Written by Bella | February 20th, 2017

Sekarang masa berlalu dengan pantas, dalam diam, anak kembar Datin Paduka Eina Azman yang lahir pada 19 Februari tahun lalu, iaitu Arianna Aubrey dan Karl Kareef sudah genap berusia satu tahun.

Semalam, Eina dan suaminya, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet telah meraikan hari jadi anak mereka dengan tema Hawaiian di Grand Ballroom The Westin Hotel, Kuala Lumpur.

Majlis tersebut berlangsung dengan cukup meriah dan dihadiri oleh saudara mara, rakan rapat dan beberapa rakan selebriti.

Berikut kami kongsikan beberapa lagi foto ketika majlis hari jadi Aubrey dan Karl dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit Foto : teddyfilm.co

23 responses to (15 FOTO) Sekitar Majlis Sambutan Hari Jadi Yang Pertama Anak Kembar Eina Azman

  1. Anonymous says:

    Tema ni lebih kepada tuk dewasa.. tema2 Hawai dgn bunga2 mcm x selesa ank kcik.. klu tema2 kartun fantasi lebih sesuai… Tpi apa2 pun ank eina cute..

    51

    1
  2. tweety2805 says:

    serabut lahhh tema hawaiian nihhhh…..
    kesian budak2 tuhhh….
    tapi camner pon arianna & karl menten cute :)

    41

    0
  3. saps says:

    comel anak-anak beliau..

    6

    0
  4. teka teki says:

    mn family husband dia… xpernah tgk pun..

    7

    2
  5. kakikucinghitam says:

    too much, serabut. kids want cartoon and puppet on their birthday =(

    17

    1
  6. Eina Razman says:

    Tak sesuai sungguh

    5

    2
  7. memie says:

    hahaha mak pak yg nk seronok nihhh

    10

    1
  8. Anonymous says:

    karl n aubrey dah boleh berjalan ke?? kalau dah boleh mesti comel dia berlari-lari dengan outfit gitu..

    5

    0
  9. Maisarah says:

    Ehhh sibuknye korg ni. Sesuai ke tak biaq p la yg penting sume hepi.

    1

    4
  10. makdara says:

    serabut. anak pun naik rimas. tk nmpk pun happy. rasanya kalau keluarkan maskot kartun2 baru seronok budak2 tu

    7

    1
  11. Nik says:

    I rse tema dy ok. Meriah
    Cuma kalau baju eina n husband n twins tu baju plain lg sesuai kan.
    Pape pun aubreykarl omey ngat3…

    8

    0
  12. Anonymous says:

    Beruntung sungguh Aina Azman ni,dahla suami kaya tetapi dapat pula anak kembar lelaki dan perempuan .Alhamdulillah ALLAH beri segala keberuntugan dalam hidup dia.

    17

    0
  13. Siti Payong says:

    Beruntung sungguh Aina Azman ni,dahlah cantik dan suami pun kaya,tetapi dapat pula anak kembar lelaki dan perempuan.Alhamdulillah ALLAH bagi segala keberuntungan dalam hidup beliau.

    6

    0
  14. Anonymous says:

    Comeiii

    2

    0
  15. Mak Becok says:

    Adakah patut?! Poster harijadi anak2 kecil psgn Islam/Melayu tunjuk iklan betina berbikini?! Longkang betul!

    4

    6
  16. cikiciki says:

    caler baju bikin pening kpla… si kembar ikut kulit ibunya.putih gebu cantik

    4

    0
  17. ryn says:

    seronok tengok :)

    1

    0
  18. Anonymous says:

    mak pak yg xcited

    1

    0
  19. Anonymous says:

    befday party anak d.org korang yg sebok xnk tema hawaii pasaipa.. #silameninggal

    0

    0
  20. Biasiswa says:

    Comel mcm ibu bapanya.

    0

    0
  21. eat says:

    betul comel sangat ni

    0

    0