Written by Bella | April 1st, 2019

Selepas setahun menyulam cinta, akhirnya pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz selamat diijabkabulkan. Majlis pernikahan yang diadakan di Perlis itu dihadiri oleh ahli keluarga dan kenalan rapat kedua mempelai.

Pada hari yang sama juga, pasangan ini diraikan dalam sebuah majlis persandingan yang meriah. Fasha kelihatan begitu cantik dan anggun sekali dalam busana rekaan eksklusif pereka fesyen terkenal Rizman Ruzaini.

Ramai yang memuji majlis tersebut nampak cukup ringkas tetapi tetap indah melambangkan cahaya Fasha dan Aidil.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar kemeriahan majlis persandingan Fasha dan Aidil dengan membaca entri in sepenuhnya. Kredit Foto : Fasha Sandha, Rizman Ruzaini & Project Two – Pi

20 responses to (15 FOTO) Sekitar Majlis Persandingan Fasha Sandha & Aidil Aziz

  1. Anonymous says:

    cantik

    • minah jambu say NO to drugs says:

      semoga bahgia ..lov fasha sandha..

    • Nak tahu says:

      Persoalan saya, peminat fanatik fasha sandha ridzuan sandha tak di jemput ke? Dia kata rapat dengan fasha sandha.. n kenapa nama ig dah betukar ridzuancitralestari? Dah tak minat fasha sandha ke?

  2. Anonymous says:

    serius cantik sgt. dr baju, make up , tiara..semua cantik sgt.

  3. Anonymous says:

    Cantik tapi aidil ni selalu nampak awkward.. pose dia.. riak muka.. nampak janggal

  4. ara says:

    cantik sgt fasha..semoga bahagia till jannah…

  5. Anonymous says:

    cantik n simple je majlis even ada kerabat diraja datang, grand tapi still boleh feel majlis kampung2, congrats fasha, harap pasni if ade masalah dgn aidil settle kat umah baik2 sudah jgn upload lagi meroyan kat ig k. kena jaga aib suami isteri.

  6. wekkkkkkk says:

    di sebelah pihak fasha, nampak dah biasa aku nmpk dgn fesen pakaian kwen mcm ni, tpi di sebelah pihak aidil katanya “ala kampung”…kita tengok apa ala kampongnyer nnti..padahal org kampung pun dh pndai melaram ala bandar, pasti kalah pengantin nnti..lip lap lip lap gitu..dh berapa lama mereka siapkan mengalahkan pengantin..
    hehehhehee

  7. Anonymous says:

    apa ko nak bagi tahu masalahnya sekrg ni? kampung or bandar!!!!! wekkkkkk

    • wekkkkkkk says:

      haiya..itu hari aidil/pasha bgi tahu nk buat belah aidil mcm kekampungan stail kenduri..kita tgok apa yg kekampungan tu…majlis rewang ke, fesen ka…!
      setahu wekk…kpg pun dh mcm bandar.., balik kampung kenduri sedara, kenduri pun mcm bandar…

      • Anonymous says:

        sbb org bandarlah membawa fesen bdr ke kpg..habis 1 kpg terpengaruh..

        • Anonymous says:

          org kpg bulan syaaban dh byk booking hotel depan mydin, kamdar, sogo di sekitar jln TAR tu sbb nk sooping raya, kalau x caya pegilah sekodeng..flat keretapun dari luar..

        • Anonymous says:

          org kpg lagi byk duit dri org bandar..

  8. Anonymous says:

    gmbr yg pertama tu sgt fotogenik, gantung pasha di tangga rumah..kasi besar2 itu frame..ok.

  9. prihatin says:

    btul le aidil ni duda? ingatkan bujang lagi..

  10. Anonymous says:

    beautiful …. both of u

  11. AK2.O says:

    Apeni..Elisya dgn Fasha adik bradik tapi berlainan bapak eh..sebab nama bapak xsama…
    #sajenaktau