeda.

gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar
gambar resepsi fizo mawar

71 responses to (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Fizo Omar & Mawar Di Pulau Pinang

  1. Anonymous says:

    Pengapit dia yg 2 org tu cantikla. Jadi model fareeda ok jg

  2. minah jambu merah biru says:

    cantek mawar u sooo sweet cute….fizo laki dia pon hensemmmmmmmmm…helo mawar fareeda ! u turonkn la sikit harga tudong u tuuuuuuuuuuuu jadi orang2 yg bergaji kecik boleh la merasa n dapat pakai tudong fareeda niiiiiiii…memang tudong fareeda ni ada class kaler dia pon cantekkkk…boleh sape2 pengomen kt sini kasitau minah jambu harga yg paling paling popular murah Nye brape ? thank uuuuuuuuu..

  3. Anonymous says:

    yang 2 orang tu dah memang model fareeda la..

  4. kykie says:

    bosannnn..baju cantik dah tapi tudung boleh tukar dah kot..singkat x yah cakap la..hmm semoga bahagia hingga ke syurga fizo dan mawar..

  5. meriah jugak resepsi derang, terserlah kemachoan fizo

  6. anon says:

    Tak habis2 lagi ke pasal dia org ni…….Pengapit Mawar yg pakai baju kuning/cream tu jauh dari cantek dari dia. Next time jgn amik pengapit yg lawa, tenggelam pengantin….. Neway, congrats & harap berkekalan

  7. donat says:

    hanya ummah pprt yang hadap sangat beruk dua ekor ni. please lah. murahan hokeyyy paridah ni bagai!! choii.

  8. dolce says:

    wlpn sye pn rase bosan tgk dye pakai tdung fareeda..tp kalau difikir blek…dye xperlu pn nk puaskan mata org lain…kalo husband dye nampk dye cantik ok la..biar cantik di mata suami…bkn mata org lain…btw pasai tdung ciput sgt tu sye setuju..heheh

  9. genggo says:

    Abg Nara ni mana? kenapa tak siarkan cerita Johan dah putus cinta dgn Lana Nordin?

  10. anak mami penang the bomb says:

    anak mami penang mmg always cantik..no doubt about that..hidung mancung..duit pun lebat..heheh..cepat p rebut anak mami yg free lg!!

  11. Farah says:

    gambar yang bawah sekali buat aku jeles ngn mawar ahahahaha

  12. cempaka says:

    Congratulation for both newly weds! To be honest, wifey Uya (pengapit baju kuning) tu looks very stunning! Untung Uya dpt wifey yg cantik sgt even dah ada anak :))

  13. intan layan jerr.. says:

    pix no.3:

    terbukti bkn lah semua org sesuai pki tudg fareeda!

  14. huhu says:

    Fizo tengok bini dia…selepas kawin ni..nampak so happy and proud…
    I assume coz dapat bini cantik, kaya dan yang masih anak dara..
    Semoga berbahagia hingga ke anak cucu..

    • haha says:

      fizo sendirik teruna kerr? alaaa klu kawen pompuan cantek, kaya dn anak dara je ke bleh bahagia? karut tol, da gak spesies manusia camnih..cantek pasti pudar, kaya dunia akhirat cmne? janda dan ibu tunggal tu busuk ke? watdefak!

  15. Aku Bukan Sesiapa says:

    pengapit mawar tu adik beradik ke? nampak seiras. cantik..

  16. Anonymous says:

    boleh x buat tudung yg jenis labuh sikit…bwh paras dada…

  17. JambuSangat says:

    Alaa mawar comel da tp she’s not a photogenic la.buat muka biasa lg cantik dr senyum..kan? anyway..mawar seriously awesome..perfect..
    En fizo..perlu ke berjambang utk menjadi seorang suami pada isteri yg bertudung??selekeh laa..g la cukur fizo oi..lagi segak rasenye..da mcm Dollah Hapak da…ooopppssss!!

  18. ratna says:

    cantik, ensem & sepadan..
    alhamdulillah..

    cuma tudung tu lebih molek dilabuhkan menutupi dada… its aurat :-)

  19. mama humaira says:

    saya doakan semoga rumahtangga abg fizo dan mawar diberkati dan jodoh berpanjangan hinggan ke syurga……
    tapi sebenarnya dah boring baca pasal fizo dan mawar ni…
    lagi satu, mawar ni asik pakai tudung yang design nye same jer..boring da tgok
    apa salah nya untuk majlis kahwin ni pakai selendang ke…yang ikut trend skrg…bru nmpak lain dari yang lain..kan…

  20. Cik Puan Mimi says:

    Sakai gila orang kita kalau jumpa artis. Artis je kot.

  21. miss oppssss says:

    Tudung yang hanya menutup tengah2 lurah, tapi benjolan kiri kanan masih terdedah……. RM100 menjadi mcm RM10…. Sori..

    ***saya tau ada tudung2 dengan ukuran labuh yang berlainan… tapi saya merujuk kepada apa yang saya tengok dalam foto2 nie…. Sekian…

  22. […] (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Fizo Omar & Mawar Di Pulau Pinang (67) […]

  23. […] (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Fizo Omar & Mawar Di Pulau Pinang (69) […]

  24. […] (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Fizo Omar & Mawar Di Pulau Pinang (70) […]