April 24th, 2012

Apabila menyebut nama Almy Nadia, perkara pertama yang menyergah benak otak Abang Nara ialah “oh, awek Fizz Fairuz tue”. Walaupun sudah berlakon banyak drama dan filem, boleh dikatakan nama Almy Nadia masih tidak kuat di dalam industri hiburan. Namun sejak drama Cinta Buat Emelda ditayangkan, nama Almy Nadia kini menjadi sebutan ramai.

almy nadia

Abang Nara tak tahu sama ada mata Abang Nara spero atau tidak, namun kelihatan yang Almy Nadia agak berisi sekarang ini. Mungkin sedang bahagia bercinta dengan Fizz Fairuz. Apa pun semoga dengan kemunculan Almy Nadia di dalam drama Cinta Buat Emelda akan mengukuhkan lagi namanya di dunia hiburan Malaysia.

Lagi 14 gambar Almy Nadia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia


145 responses to “(15 GAMBAR)Almy Nadia, Heroin Drama Cinta Buat Emelda”

  1. main main main says:

    fap fap fap

  2. aku fasha sandha tersandha dgn jejai says:

    gemuk macam aku lah…berlakon pun keras mcm aku…

  3. mohd says:

    best+comel..Tapi die lagi menonjol dengan watak yang gila2..

  4. kelupis7 says:

    Serius….dulu saya tak pandang almy nadia tapi cite ni terus jadi minat.
    Cite ni saya boleh lihat sisi lain sapa almy…kira boleh buat hati soilarmoon saya tersentuh.

    • kekasihbotak says:

      hahahaha kau ni komen ayat pape ntah
      lawak2..hati soilarmoon la.

    • vozoon says:

      iya la mmg best cinta buat emelda ni.. lakonan yg mantap dr almy nadia.. cute je dia berlakon dlm ni.. serasi bila berpasangan dngn fizo omar.. harap2 la ada lagi gandingan mereka bersama utk drama ke or filem.. comfirm ramai suka ni…

  5. Anonymous says:

    aku suka almy, aku rasa dia ni ada sense of humor, lawak spontan muka rileks. kalau boleh nak tgk dia berlakon citer komedi plak

Loading...