Written by AbangNara | February 10th, 2013

Abang Nara respek Fizo Omar kerana mempunyai wawasan di dalam hidupnya. Fizo sedar yang kerjaya pelakon tidak akan menjamin masa depan. Maka Fizo tampil dengan francais Hot Burger yang kini sedang hangat di pasaran. Memang satu langkah yang bijak.

fizo omar dan kekasih

Berita kurang baik kepada gadis-gadis yang ingin memikat hati Fizo Omar. Hati Fizo sudah pun dimiliki oleh gadis di dalam gambar di atas. Gadis tersebut berasal dari Kedah. Sekali pandang, memang ada iras wajah mereka. Semoga perhubungan ini akan berterusan ke jinjang pelamin.

fizo omar dan kekasih

Baru-baru ini juga Fizo telah bercuti ke Beijing. Nampak meriah sungguh gambar-gambar yang telah dikongsikannya menerusi Instagram. Lagi 13 keping gambar Fizo Omar dengan membaca entri ini sepenuhnya.
vco
P.S: “Kulit wajah saya bertambah baik selepas 1 minggu mengamalkan makan Virgin Coconut Oil”, itu adalah salah satu testimonial yang sering kami terima. So tunggu apa lagi? Hantar email ke [email protected] atau LIKE Facebook CantikBeautifulNara untuk sebarang pertanyaan.

fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih
fizo omar dan kekasih

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to (15 GAMBAR)Fizo Omar Bercuti Di Beijing, Kini Sudah Ada Kekasih

  1. Saja interprem says:

    Dlm selami Jiwa ada….dlm Primadona pun dia ada…..memang kat 2-2 program tue dia cakap benda yg sama……mak dia tak suka pompuan yg seksi meksi…….tapi hampehhh….

    • yuyu says:

      mak dia tak suka yg seksi2 tapi anak suka yang seksi dan seksa. bukan mak yg nak kawin tapi anaknya. mak kena terima pilihan anak. tak gitu!!!!!!!!!!!!!!

  2. chenta says:

    seyes mcm tk percaya yg si fizo ni leh mint gadis mcm tu.
    dulu ckp nk tutup aurat lah….cakap tk serupa bikin
    buat malu je lah artis nie..

  3. cikikaka says:

    Klu fadzilah kamsah tgk ni mesti dia geleng kepala…

    • tengku minah jambu merah biru says:

      ape pulak nk geleng kepala ! dh tuhan yg nk jumpa kan dorang dua ni pe ! kalau tuhan yg tk gerak kn dorang ni jumpa…dorang ni leh jumpa ke ! mungkin fadzilah kamsah akan bershukur kerana fizo di temu kn ngan pompan ni pasal mungkin satu hari nanti pompan ni akan berubah menjadi pompan atau isteri yg soleha amin..

  4. chacha says:

    eh.. nie budak skolah abdulah munshi,hasmidar. congrats both,semoga sampai ke jinjang pelamin.. =)

  5. Kodak Konika says:

    Kangkang
    Kangkang
    Loncat
    Loncat
    Kan jatuh telur ko, baru tahu.. hooooo

  6. fadzilahkamsah says:

    Biasa lahhh artis prangai gini lah. Dia ni clash dgan awek dia doktor u sbab minah ni la.honestly aku rsa awek dia doktor tu lgi cantik.pandai pkai tdung pe sme. Tak pham knpe dgn dia nie. Cinta bute.

    • limahingit says:

      Aku taw jugak awek dia dulu.memng lawo norr.lgi lawo dari yg hini.pndai,duit ada,comel sgat.tpi sebab tak limahinggit kot. Gurau je ye fizo. Moge betul le apa ko plih nie

  7. budak perverted says:

    perghh besar shal barangg..dpt kt aku nih mmg ermmmm…

  8. farah says:

    adakah wanita sebegini yg ingin dijadikan sbg isteri wahai Fizo Omar.. mudah-mudahan Fizo dpt bimbing isteri dia ke jln yg diredhai Allah.. sama2 kita doakan

  9. Anonymous says:

    ada sumber mengatakan pijo break up dengan kakak anzalna sebab perempuan ini. Tweet kakak anzalna kebanyakan semua di tuju untuk fizo.

  10. mee_sua_suam says:

    Abis tu diana nasir apa jadi??

  11. Public says:

    Pijo..ex u yg kat uitm arau dlu pon da bertudung skrng…cr la yg brjnis ckett

  12. siti zulaikha rahid @yahoo.com.. says:

    tak tau lah apa yg terjadi pada dia org tu kalau nak tau fikir sendi tau pun minum emam itu baru lah bolih berfikir ………..??????

  13. Anonymous says:

    sayee sukeee fizooo omarr