Written by AbangNara | September 28th, 2015

Apabila disebut nama Bella Nazari, pasti ramai yang tertanya-tanya siapakah gerangan pemilik nama ini. Namun kalau disebut Ku Lin dari drama Hati Perempuan, confirm ramai yang kenal. Membawa watak antagonis di dalam drama tersebut, lakonan Bella Nazari memang berkesan sehingga menimbulkan kebencian orang ramai. Mempunyai wajah yang jelita, Bella telah pun selamat bertunang pada hujung minggu lalu.

ku lin bella nazari bertunang

Menurut informasi yang Abang Nara terima, lelaki yang berjaya mencuri hati Bella Nazari atau Ku Lin ini bernama Mohd Sukiman yang berasal dari Kelantan. Alhamdulillah. Kedua-duanya memang nampak sama cantik dan sama padan. Semoga pertunangan ini akan berakhir ke jinjang pelamin. Sama-samalah kita doakan.

ku lin bella nazari bertunang

Lagi beberapa gambar sekitar majlis pertunangan Bella Nazari dan Sukiman dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang
ku lin bella nazari bertunang

19 responses to (15 GAMBAR)Bella Nazari, Pelakon Drama Hati Perempuan (Ku Lin) Selamat Bertunang

  1. Insan Biasa says:

    Nak tutup aurat ke tak tu ? Kalau nak tutup, tutup laa betul2.

    0

    0
  2. aku says:

    ku lin?? ku dis.. ku rap..mana?? hahaha

    1

    0
  3. minah says:

    Ku..tu.., ku..yak,..kuuuu..rangg asam…. ;) jgn marahhhh

    0

    0
  4. minah says:

    Bukan org kangar ke dia ni?

    0

    0
  5. Ku Lin ni sombong…mmg sgt sombong…jalan suma kena escort…penah jumpa kat festival muslimah kat dewan millenium kpala batas…mmg sombong…muka cam hipokrit..sehari sebelum tu jemputan Ayu Raudhah…Ayu mmg friendly sgt…bebas xyh escort…rasanya ayu lagi femes kot dri Ku Lin kan

    0

    0
    • ROSE says:

      betol mmg sombong…
      org cakap bakal suami dia pegawai polis di kl ..
      jumpa kat sunway pun pun bodyguard ikot dok ikot blakang dia pgg barang barang dia.. tapi time makan bodyguard tak makan tgk jer dorg makan bodoh ape mcm tuh …

      0

      0
    • Anonymous says:

      Yeke sombong? Awk tegur dia ke x? Klau awk x hai cmne dia nak hai balik.xbaik tau cakap gitu.kite sesama umat patut nya xbole mengumpat sesama umat.lelagi satu agama.ingat kita ade tuhan tau.ingat satu je.klauu kite megumpat org xsemestinya org xkn mengumpat kite

      0

      0
    • Adr ku kesah says:

      Salam…bella ni xsombong..awk pnh jumpa die depan2 x…die ramah owgnye..sy penah jumpa..bersembang….die baik…baik cntik kaya..awk?

      0

      0
      • Adr ku kesah…awak ni mesti Ku Lin or Kuli2 dye kan…ello, sy tgk dpn2 n cakap depan2 la sy ckap camtu…bkn sy kutuk…mmg kenyataan …biasa2 je owg dye ni…

        0

        0
        • Maisarah says:

          Betul ke awk ni..mcm x caya je..dah x tegur mcm mn dia nak tegur awk. Klu tiba2 dia tegur awk kan dah pelik jdnya..x baik buat fitnah awk..ish2 sian awk kan..mami jarum

          0

          0
  6. kevin gracia says:

    sape kau?..loyar, mejistret, ..

    0

    0
  7. Hamba allah says:

    Jng dok buat fitnah. Kesian kat dia. Sy ada di dewan melinium kepala batas tu. sy x rs dia sombong. Keadaan masa tu ramai sgt org serbu dia dan pihak penganjur yg arahkan rela utk kawal keadaan. Pd sy dia artis yg very sporting dengan peminat dia. Setiap minggu akan online whatapps dlm group. Adalah fitnah klu kata dia pakai bodygurd. Klu hampa x caya masuk fan club dia dan tgk sendiri mcm mn. Bukan dengan cara tabur fitnah. Sy peminat dia dan sy tahu dia ni mcm mn lyn peminat. Lg pun setiap manusia ni ada kelemahan. Tgk diri sendiri dulu jng dok tabur fitnah.

    0

    0
  8. blonde says:

    Well tu kan tengku amalin a.k.a ku lin mesti lah ada bodyguards. Riak, xde hati perut, sombong nak mampos… Yg penting Ada aku kesah hahahaha..????????

    0

    0
  9. mawar berduri says:

    Dia ni bukan anak didik DR Azizan ke..dengar cerita dah jutawan income ratus ribu sebulan..patut lah byk bodyguard..dia mampu kot. Hope dia tak lupa diri bila dah senang.

    0

    0
  10. bodoh says:

    bodoh semuanya!!!! huhu ?

    0

    0