Written by AbangNara | February 10th, 2013

Abang Nara respek Fizo Omar kerana mempunyai wawasan di dalam hidupnya. Fizo sedar yang kerjaya pelakon tidak akan menjamin masa depan. Maka Fizo tampil dengan francais Hot Burger yang kini sedang hangat di pasaran. Memang satu langkah yang bijak.

fizo omar dan kekasih

Berita kurang baik kepada gadis-gadis yang ingin memikat hati Fizo Omar. Hati Fizo sudah pun dimiliki oleh gadis di dalam gambar di atas. Gadis tersebut berasal dari Kedah. Sekali pandang, memang ada iras wajah mereka. Semoga perhubungan ini akan berterusan ke jinjang pelamin.

fizo omar dan kekasih

Baru-baru ini juga Fizo telah bercuti ke Beijing. Nampak meriah sungguh gambar-gambar yang telah dikongsikannya menerusi Instagram. Lagi 13 keping gambar Fizo Omar dengan membaca entri ini sepenuhnya.
vco
P.S: “Kulit wajah saya bertambah baik selepas 1 minggu mengamalkan makan Virgin Coconut Oil”, itu adalah salah satu testimonial yang sering kami terima. So tunggu apa lagi? Hantar email ke [email protected] atau LIKE Facebook CantikBeautifulNara untuk sebarang pertanyaan.

fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to (15 GAMBAR)Fizo Omar Bercuti Di Beijing, Kini Sudah Ada Kekasih

  1. mimie says:

    first!

    0

    0
  2. Anonymous says:

    alamak seksi nya awek?? hari tu dlm primadona kata anak mak? mak x suka yg x cukup kain ni…wow……….!!!!

    0

    0
    • nina says:

      mak tak suka… dah ank suka yg tak cukup kain nak wat mcm ne..??

      0

      0
    • cik senah says:

      Ye ke dalam primadona? ke dalam rancangan dr fazilah kamsah (selami jiwa)… katanyer anak mak, tak leh tak cukup kain, takleh belah sana sini…adoyai….ckp xserupa bikin….semoga berkekalan & semoga fizo mampu mengubah kekasih hatinyer mnjadi seperti apa yg mak dia nakkan :) peace!

      0

      0
    • peah says:

      Primadona pulak. Selami Jiwa la ngek. apela ko ni. wat malu je. kahkah. tutup muka gune spender

      0

      0
    • SELENA GEMAS says:

      MESTI MASA DIA BAWAK PI JUMPE MAK.. AWEK DIA TU B’TUTUP LITUP KOT….OOOPSS TERKANTOI SUDAH !

      0

      0
  3. Noks says:

    Bila Mak tgk awek si Fizo ni, mata Mak asyik fokus kt tang tu jer… Awat ha???

    0

    0
  4. eikin says:

    hemsemnyeee kau wahai fizooo

    0

    0
  5. minahmurai says:

    gambar dia sorang2 je ke?
    boring

    0

    0
  6. aninimouse says:

    ingatkan fasha sandha gmb first sekali tuh…

    0

    0
  7. aku chantek says:

    Ok..
    Itu rupe nye taste die….
    Kan bgus klu pilih yg bertudung n sopan…
    Ermmmm…ntah la.. ><

    0

    0
  8. JOYAH says:

    haah la…sekali pndang mcm fasha sandha.

    0

    0
  9. erin says:

    naraaaa tak upload ke gmbr siti fazurina tu bersanding dkt sg petani smlm? siap x pakai tudung lg dahhhh. ada jgk artis yg dtg. farah breep2 pn pegi.

    0

    0
  10. mingtots says:

    comel je amek gambar ceria..cam budak2 je

    0

    0
  11. fear factor says:

    katanya dh muflis..bukan muflis xleh pegi luar negara ke…cer terangkan sikit kt saya yg x faham nie..TQ..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    ari2 ckap ske p0mpuan yg bertudung..
    tg0k ygseksi lpe dah diri..
    mnyampah!

    0

    0
  13. aptb says:

    propa kuat lah….. pasni kuor la cter hmmm kami x sehaluan isk3…

    0

    0
  14. Hantu kopek says:

    Betul..propa je lebih..last time kemain ckp nk wanita tutup aurat n cukup kain dpn dto’ fadzilah kamsah..
    Time tu dgr dia ckp mcm tu, sejuk hati sikit n i puji la bgus fizo ni..skali nah..perempuan hantu kopek jugak dia pilih..dasar artis betull..

    0

    0
  15. fewit says:

    tutup la mana yang patut….

    0

    0
  16. tengku minah jambu merah / biru says:

    besarrrrr nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee patut la fizo suka hehe jangan marraaaaaaah haaaaa !

    0

    0
  17. Berdooh says:

    Pompuan nih…..tak nampak berpeljaran lansung…mcm pompuan murahan…
    Fizo muka nampak baik…anak mak tp taste hazabbbbb…
    Tersembul tetek..nam suh ramas ker?

    0

    0
  18. wakawaka hey hey says:

    BESORRR GILO TETEK!!Lurah dendam kot.apehal la pompuan skang suke baju seksi camtuuu..alahaaaiii

    0

    0
  19. aku sudah insaf says:

    sedap gomol ni

    0

    0
  20. lalita says:

    dah tau besar tu…tutup2 la mana yang patut…tak payah nak tonjol2kan lagi….peninggggggggggg.

    0

    0
  21. just nice says:

    X perlu risau kekurangan kalsium lagi!!!

    0

    0
  22. Markah says:

    Wow bsarnye Bentol tu…

    0

    0
  23. Audrey Hepburn says:

    Gitu la retis kita. Nak cari isteri solehah (kengkonon) tapi memang itulah choice diorang. Stok yang menyeksi, make up tebal apa semua. Perempuan biasa yang simple memang takkan dipandang.

    0

    0
  24. cik says:

    fizo masa dalam rancangan Fadzilah Kamsah, bukan main ckp, nak yg beriman, yang ayu dan bersopan. Tapi last2..hmm dah jodoh ye fizzo…wlu mcm mana pun semoga jodoh berpanjangan..

    0

    0
  25. miss chocolate says:

    Hari tu dalam rancangan Fadzilah Kamsah, Fizzo cakap nak isteri yang solehah, yang sopan santun, tapi last2 hmmm…Semoga berbahagia lah Fizzo….

    0

    0
    • tengku minah jambu merah biru says:

      ye laaaa kalau boleh dia nk pompan yg macm gitu tapi dia terjumpa pompan yg macm gini ha terima aje lahhhh dh tuhan nk jumpa kan fizo ngan pompan ni terima aje lahhhhh soal kawin tk kawin tu blakang kara lah ! yg penting kenal2 dulu..

      0

      0
  26. Anonymous says:

    muhasabah diri la ye, yg patu ditutup wajib ditutup ye… hukum hakam tak bole tolak ansur…peace no war..

    0

    0
  27. Aduhlah says:

    Kang kutuk..marah..
    Tp stok2 camni mmg layak kena kutuk berbakul2…
    Mmg kenyataan melayu ni cetek agama…
    Benda gini takyah tunjuk..org dah tahu bentuk..tinggal lagi maruah yg org padang/cari/ hargai…ni tak semena org tau ko bodoh tak bermaruah…
    Sekadar gini..aku pun ada…

    Bapak dia mana? Kalau aku kuar pakai gini…..harus dah kena palu …
    Kena rogol jgn marah yerk…

    0

    0
  28. Creepe Durian says:

    Alahai….bakat tak seberapa….publisiti aje lebih dia ni…berlakonpun tak semenggah yang diharapkan…biasa le duit banyak …ramai yang himpit…..tengok aje le kesudahannya

    0

    0
  29. teloh burung poyoh says:

    Percaya sangatlah fizo ni nak bini pakai tudung bla bla smue. Bajet je semua

    0

    0
    • tengku minah jambu merah biru says:

      ada satu pengomen tu kan ada cakap ambek pompan yg cmgini bagos satu hari nanti kalau ada jodoh suami akan bentok dia n pelan2 suroh dia bertudong n bukan memaksa atau di paksa ok ! biar dia iklas bertudong ….kalau nk suroh fizo ni ambek pompan yg bertudong tapi hipokrit eksen baik nk buat happe ! buang masa aje ..

      0

      0
  30. missss says:

    Alaaa, ape yg ssh, skrang banyak push up bra jual kat pasaran..

    0

    0
  31. Saja interprem says:

    Dlm selami Jiwa ada….dlm Primadona pun dia ada…..memang kat 2-2 program tue dia cakap benda yg sama……mak dia tak suka pompuan yg seksi meksi…….tapi hampehhh….

    0

    0
    • yuyu says:

      mak dia tak suka yg seksi2 tapi anak suka yang seksi dan seksa. bukan mak yg nak kawin tapi anaknya. mak kena terima pilihan anak. tak gitu!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  32. chenta says:

    seyes mcm tk percaya yg si fizo ni leh mint gadis mcm tu.
    dulu ckp nk tutup aurat lah….cakap tk serupa bikin
    buat malu je lah artis nie..

    0

    0
  33. cikikaka says:

    Klu fadzilah kamsah tgk ni mesti dia geleng kepala…

    0

    0
    • tengku minah jambu merah biru says:

      ape pulak nk geleng kepala ! dh tuhan yg nk jumpa kan dorang dua ni pe ! kalau tuhan yg tk gerak kn dorang ni jumpa…dorang ni leh jumpa ke ! mungkin fadzilah kamsah akan bershukur kerana fizo di temu kn ngan pompan ni pasal mungkin satu hari nanti pompan ni akan berubah menjadi pompan atau isteri yg soleha amin..

      0

      0
  34. chacha says:

    eh.. nie budak skolah abdulah munshi,hasmidar. congrats both,semoga sampai ke jinjang pelamin.. =)

    0

    0
  35. Kodak Konika says:

    Kangkang
    Kangkang
    Loncat
    Loncat
    Kan jatuh telur ko, baru tahu.. hooooo

    0

    0
  36. fadzilahkamsah says:

    Biasa lahhh artis prangai gini lah. Dia ni clash dgan awek dia doktor u sbab minah ni la.honestly aku rsa awek dia doktor tu lgi cantik.pandai pkai tdung pe sme. Tak pham knpe dgn dia nie. Cinta bute.

    0

    0
    • limahingit says:

      Aku taw jugak awek dia dulu.memng lawo norr.lgi lawo dari yg hini.pndai,duit ada,comel sgat.tpi sebab tak limahinggit kot. Gurau je ye fizo. Moge betul le apa ko plih nie

      0

      0
  37. budak perverted says:

    perghh besar shal barangg..dpt kt aku nih mmg ermmmm…

    0

    0
  38. farah says:

    adakah wanita sebegini yg ingin dijadikan sbg isteri wahai Fizo Omar.. mudah-mudahan Fizo dpt bimbing isteri dia ke jln yg diredhai Allah.. sama2 kita doakan

    0

    0
  39. Anonymous says:

    ada sumber mengatakan pijo break up dengan kakak anzalna sebab perempuan ini. Tweet kakak anzalna kebanyakan semua di tuju untuk fizo.

    0

    0
  40. mee_sua_suam says:

    Abis tu diana nasir apa jadi??

    0

    0
  41. Public says:

    Pijo..ex u yg kat uitm arau dlu pon da bertudung skrng…cr la yg brjnis ckett

    0

    0
  42. siti zulaikha rahid @yahoo.com.. says:

    tak tau lah apa yg terjadi pada dia org tu kalau nak tau fikir sendi tau pun minum emam itu baru lah bolih berfikir ………..??????

    0

    0
  43. Anonymous says:

    sayee sukeee fizooo omarr

    0

    0